تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 1178 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه D3lphi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

من همین لپتاپو دو هفته پیش خریدم. اگه سوالی داشتی بپرس.
    سلام
    میشه توضیح بدی تو این مدتی که باهاش کار کردی چه مزایا و معایبی رو ازش میدونی؟!
    سرعتش کم نیست؟!
    واقعاً ضد ضربه و ضد آبه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ HP مدل Dv9000 دست دوم پیدا کردم با مشخصات زیر. لطفا قیمت بزارید

CPU 1.7 core2due
    RAM 2G
    Monitor 17" HD 1900 x 1400
    Graphic 512 dedicatet geforce
    HDD 250gig
    Cam - fingerprint
    Last edited by MahZi; 23-09-2008 at 19:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    میشه مصرف باتری و میزان داغ کردن dv5-1060 و dv4-1050 رو مقایسه کنید. با توجه به چیزایی که در مورد 1060 میگن ،میخوام بدونم هنوز 1060 بهتر محسوب میشه یا 1050 رو انتخاب کنم.
    نظرتون در مورد این چیه :
    Inspiron 1520
    Intel Core 2 Duo T8300-2.4GHz, 3MB Cache, 800MHz FSB
    "15.4
    (Wide XGA+ True Bright (1440 x 900
    2.0GB, DDR2-667
    250GB, 5400RPM SATA hard drive
    NVIDIA® GeForce 8600MGT, 256MB
    از راهنمایی هاتون ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ HP مدل Dv9000 دست دوم پیدا کردم با مشخصات زیر. لطفا قیمت بزارید

CPU 1.7 core2due
    RAM 2G
    Monitor 17" HD 1900 x 1400
    Graphic 512 dedicatet geforce
    HDD 250gig
    Cam - fingerprint
    به نظر من اگه سالم باشه و مشکل خاصي نداشته باشه حدود 650 تا 750 ميارزه

داره خودمونی میشه Shahnam7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهرانستان

پيش فرض

وقتی میگن سری n از Dell روش ویندوز نصب نمیشه یعنی چی؟! پس نرم افزار ها چه جوری نصب میشن؟!
    میشه راهنمایی کنید!

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای دانشجوی کامپیوتری که در خوابگاه قراره روزگار رو بگذرونه چه قدر بهتر است برای لپ تاپ بودجه کنار بگزارم بهتره؟و کدوم مدل/؟
    شما فکر کنم اگه یه Alienware با کارت گرافیک دوال 8800GTX بگیری خیلی واست مناسب باشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    قیمت 1530full config کسی میدونه (با گارانتی)؟

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    قیمت 1530full config کسی میدونه (با گارانتی)؟
    برو سایت زیگورات که گرون تر می ده تو لیست قیمتش نوشته دیگه هرچند که من از بازار تهران با کانفیگ زیر 1580 قیمت گرفتم
    2.5
    6 کش
    4096 رم
    320 هارد
    8600GT
    تازه بگردی ارزون ترم پیدا میکنی ...

9. این کاربر از 64bit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    میشه توضیح بدی تو این مدتی که باهاش کار کردی چه مزایا و معایبی رو ازش میدونی؟!
    سرعتش کم نیست؟!
    واقعاً ضد ضربه و ضد آبه؟!
    خوب همون طور که میدونید این لپتاپ از سری think pad ای بی ام هستش که الان lenovo امتیازشو خریده.
    این لپتاپ برای کار در شرایط سخت طراحی شده که از این بابت دارای بدنه محکم و با کیفیت و کیبورد ضد آب هستش البته بگم من تا حالا روش آب نریختم ببینم چی میشه اما زیر لپتاپ دوتا سوراخ برای خارج شدن آب داره. از انجا که لپتاپ ها در این مورد خیلی آسیب پذیرند این میتونه مفید باشه. از مزایای دیگه میشه به داشتن Track Point و یه چراق کوچک برای نور کیبورد اشاره کرد. از معایبش یکی اینکه جای انگشت روش لک میندازه . در حالت بسته یکمی بخاطر قاب دور ال سی دی ضخیم نشون میده. و از سی پی یو core2Due استفاده نمیکنه . سی پی یو این لپتاپ T2330 هستس که از Pentium Dual-Core به حساب میاد (اطلاعات بیشتر ومقایسه این سی پی یو رو در notebookcheck ببینید).
    در کل برای من که ازش برای دیدن فیلم و جست و جو در اینترنت استفاده میکنم کند نیست. با این بودجه انتخاب دیگه سی پی یو سلرون هست که این به مراتب از سلرون قدرتمندتره.
    ال سی دی این لپتاپ مات هستش و کنتراست خوبی هم داره و من ال سی دی شو از نقاط قوتش میدونم.
    در مورد ضد ضربه بودن باید بگم علاوه بر استحکام بدنه این لپتاپ دارای سیستمی به عنوان Hard Disk Protection هست که با استفاده از یک سنسور هنگام تکون خوردن یا ضربه هد هاردو به مکان امن انتقال میده.
    در مجموع من به عنوان یک لپتاپ ارزون قیمت ازش راضیم و پیشنهاد میکنم.
    البته باید شما اول بگید برا چه کاری لازم دارید تا من بیشتر راهنمایی کنم.

11. این کاربر از ali48742 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D3lphi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

خوب همون طور که میدونید این لپتاپ از سری think pad ای بی ام هستش که الان lenovo امتیازشو خریده.
    این لپتاپ برای کار در شرایط سخت طراحی شده که از این بابت دارای بدنه محکم و با کیفیت و کیبورد ضد آب هستش البته بگم من تا حالا روش آب نریختم ببینم چی میشه اما زیر لپتاپ دوتا سوراخ برای خارج شدن آب داره. از انجا که لپتاپ ها در این مورد خیلی آسیب پذیرند این میتونه مفید باشه. از مزایای دیگه میشه به داشتن Track Point و یه چراق کوچک برای نور کیبورد اشاره کرد. از معایبش یکی اینکه جای انگشت روش لک میندازه . در حالت بسته یکمی بخاطر قاب دور ال سی دی ضخیم نشون میده. و از سی پی یو core2Due استفاده نمیکنه . سی پی یو این لپتاپ T2330 هستس که از Pentium Dual-Core به حساب میاد (اطلاعات بیشتر ومقایسه این سی پی یو رو در notebookcheck ببینید).
    در کل برای من که ازش برای دیدن فیلم و جست و جو در اینترنت استفاده میکنم کند نیست. با این بودجه انتخاب دیگه سی پی یو سلرون هست که این به مراتب از سلرون قدرتمندتره.
    ال سی دی این لپتاپ مات هستش و کنتراست خوبی هم داره و من ال سی دی شو از نقاط قوتش میدونم.
    در مورد ضد ضربه بودن باید بگم علاوه بر استحکام بدنه این لپتاپ دارای سیستمی به عنوان Hard Disk Protection هست که با استفاده از یک سنسور هنگام تکون خوردن یا ضربه هد هاردو به مکان امن انتقال میده.
    در مجموع من به عنوان یک لپتاپ ارزون قیمت ازش راضیم و پیشنهاد میکنم.
    البته باید شما اول بگید برا چه کاری لازم دارید تا من بیشتر راهنمایی کنم.
    سلام
    ممنون بابت راهنمایی کامل و مفیدتون
    من به جز اینترنت و مصارف عمومی می خوام برای برنامه نویسی هم ازش استفاده کنم واسه همین گفتم یه کم سرعتش پایینه!
    مثلا می خوام روش VC++ 2008 نصب کنم.
    راستش می خواستم DELL Vostro 1510 یا HP Pavilion dv6835nr بگیرم ولی اینقدر اطلاعات ضد و نقیض در موردشون شنیدم که الان نمی دونم چه کار کنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •