تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 1135 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    بچه ها نظرتون در باره اين چيه
    اقا علي به نظرت نهايت چند ميارزه
    زي28 واقعيه ها!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ويرايش...
    بهش زنگ زدم گفتش كه پايين تر هم ميدم گفتم مثلا چند گفت يكي دو تومن پايين تر
    ميگم خدا كنه اين يكي دلال نباشه ببينم ميشه با يه قيمت خوب خريد ازش چون واقعا 78 زي28 كم گير مياد به اين تميزي!!!
    Last edited by رضا صادقی; 04-07-2011 at 17:55.

2. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والله ظاهراماشين تميزيه..حالا فني و اين چيزها هم به كنار اما قيمتش رو نميدونم شما ميتوني از اين اندازه بالا به جايي كه مد نظرت هست برسوني؟ مثلا دو تومن هم كمتر بده بگه 11 بازم زياده..نميگم ماشين بي ارزشيه اصلا..منظورم زياد براي جيب امثال ما!!!
    خب مثل هميشه بايد چك بشه و ببنيم چي داره؟ اصل داستان فكر كنم اينه كه طرف ميگه z 28 واقعيه..خب من وين كد رو از روي سايت خوندم و با توجه به اون چيزي كه ميبينم ( توي وين كد) موتور اين كامارو 175 اسب بخار قدرت داره و در واقع چيزي بيشتر از يه موتور 350 معمولي بيوك ايران با كارب چهار دهنه نيست..يا يه كاپريس معمولي ..چون موتورش مال سري L هست كه ميشه مربوط به گروه 350 و چون در نوروود اوهايو ساخته شده ( علامت N ) يعني كه موتورش 5 اسب از مدل كاليفرنايي كه 170 اسب داره قويتره..با اين حساب روش به اون صورتي كه يه زد 28 هيولايي قدرت داره حساب نكن..البته بايد ببينيم واقعا موتورش بعد از اين همه سال تعويض شده يا نه و اگر هم نشده چقدر سلامت و كارايي داره؟ چون بازم اين يارو گويا ميخواد زد 28 بودنش رو به رخ بكشه..
    نيمدونم چرا شب عكس گرفته؟؟!!! اونهم اينقدر بد؟؟ از بغل و توي نور روز و آفتاب بايد ميگرفت يه نماي سه رخ از دو طرف..
    حالا شما باهاش صحبت بكن و ببين داستانش چنده و شما چقدر ميتوني باهاش راه بيايي و البته اونم با شما راه بياد..اگر توافق نسبي حاصل شد برو ببينش تا مابقي قضايا ببينيم چي ميشه..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    والا اقا علي خودش همه چيزاشو گفت گفتش نميشه گفت ماشين درجه1 هست و عالي عاليه ولي 95 درصدش فابريكيه مثله موتور-تودوزيو... بدنه هم سالمه ولي زير در شاگرد يكم پوسيدگي داره و موتور و گيربكس سالمه من قدرت برام زياد ملاك نيست بيشتر زي28 بودن توي وين مهمه و اون ابششها كه واقعا خشونت رو بالا ميبره براي موتور و گيربكس ميشه بعدا فكرايي كرد مسئله اينه كه از نزديك بايد ديد و نظر داد من احتمالا هفته اينده برم تهران و برم سراغش شاديد قسمت ما شد و اين هيولا نصيبمون شد خيلي از اين مدل اتاق خوشم مياد صد البته قيمتش بالاست و از ديد من بيشتر از 7 تومن نهايت نهايت 8 تومن نميارزه
    نظر شما چيه؟

6. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نميدونم چي بگم چون ماشينو الان از نزديك چك نكردم...حقيقتش توي وين كد هم هرچي ميگردم چيزي كه نشان بده اين يه زد 28 واقعي هست نميبينم..دقيقا توي وين چي بايد باشه تا نشون بده زد 28 هست؟
    اون رم اير هاي بغل و روي كاپوت هم ميشه دستي سوار كرد..كار سختي نيست..حتما بايد از نزديك چك كني و البته روي اون وين كد هم بيشتر كار كني.

8. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اقا علي كلمه Q نشان دهنده زي28 هست توي وين هر كامارويي كه حرف دومشQ باشهz28 هست!
    اينم كاملترين مرجع كامارو از همه جوانب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اوكي ..ظاهرا Z 28 بايد باشه...اما بجز اين حرف و نوع موتور و كارب يه سري تفاوتهايي هم تو گيربكس و ديفرانسيال بايد داشته باشن..من يه باز زد 28 ديدم كه روي محور عقب ميله ضد غلتش داشت درست مثل كاپريس..اگه اينم داشته باشه يعني ميشه بيشتر اطمينان كرد..ولي اين جور عكس گذاشتنش منو خيلي به شك انداخته..
    بگو ببين ميتونه عكسهاي بيشتري از ماشين تو ي روز بگذاره؟ از زير و داخل موتور هم بگذاره..

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

درود دوستان .

یدونه Z28 واقعی مشکی رنگ دیدم تهران برای یه مهندس ساختمونی بودش ... وضعیتش خوب بود و قیمت 11 می گفت که به نظر شخص من نمی ارزه ... پاسداران بود .
    یکی دیگه هم بود 99 درصد فابریک !! موتور 350 فابریک با 70 هزار کارکرد !!! کلی وقت خوابیده ... مدارک گمرک خرمشهر و سند دست اول و همه چیز کامل و عالی . مدل 77 و سفید و زیبا ... قیمت می داد 14 تومن که چند تومنی !! هم تخفیف می داد . شاید می ارزید ولی برای من که هدف بازسازی دارم نه .

موفق باشید .

13. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته..اينجور قيمتها( حالا جداي اينكه ارزش داشته باشه يا نه) به درد امثال ما نميخوره..حداقل به درد من نميخوره چون طرف كاري نكرده روش ميخواد الكي يه پول مفتي به جيب بزنه..و از طرفي مطمئن باشيد وقتي ماشين رو گرفتين چيزهايي توي اون ميبينيد كه متوجه ميشين اصلا اين قيمت ارزش نداشته..چون كم كم با مشكلات خاصي كه داره و يا ايرادات مختلفش كه توي اون مرحله اول چكاپ مشخص نبوده روبرو ميشين..منم براي بازسازي ميخوام بگيرم و حالا هرچقدر هم كه اينها تميز و فابريك باشن بازهم مورد مناسبي نيستن..حالا اگر يه قيمت مناسبي ميدادن شايد ميشد در موردش فكر كرد..اما اينها كه كيسه دوختن واسه پول بعيد ميدونم با قيمتهاي واقعي كنار بيان..بازار رو هم همينها خراب كردن.

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    خوب مسعود جان امار بده شايد قسمت ما شدي يكيشون
    اون دوميه كه ميگي
    من ميگم اقا علي اون سفيده كه لينكشو گذاشتم 8 تومن ميارزه نظرت چيه؟
    Last edited by رضا صادقی; 05-07-2011 at 11:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

8 تومان ممكنه..خب بايد چك بشه..مثلا ممكنه لاستيكهاش نياز به تعويض داشته باشه و همين چيزي حدود 600 تومن يا بيشتر هزينه داره. وضعيت موتور و گيربكس و ديفرانسيال هم مهمه..شما گفتي موتور چندان مهم نيست..اما به فرض وقتي گرفتي كه نميخوايي بلافاصله چند تومان خرج موتور بكني ؟!! حداقل بايد بتونه درست راه بره؟؟!!
    نظري ندارم چون خودتون هم ميدونين قيمتها برا اين ماشينها بيشتر توافقيه..اگر بخواييم با ماشين امروزي بسنجيم 8 تومن پول يه پرايد ميشه كه از يه طرفه اصلا ماشين نيست! از يه طرف كم مصرفه ولي اين كامارو كم مصرف نيست! حالا اگه از ديد به روز بودن بسنجيم كه اونم يه داستان ديگه داره...خلاصه اينكه اگر ديدي راه مياد و ماشين هم در كل مورد مشكلداري نداره( بيمه..سند..كارت سوخت..پلاكها و شماره ها) فكر ميكنم بد نباشه..

18. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •