سلام
IP مودمم رو فکر کنم عوض کردم، چون وارد تنظیماتش نمیشه، کسی،راهی، روشی بلده که بدون ری ست کردن مودم ، IP ش رو پیدا کنم؟
سلام
IP مودمم رو فکر کنم عوض کردم، چون وارد تنظیماتش نمیشه، کسی،راهی، روشی بلده که بدون ری ست کردن مودم ، IP ش رو پیدا کنم؟
مرسی اگه لطف کنی قیمتشام بگی ممنون می شم !
من الان 3 سال هست مودم ZTE ZXDSL 831 دارم که شرکت صبانت بهم داده بود . فقط هم ÷ورت لن داره
الان میخوام یه مودم بخرم که هم خرکار باشه و هم مشکلی از نظر کانکت شدن و اینها نداشته باشه و اتوماتیک کانکت باشه
جه مودمی تو بازار الان خوبه ؟؟؟؟
بین مودم Tplink-8811 و مودم Asus am602 کدوم بهتر هستن ؟؟؟؟
ممنون میشم کلا راهنمایی کنید.
به طور طبیعی وقتی مودم رو برای اتصال به اینترنت تنظیم می کنی و ذخیره پایانی رو انجام می دی، اون نشانی IP پیشفرض می پره و دیگه نمی شه وارد تنظیمات شد. تنها راه همون ریست هست تا جایی که من می دونم!
حالا باز هم ببینیم اساتید نظر دیگه ای دارن؟
هر دو مودم بسیار خوبی هستن. اما من به تو ASUS AM-602 رو پیشنهاد می دم. خودم از همین دارم... و خیلی هم راضیم!![]()
سلام دوستان
من یک روتر وایرلس TP-LINK TLWR841ND خریدم به قیمت 95 تومان.
اینترنتی که استفاده میکنم وایرلس هستش و الان وصل هست به کارت شبکه ی پی سی.
می خوام اینترنت تمام خونه پخش باشه
وایرلس هم واسه کنسول پلی 3 میخوام استفاده کنم. وقی کابلی که به کارت شبکه هستش به قسمت WAN روتر میزنم بدون هیچ تنظیمی به کنسول پلی 3 به صورت وایرلس وصل میشه. حالا میخوام یک کابل از یکی از لن های روترم بفرستم واسه پی سی که اون هم به نت وصل باشه.
لطفآ راهنمایی کنید. تو قسمت کانفینگ زیاد وارد نیستم
قربون تو
TpLink 8811 : 36000
ASUS: بین 100 تا 110![]()
با سلام
من مدوم 604g asusدارم چراغ لینکش روشن نمیشه از شرکت سپنتا امدن با مودم دیگه تست کرد درست بود مدوم تازه 1 هفته گرفتم نمیدونم مشکل کجاست کمکم کنید
یک رفیق داشتیم آواتورش مارمولک بود
نیستش سوال ما هم باد کرده چند روزه!
من و یکی از آشناهامون از یک خط بصورت مشترک استفاده می کنیم
یعنی یک کابل رو با یه دستگاهی که اسم(مستعار!)شو فراموش کردم به دو کابل تبدیل کردیم که یکیشو از منزل فامیلمون تا خونه ی ما کشیده شده
مشکل اینجاست که نمیتونیم بصورت یکجا با هم از اینترنت استفاده کنیم
این رو هم بگم که با یوزر پسورد کانکت میشیم
راهی هست تا این مشکلمون برطرف بشه؟
شما علي آقا (a6l3i) رو ميگيد.
بهتره يه پيغام خصوصي براشون بفرستين و لينك پستتون در اين تاپيك رو هم ضميمه نامه كنيد.
سريع ترين راه ممكن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)