تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 577 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ميشه آموزش نصب اوبونتو رو در كنار 7 برام بزاريد؟؟در ضمن من تا حالا از لينوكس استفاده نكردم...اين سيستم عامل نرم افزار هاي كاربردي هم داره؟؟فارسي رو ساپورت ميكنه واسه نوشتن؟؟
    و فرق نسخه 10.4 lts و 10.10 چيه؟؟
    مرسي

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان من اوبوتو 9.1 نصبیدم رو لپ تاپ 1525 دل
    چه جوری میتونم دیوارهای تین رو نصب کنم اوتماتیک نداره؟
    لن رو چه جورب راه بندارم؟
    کسی جواب مارو نمیده ؟
    من چه جوری به اینترنت وصل بشم

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده ؟
    سلام.

بهترین و راحت ترین راه این هست که مودمت رو از طریق کارت شبکه به سیستمت وصل کنی و مودم رو روی حالت PPPOE قرار بدی.

4. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام.

بهترین و راحت ترین راه این هست که مودمت رو از طریق کارت شبکه به سیستمت وصل کنی و مودم رو روی حالت PPPOE قرار بدی.
    عزیزم بله اگه کارت شبکه لپ تاپ رو میشناخت این کار رو میکردم شما به عرایض بنده توجه نفرمودین نمیشناسه کارت لن لپ تاپ رو میگه همچین چیزی نیست
    درایور میخواد

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده ؟
    سلام. ببخشید من منظور شما رو از دیوارهای تین نفهمیدم؟؟
    در مورد اینکه کارت لن شما شناسایی نشده، با توجه به اطلاعات این صفحه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعید میدونم اینطور باشه . Chipset لن لپتاپ شما Marvell 88E8040 PCI-E Fast Ethernet هست که توسط اوبونتو شناسایی و نصب میشه.

فکر میکنم مشکل لن شما تنظیمات آی پی هست و اگر اینطور نبود، احتمالاً یه باگ در اوبونتو 9.10 باشه.

خروجی دستورات زیر رو به ترتیب قرار بدید تا بهتر بشه نظر داد:

کد:
    و
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام. ببخشید من منظور شما رو از دیوارهای تین نفهمیدم؟؟
    در مورد اینکه کارت لن شما شناسایی نشده، با توجه به اطلاعات این صفحه:
    کد:
    بعید میدونم اینطور باشه . Chipset لن لپتاپ شما Marvell 88E8040 PCI-E Fast Ethernet هست که توسط اوبونتو شناسایی و نصب میشه.

فکر میکنم مشکل لن شما تنظیمات آی پی هست و اگر اینطور نبود، احتمالاً یه باگ در اوبونتو 9.10 باشه.

خروجی دستورات زیر رو به ترتیب قرار بدید تا بهتر بشه نظر داد:

کد:
    و
    کد:

عذر میخوام منظورم این بوده که لین نوشته شده
    والا نمیشناسه بله کارت شبکش مارول هست ولی خوب نمیشناسیه
    ای پی رو نمیتونم ست کنم یعنی بلد نیستم تنظیمات ای پی رو
    و اینکه این دستورات رو تو ترمینال بزنم؟
    تو اون صفحه ای که شما دادین چیزه خاصی وجود نداشه
    بلوتوث و وایرلس هم نمیشناسه
    فک کنم باید دستور خاصی باشه برایس این کار
    اگه وصل بشه به اینترنت مشکلا حل میشه فک کنم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميشه آموزش نصب اوبونتو رو در كنار 7 برام بزاريد؟؟در ضمن من تا حالا از لينوكس استفاده نكردم...اين سيستم عامل نرم افزار هاي كاربردي هم داره؟؟فارسي رو ساپورت ميكنه واسه نوشتن؟؟
    و فرق نسخه 10.4 lts و 10.10 چيه؟؟
    مرسي

سلام. اگر تازه کار هستید پیشنهاد میکنم اوبونتو رو به کمک برنامه Wubi در کنار ویندوز نصب کنید.
    این برنامه اوبونتو رو مثل یک نرم افزار در ویندوز نصب میکنه و دیگه نیازی به پارتیشن بندی و ... ندارید. هر زمان هم خواستید میتونید اوبونتو رو در Uninstall Programs ویندوز حذف کنید.

اینجا هم لینک توضیحات کامل از Wubi هست که نصبش خیلی ساده است.
    کد:
    در مورد سوالات دوم و سومت، کافیه به تعداد صفحات همین تاپیک فقط، در تالار لینوکس این انجمن نگاه کنید.بالغ بر 4000 پست اینجا نوشته شده. پس احتمالا هم نرم افزار کاربردی داره، هم فارسی رو پشتیبانی میکنه.

LTS مخفف Long Term Support هست و تفاوت اون با نسخه های معمولی در مدت زمانی پشتیبانی و ارائه آپدیت های اون توسط اوبونتو هست.

نسخه های معمولی اوبونتو هر 6 ماه یکبار ارائه میشن و حدوداً تا 18 ماه پشتیبانی دارن. اما نسخه های LTS هر دوسال یکبار ارائه میشن و پشتیبانی اونها در کامپیوترهای دسکتاپ 3 سال و در سرورها تا 5 سال هست.
    اطلاعات بیشتر:
    کد:

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

عذر میخوام منظورم این بوده که لین نوشته شده
    والا نمیشناسه بله کارت شبکش مارول هست ولی خوب نمیشناسیه
    ای پی رو نمیتونم ست کنم یعنی بلد نیستم تنظیمات ای پی رو
    و اینکه این دستورات رو تو ترمینال بزنم؟
    تو اون صفحه ای که شما دادین چیزه خاصی وجود نداشه
    بلوتوث و وایرلس هم نمیشناسه
    فک کنم باید دستور خاصی باشه برایس این کار
    اگه وصل بشه به اینترنت مشکلا حل میشه فک کنم
    سلام مجدد.
    بله اون دستورات رو در ترمینال بزنید و خروجی اونها رو اینجا کپی کنید به ترتیب.
    توی اون صفحه فقط نوشته شده بود که اوبونتو لپ تاپ شما و به خصوص کارت شبکه اون رو شناسایی میکنه.

اجازه بدید اول مشکل لن حل بشه، بعد یکی یکی به اونها میرسیم.

9. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام در رابطه با سرور آواچی هنوز من نتوانستم کاری انجام بدم و حتی یه تستی بزنم و اصلان نمیدونم از کجا باز میشه و از کجا تنظیم میشه!!!!در رابطه با امنیت لینوکس دوست دارم بدونم آیا واقعا بهتر از ویندوز هست و دیگری اینکه ایا لینوکی هم انتی ویروس و...داره و ایا اگه داره نیاز به نصب هست و اگه نیاز هست اسم اون انتی ویروس رو هم برام بذارید البته ممنون که سوال میکنم و بزرگواری میکنید و جواب میدید.راستی برنامهremastersysهم هرکاریش کردم رو سیستم من نصب نشد که نشد البته برای لایو نیازش دارم.راستی یه سوال اگه مثلا من بخوام همه نرم افزار های دانلود شده و نصب شده خودم رو رو یه اوبونتوی دیگه ببرم آیا شدنیه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نصب LAMP

سلام در رابطه با سرور آواچی هنوز من نتوانستم کاری انجام بدم و حتی یه تستی بزنم و اصلان نمیدونم از کجا باز میشه و از کجا تنظیم میشه!!!!در رابطه با امنیت لینوکس دوست دارم بدونم آیا واقعا بهتر از ویندوز هست و دیگری اینکه ایا لینوکی هم انتی ویروس و...داره و ایا اگه داره نیاز به نصب هست و اگه نیاز هست اسم اون انتی ویروس رو هم برام بذارید البته ممنون که سوال میکنم و بزرگواری میکنید و جواب میدید.راستی برنامهremastersysهم هرکاریش کردم رو سیستم من نصب نشد که نشد البته برای لایو نیازش دارم.راستی یه سوال اگه مثلا من بخوام همه نرم افزار های دانلود شده و نصب شده خودم رو رو یه اوبونتوی دیگه ببرم آیا شدنیه
    سلام.
    من فرض رو بر این میذارم که شما میخواید MySQL ،PHP و Apache رو در لینوکس (بسته‌ی LAMP) نصب کنید.
    مراحل رو تک تک توضیح میدم.

ابتدا بسته‌ی MySQL سرور و کلاینت رو نصب میکنیم:
    کد:

پس از نصب از شما جهت اعمال پسورد برای کاربر ریشه (root) سرور MySQL سوال میشه:
    کد:

بعد از اینکه پسورد ریشه MySQL رو وارد کردید، نوبت به نصب Apache میرسه.

برای نصب Apache دستور زیر رو بزنید:
    کد:

بعد از اینکه Apache نصب شد، مرورگرتون رو باز کنید و در اون آدرس زیر رو بزنید:
    کد:

باید صفحه‌ای باز بشه که در اون متن زیر نوشته شده:
    کد:
    در اوبونتو دایرکتوری پیشفرض فایل‌های آپاچی و مسیر فایل تنظیمات سرور آپاچی به ترتیب زیر هستند:
    کد:
    سایر تنظیمات سرور آپاچی هم در مسیر های زیر قرار دارند:
    کد:
    نصب PHP5 :
    جهت نصب PHP5 دستورات زیر رو وارد کنید:
    کد:

تست PHP و ایجاد صفحه‌ی phpinfo :
    برای تست کارکرد PHP و دیدن مشخصات اون، دستور زیر رو بزنید تا فایل info.php در شاخه var/www/ ساخته بشه و توسط برنامه gedit بتونیم اون رو ویرایش کنیم:
    کد:

وقتی ویرایشگر gedit فایل info.php رو باز کرد، دستورات PHP زیر رو داخلش وارد کنید و فایل رو ذخیره کنید:
    کد:
    حالا داخل مرورگر آدرس زیر رو بزنید:
    کد:

اگر همه چیز درست باشه، صفحه‌ی جزییات PHP رو مشاهده خواهید کرد.

نصب ماژول پشتیبانی دیتابیس MySQL در PHP5 :
    شما میتونید علاوه بر بسته‌ی php5-mysql ، بسته‌های (ماژولها) دیگه ای رو هم مطابق نیازتون در PHP اضافه کنید.
    برای دیدن لیست بسته‌های در دسترس، دستور زیر رو بزنید:
    کد:

بعضی از بسته‌های مفید و انتخاب شده جهت نصب رو در دستور زیر میارم. اگه دوست داشتید میتونید اونها رو نصب کنید (یا اینکه فقط php5-mysql رو نصب کنید):
    کد:

و در نهایت، سرور آپاچی رو ریستارت کنید:
    کد:

نصب phpMyAdmin جهت مدیریت دیتابیس‌های MySQL :

جهت نصب برنامه phpMyAdmin دستور زیر رو بزنید:
    کد:

هنگام نصب phpMyAdmin از شما دو سوال میپرسه که پاسخ‌های اون رو مشخص کردم:
    کد:

بعد از نصب از طریق مسیر :
    کد:

میتونید وارد برنامه phpMyAdmin بشید و با نام کاربری root و پسوردی که در مرحله‌ی نصب MySQL تعیین کردید، وارد phpMyAdmin بشید.

چند نکته:
    ۱- اگر نیاز دارید تا بدون دسترسی‌های مدیریتی، فایل هاتون رو در مسیر var/www/ قرار بدید، میتونید از دستور chown یا chmod استفاده کنید. اولی مالکیت فلدر www رو به نام کاربری شما میده و دومی سطح دسترسی‌های دایرکتوری www رو تغییر میده (chmod از نظر امنیتی خوب نیست و دسترسی رو برای هر کاربری آزاد میکنه. تنها در صورتی استفاده کنید که در سیستم شخصی خودتون هستید و کسی به اون دسترسی نداره.). مثال:

کد:

۲- اگر phpMyAdmin کار نمیکرد، دستور زیر رو بزنید و بعد تست کنید:
    کد:

۳- دیگر کاربران در شبکه میتونن با وارد کردن آی پی کامپیوتر شما در آدرس بار مرورگرشون، به اطلاعات موجود در دایرکتوری Apache شما دسترسی پیدا کنن. اما قبلش لازم هست تا سطح دسترسی لازم رو به فلدر var/www/ و زیر شاخه‌های اون اعمال کنید :
    کد:

--------------------------------------------------------------------------------
    در مورد امنیت لینوکس هم مقاله بسیاره.
    من فقط به همین مورد بسنده میکنم که در لینوکس، اطلاعات هر کاربر، تنها برای خودش هست و هیچ کاربری جز کاربر ریشه نمیتونه در ساختار سیستم عامل تغییر ایجاد کنه.
    به طور مثال فرض کنید شما در ویندوز، بر اثر یک اشتباه ویروسی میشید. این ویروس بلافاصله خودش رو در فلدر‌های سیستمی نظیر Windows ، System32 و ... کپی میکنه و حتی گاهاً ساختار کرنل ویندوز رو هم تغییر میده! (نظیر Rootkit ها).
    حالا کاربر دیگه‌ای که با همون ویندوز با یک اکانت دیگه کار میکرده میاد و بعد از شما لاگین میکنه و میبینه همه چیزش بهم ریخته!
    اما در لینوکس هر کاربر فقط به محتویات پروفایل و دایرکتوری خودش دسترسی داره و بنابراین حتی اگر ویروسی هم بشه این ویروس کاری با سیستم عامل و هسته ی اون نمیتونه بکنه. چون نه پسورد کاربر root رو داره و نه سطح دسترسی!

در مورد آنتی ویروس، من به شخصه ویروسی برای لینوکس تا به حال پیدا نکردم. دلیل اینکه آنتی ویروس روی لینوکس نصب میکنن، فکر میکنم بیشتر جلوگیری از کد‌های مخرب در وب سرور‌ها باشه.
    مثلا شما یه هاستیگ لینوکس راه میندازید، و یه کاربر خرابکار میاد و یه اسکریپت مخرب مینویسه که به واسطه اون کسانی که از سایت اون کاربر مشاهده به عمل میارن دچار ویروس میشن.
    بنابراین وقتی شما آنتی ویروس داشته باشید، با یه اسکن ساده این کد‌های مخرب رو پیدا و نابود میکنید.
    از آنتی ویروس‌های معروف لینوکس میشه به avast، AVG, CalmAV, BitDefender و ... اشاره کرد.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    remastersys رو من باهاش کار نکردم. اما فکر میکنم اگه بتونید داکیومنت هاش رو بخونید کار سختی نباشه.
    اگر فرصت شد در مورد مطلب میزارم.

Last edited by nightmare; 26-04-2011 at 12:24.

12. 2 کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ضمن اینکه توضیحات بالای nightmare عزیز کامل هست، باز دو مطلب رو گوشزد می کنم:
    1. اگر در مورد وب سرور آپاچ (که شما به اشتباه آواچی نوشتید) سوالی دارید در انجمن نرم افزارهای گنو/لینوکس تاپیک بزنید و سوالاتتون رو مطرح کنید.
    الان نه آپاچ، نه سواتون در مورد امنیت لینوکس، و نه برنامه دیگر مربوط به اوبونتو نمیشه.

2. موقع پرسیدن سوال مشخص کنید که مشکل دقیقا چی هست، شما گفتید با وب سرور آپاچ نتونستید کاری کنید! خوب شما چه کار می خواهید انجام بدید؟ این رو مشخص کنید تا بشه کمک کرد، وب سرور آپاچ یک برنامه ی مثلا ادیتور عکس نیست که باز بشه و شما باهاش کار کنید، یک وب سرور هست که قرار هست سیستم شما رو به یک سرور تبدیل کنه.
    بنابراین بگید هدفتون از استفاده از آپاچ (نه اینجا) چی هست تا بشه کمک کرد.

سپاس.

14. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •