سلاممن همین لپتاپو دو هفته پیش خریدم. اگه سوالی داشتی بپرس.
میشه توضیح بدی تو این مدتی که باهاش کار کردی چه مزایا و معایبی رو ازش میدونی؟!
سرعتش کم نیست؟!
واقعاً ضد ضربه و ضد آبه؟!
سلاممن همین لپتاپو دو هفته پیش خریدم. اگه سوالی داشتی بپرس.
میشه توضیح بدی تو این مدتی که باهاش کار کردی چه مزایا و معایبی رو ازش میدونی؟!
سرعتش کم نیست؟!
واقعاً ضد ضربه و ضد آبه؟!
سلام
من یه لپ تاپ HP مدل Dv9000 دست دوم پیدا کردم با مشخصات زیر. لطفا قیمت بزارید
CPU 1.7 core2due
RAM 2G
Monitor 17" HD 1900 x 1400
Graphic 512 dedicatet geforce
HDD 250gig
Cam - fingerprint
Last edited by MahZi; 23-09-2008 at 19:54.
سلام
میشه مصرف باتری و میزان داغ کردن dv5-1060 و dv4-1050 رو مقایسه کنید. با توجه به چیزایی که در مورد 1060 میگن ،میخوام بدونم هنوز 1060 بهتر محسوب میشه یا 1050 رو انتخاب کنم.
نظرتون در مورد این چیه :
Inspiron 1520
Intel Core 2 Duo T8300-2.4GHz, 3MB Cache, 800MHz FSB
"15.4
(Wide XGA+ True Bright (1440 x 900
2.0GB, DDR2-667
250GB, 5400RPM SATA hard drive
NVIDIA® GeForce 8600MGT, 256MB
از راهنمایی هاتون ممنون.
به نظر من اگه سالم باشه و مشکل خاصي نداشته باشه حدود 650 تا 750 ميارزهسلام
من یه لپ تاپ HP مدل Dv9000 دست دوم پیدا کردم با مشخصات زیر. لطفا قیمت بزارید
CPU 1.7 core2due
RAM 2G
Monitor 17" HD 1900 x 1400
Graphic 512 dedicatet geforce
HDD 250gig
Cam - fingerprint
وقتی میگن سری n از Dell روش ویندوز نصب نمیشه یعنی چی؟!پس نرم افزار ها چه جوری نصب میشن؟!
میشه راهنمایی کنید!
شما فکر کنم اگه یه Alienware با کارت گرافیک دوال 8800GTX بگیری خیلی واست مناسب باشه...![]()
سلام
قیمت 1530full config کسی میدونه (با گارانتی)؟
برو سایت زیگورات که گرون تر می ده تو لیست قیمتش نوشته دیگه هرچند که من از بازار تهران با کانفیگ زیر 1580 قیمت گرفتم
2.5
6 کش
4096 رم
320 هارد
8600GT
تازه بگردی ارزون ترم پیدا میکنی ...
خوب همون طور که میدونید این لپتاپ از سری think pad ای بی ام هستش که الان lenovo امتیازشو خریده.
این لپتاپ برای کار در شرایط سخت طراحی شده که از این بابت دارای بدنه محکم و با کیفیت و کیبورد ضد آب هستش البته بگم من تا حالا روش آب نریختم ببینم چی میشه اما زیر لپتاپ دوتا سوراخ برای خارج شدن آب داره. از انجا که لپتاپ ها در این مورد خیلی آسیب پذیرند این میتونه مفید باشه. از مزایای دیگه میشه به داشتن Track Point و یه چراق کوچک برای نور کیبورد اشاره کرد. از معایبش یکی اینکه جای انگشت روش لک میندازه. در حالت بسته یکمی بخاطر قاب دور ال سی دی ضخیم نشون میده. و از سی پی یو core2Due استفاده نمیکنه . سی پی یو این لپتاپ T2330 هستس که از Pentium Dual-Core به حساب میاد (اطلاعات بیشتر ومقایسه این سی پی یو رو در notebookcheck ببینید).
در کل برای من که ازش برای دیدن فیلم و جست و جو در اینترنت استفاده میکنم کند نیست. با این بودجه انتخاب دیگه سی پی یو سلرون هست که این به مراتب از سلرون قدرتمندتره.
ال سی دی این لپتاپ مات هستش و کنتراست خوبی هم داره و من ال سی دی شو از نقاط قوتش میدونم.
در مورد ضد ضربه بودن باید بگم علاوه بر استحکام بدنه این لپتاپ دارای سیستمی به عنوان Hard Disk Protection هست که با استفاده از یک سنسور هنگام تکون خوردن یا ضربه هد هاردو به مکان امن انتقال میده.
در مجموع من به عنوان یک لپتاپ ارزون قیمت ازش راضیم و پیشنهاد میکنم.
البته باید شما اول بگید برا چه کاری لازم دارید تا من بیشتر راهنمایی کنم.
سلامخوب همون طور که میدونید این لپتاپ از سری think pad ای بی ام هستش که الان lenovo امتیازشو خریده.
این لپتاپ برای کار در شرایط سخت طراحی شده که از این بابت دارای بدنه محکم و با کیفیت و کیبورد ضد آب هستش البته بگم من تا حالا روش آب نریختم ببینم چی میشه اما زیر لپتاپ دوتا سوراخ برای خارج شدن آب داره. از انجا که لپتاپ ها در این مورد خیلی آسیب پذیرند این میتونه مفید باشه. از مزایای دیگه میشه به داشتن Track Point و یه چراق کوچک برای نور کیبورد اشاره کرد. از معایبش یکی اینکه جای انگشت روش لک میندازه. در حالت بسته یکمی بخاطر قاب دور ال سی دی ضخیم نشون میده. و از سی پی یو core2Due استفاده نمیکنه . سی پی یو این لپتاپ T2330 هستس که از Pentium Dual-Core به حساب میاد (اطلاعات بیشتر ومقایسه این سی پی یو رو در notebookcheck ببینید).
در کل برای من که ازش برای دیدن فیلم و جست و جو در اینترنت استفاده میکنم کند نیست. با این بودجه انتخاب دیگه سی پی یو سلرون هست که این به مراتب از سلرون قدرتمندتره.
ال سی دی این لپتاپ مات هستش و کنتراست خوبی هم داره و من ال سی دی شو از نقاط قوتش میدونم.
در مورد ضد ضربه بودن باید بگم علاوه بر استحکام بدنه این لپتاپ دارای سیستمی به عنوان Hard Disk Protection هست که با استفاده از یک سنسور هنگام تکون خوردن یا ضربه هد هاردو به مکان امن انتقال میده.
در مجموع من به عنوان یک لپتاپ ارزون قیمت ازش راضیم و پیشنهاد میکنم.
البته باید شما اول بگید برا چه کاری لازم دارید تا من بیشتر راهنمایی کنم.
ممنون بابت راهنمایی کامل و مفیدتون
من به جز اینترنت و مصارف عمومی می خوام برای برنامه نویسی هم ازش استفاده کنم واسه همین گفتم یه کم سرعتش پایینه!
مثلا می خوام روش VC++ 2008 نصب کنم.
راستش می خواستم DELL Vostro 1510 یا HP Pavilion dv6835nr بگیرم ولی اینقدر اطلاعات ضد و نقیض در موردشون شنیدم که الان نمی دونم چه کار کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)