دوستان من سیمزو قبلا بازی میکردم
ولی دیگه حال نمیده ...تکراری شده .......بیخیال
اون پچایی که واسه سیمز اومده به ترتیب کدوما
بعدش میشه همرو یه جا تهیه کرد........
ممنون
دوستان من سیمزو قبلا بازی میکردم
ولی دیگه حال نمیده ...تکراری شده .......بیخیال
اون پچایی که واسه سیمز اومده به ترتیب کدوما
بعدش میشه همرو یه جا تهیه کرد........
ممنون
1.world adventure
2- High-End loft Stuff
3- Ambitions
البته دوتا دیگه هم تا پاییز میاد. این پچ ها رو هم یک سرچی کن ، یک جا دی وی دی 1000 میداد همینا رو. البته سیمز مخصوص می خواد اونم سرچ کن " سیمز متناسب با مکمل ها" تا سیمز 3 درست درمونو هم بگیری ، کلش واست 9 هزار تومن درمیاد ، بازم اگه پیدا نکردی پیغام خصوصی بده تا درس سایت هارو بدم.
بازی جدید نه ، مکمل جدید. fast lane که Stuff pack هست ، یعنی وسیله های جدید به بازی میاد ولی روند بازی تغییر نمی کنه و عکسی از اون نیست ، late night هم تازه کامل نشده و همون عکس های موجود هم از توی فیلم تریلرش گرفته شده. هنوز عکس واسه اینا نیست!
اینجور که خبر ها در مورد نسخه ی جدید سیمز میگن (late night ) احتمالش بسیار زیاده که خون آشام به بازی اضافه بشه
مثل نسخه ی Nightlife در سیمز 2
البته با کمی تغییر در ساختار خون آشام ها ، مثل خون آشام های twilight
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره ، البته همین خبرهاگفتن مشکل پول هم حل شده و توی این نسخه راحت میشه پول آورد و پولدار شد. خون آشام های این پک نسبت به سیمز 2 بهتر میشن و صمیمی تر ، فرقی با مردم عادی ندارند ، فقط شب ها بیدار می شن و قیافشون تفاوت داره!
خدا کنه سیمز 3 رو هم مثل سیمز 2 کنن ، ژامبی داشته باشه ، گرگینه داشته باشه ، آدم درختی داشته باشه ، خون آشام بشه بشی و هزاران چیز دیگه ، خیلی این طوری هیجان انگیز تر می شد ، این سیمز بیشتر واقعی تر شده تا جذاب تر!
واقعی تر شده؟
عزیزم اینا که گفتی اصلا وجود ندارن
فقط خیالی ان
این خیلی قشنگه
البته ما باید برای پک های pets و apartement life این بازی هم صبر کنیم
((university از اول هم خانی نبود))
اتفاقا university یکی از بهترین و جذاب ترین پک هایی بود که برای سیمز 2 اومد
بعدش هم نایت لایف و فصلها بود
بعدش هم میشه گفت زندگی آپارتمانی بود.
همه ی اینا برای سیمز 3 هم میاد ، باید کمی صبر داشته باشید![]()
یادمه قدیما میشستیم دور هم ، می گفتیم من خون آشام شدم یکی رو گاز گرفتم ، اون می گفت گرگینه شدم ، همه ی اینا هم بود ، ولی این سیمز این چیزا نداره ، نمیشه در مورد این مسائلش صحبت کرد ، اینقدر هم وقت روزش کمه که نمیشه کاری کرد! 24 دقیقه خیلی کمه ، حداقل باید 40 دقیقه باشه!!! خیلی خوب میشد بجای پک دادن با وسایل جدید مدل بازی رو عوض کنن! ساختارشو درست کنن!
بچه ها من با یک زنه fashioner شدم ، تا لول 7 پروفشون خود رفتم همیشه کارهارو درست انجام می دادم و مردم راضی بودن، ولی وقتی به لول 8 رسیدم مردم درخواست makeup هم ازم داشتم ، هر چی دیگه مدل بشون میدم و کاراشونو انجام میدن ناراحت میشن ، همه ی کارها هم تیک می خورن ولی ناراحت میشن و می نویسه:
you done all of the work , but maybe you were a little picky!
منظورش چیه؟ واسه makeup باید چیکار کنم؟ یکی کمک می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)