تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 458 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 4574

نام تاپيک: Travian

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام . عاشق تراوین بودیما ! یادش به خیر .

حالا چند روز دیگه که امتحانا تموم شد و ما هم از خوابگاه برگشتیم و برگشتیم فروم ، میایم اگه سرور جدیدی بود .

اون موقع ها هم رنکم معمولا زیر 20 بود .

Comming soon...

اگه نباشه جاش خالی می مونه T@Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اونجا!!! اون....جا!!!

پيش فرض

به به!!جخبره اینجا!!! باز تابستو ن شد تراوین می خواد بتر کونه!!!
    در موررد سرور ورژن 4 بیشتر استراتژی ها همونه با این تفاوت که دفاع اوایل بازی خیلی آسونتر شده!!! خیلی ها میگن این به نفع رومن هستش ولی بنظز من کسی که قبلا باید و 100% جاخالی میداد حالا میتونه با یک تک قهرمان و باغ وحش دفاع خوف ناکی رو بچینه پس توتن بنظز من بیشتزین سود رو برده مخصوصا که از همون لحظه اول بازی میشه فارم کرد معمولا چندتا واحه بدون موجود ویا حداقل 3-4 تا موجود هست که باوجود قهرمان د اول بازی مشکلی نیست هستن که کمک شایانی در پیشرفت اولیه میکنن در ضمن نباید یادمون بره که در ورژن 4 جاسوسی از کمتزین فارمتون هم الزامی هستش بخاطزه همون باغ وحشی که طرف میتونه بکاره ! در کل به استراتژی های دفاعی خیلی اضافه شده!!!
    Last edited by T@Z; 19-06-2011 at 08:05.

داره خودمونی میشه Comba3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شاهــــــــــی

پيش فرض

تراوین خیلی بازی وقت گیریه
    یادش بخیر تو سه ماه اینقدر گلد خریدیم ریختیم تو شکمش که شد رنک 33 سرور
    ولی ولش کردیم رفت به هر حال ادامه میدادیم خیلی زود میرفتیم بین 10 نفر
    حیف شد واقعا

الان اسم تراوین میاد تمام تنم میلرزه
    اصلا دیگه حال و حوصلش رو ندارم با اینکه خیلی بازیش رو دوست دارم ولی تا سر حد مرگ ازش متنفرم!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اصلا دیگه حال و حوصلش رو ندارم با اینکه خیلی بازیش رو دوست دارم ولی تا سر حد مرگ ازش متنفرم!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اونجا!!! اون....جا!!!

پيش فرض

تراوینه دیگه!! نمیشه کاریش کرد منم بعد از 2 سال شروع کردم ولی کلا ظزفیت بچه ها تو بازی خیلی عوض شده( قبلا با ظزفیت تر بودن) مثلا 3 هفته پیش یکیرو کلا فارم کردم چند روز پیش یه موج کاتا اومد اونم از فاصله 128 ساعته!!! که احتمال میدادم 95% فیک باشه!!! دیشب موج زسید !! فیک نبود!!!! انبارمو زدو رفت!!!

داره خودمونی میشه Comba3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شاهــــــــــی

پيش فرض

سرور ایران که اصلا جنبه اش رو ندارن
    میخوای یکی رو فارم کنی اینقدر خدا و پیغمبر رو میاره جلوی چشمات که من فقیر و مفلسم و اخر سر پشیمون میشی اصلا چرا اومدی تراوین!!!!
    از اون طرفم میخوای یک سوال از رنک بالایی ها واسه پیشرفت خودت بپرسی اینقدر قیافه میگیرن که هر لحظه فکر میکنی لایحه دادی مجلس که تصویب بشه!!!

در کل تراوین بازی تمیزی و پر از استرسه!!! برای کسایی که سه ماه تابستون تعطیل و بیکارن خیلی خوبه!! تیمی بشینن پشت کام اونم با نژاد رومن!!! تا میتونن اک رو ببندند به گلد و حالش رو ببرن!!
    البته شاید تعجب کنید چرا میگم رومن!!! اخه رومنها اخر بازی خیلی قوی میشن!!! اونهایی که تجربش رو دارن میدونن که بیشتر وقتا رومنا بازی رو میبرن!!! البته بستگی به بازیکن هم داره!!!

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سرور ایران که اصلا جنبه اش رو ندارن
    میخوای یکی رو فارم کنی اینقدر خدا و پیغمبر رو میاره جلوی چشمات که من فقیر و مفلسم و اخر سر پشیمون میشی اصلا چرا اومدی تراوین!!!!
    از اون طرفم میخوای یک سوال از رنک بالایی ها واسه پیشرفت خودت بپرسی اینقدر قیافه میگیرن که هر لحظه فکر میکنی لایحه دادی مجلس که تصویب بشه!!!

در کل تراوین بازی تمیزی و پر از استرسه!!! برای کسایی که سه ماه تابستون تعطیل و بیکارن خیلی خوبه!! تیمی بشینن پشت کام اونم با نژاد رومن!!! تا میتونن اک رو ببندند به گلد و حالش رو ببرن!!
    البته شاید تعجب کنید چرا میگم رومن!!! اخه رومنها اخر بازی خیلی قوی میشن!!! اونهایی که تجربش رو دارن میدونن که بیشتر وقتا رومنا بازی رو میبرن!!! البته بستگی به بازیکن هم داره!!!
    همون رومن باید اول بازی از شر توتن راحت بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اونجا!!! اون....جا!!!

پيش فرض

همون رومن باید اول بازی از شر توتن راحت بشه
    شدیدا موافقم !! بهترین خوراک توتن در اول بازی رومن هستش البته رومن هم با یک تک هیرو میتونه حال توتن بگیره مخصوصا ورژن 4

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شدیدا موافقم !! بهترین خوراک توتن در اول بازی رومن هستش البته رومن هم با یک تک هیرو میتونه حال توتن بگیره مخصوصا ورژن 4
    بازم طول میکشه کسی که میخواد بره سراغ رومن باید شدیدا سریع عمل کنه 1 ماه اول شبانه روز پاش باشه و گلد به پاش بریزه تا اخر سرور خیلی خوب بشه اون موقع هیچ توتنی هیچ کاری نمیتونه بکنه

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نژاد ها که به حالت کلی بالانسن
    ولی تو شرایط ایده آل مطمئنا توتن قوی ترینه،در تمام نقاط بازی(یه محاسبه ی کوچک کنید می بینید)
    در شرایط غیر ایده آل هم....
    باز قوی ترین توتنه
    شک دارید با یه نژاد دیگه حرفه ای کار کنید
    فرق رو احساس می کنید
    کلا در تمام زمان ها قوی ترین موضع رو توتن ها دارن(تو 3.6)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •