گوشه سمت راستش یه درب با عکس تلفن هست ولی متاسفانه هر کاریش کردم نتوستم بازش کنم فکر کنم باید بشکنمش!! میخواستم ببینم میتونم مودمشو تو بازار تهیه کنم؟؟
گوشه سمت راستش یه درب با عکس تلفن هست ولی متاسفانه هر کاریش کردم نتوستم بازش کنم فکر کنم باید بشکنمش!! میخواستم ببینم میتونم مودمشو تو بازار تهیه کنم؟؟
salam . man hp probook 4530s daram mikham drivere graphicami updat konam . mishe linke downloadesho vasan bezarin? mamnon misham, inam modele graphicam Radeon HD 6490m
مرسی
دوستان چه جوری میتونم بفهمم که از usb3 دارم استفاده میکنم؟
میخوام بفهمم که ایراد از usb3من هست یا دستگاهی که وصل کردم؟
سلام دوست عزیز...
یکبار با دستگاه دیگری که usb3 رو ساپورت میکنه تست کنید.... در ضمن دقت کنید که کابل usb بعضی از هاردهای اکسترنال دو عدد سر فیش داره که باید هردو به لب تاپ وصل باشه....
در پناه حق تعالی باشید![]()
سلام
کسایی که 6170 یا 6180 یا 6190 دارین من 6170 دارم و همیشه از برق استفاده میکنم اما باطری هم به دستگاه وصل هست
آیا خود به خود از مدار خارج میشه باطری یا نه ؟
علامنه خاصی داره از مدار خارج شدن ؟
یا اینکه پدر باطریم در اومده تو این 2 ماه !!!!!!
موقع استفاده از برق اگه باتری شارز شده باشه خودبه خود از مدار خارج میشه موقع برق چراغ کنار plug in ورودی سفید موقع شارز نارنجی میشه داداش
سلام
من 6170 دارم و واسم اینطور که میگید نیست . چراغش همون سفید میمونه.
برای من سفید میمونه و نارنجی نمیشه
فکر کنم دوستان اشتباه متجوه شدند وقتی سفید میشه یعنی باطری کاملا شارژ شده و از مدار خارج شده پس حالا داره از برق استفاده میکنه دلیل نداره که چراغ نارنجی به سفید تبدیل بشه!!!!!
Last edited by vahid javani; 02-01-2012 at 00:04.
دوست عزیز 2تا پورت یو اس بی سمت چپ لپ تاپت USB3هستن. در ضمن برای اینکه بتونی از سرعت USB3بهره ببری باید او وسیله ای هم که به پورت USB3وصل میکنی (فلش مموری-هارد اکسترنال و ...) اونم USB3رو ساپورت کنه. سرعت USB3ده برابر USB2هست البته در شرایط ایده آل. سرعت انتقال اطلاعات با استفاده از USB3تو لپ تاپ اگه سرعت هارد لپتاپت 5400rpmباشه حداکثر 50 الی 60 مگابایت بر ثانیه هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)