تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 1045 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

سلام

من میخوام یه فرمول ریاضی تو ورد بنویسم ولی وقتی یه equation اضافه میکنم دیگه زیرنویس یا بالانویس ها کار نمیکنه به عکس نگاه کنید
    چی کار کنم که بتوانم توی این فرمول ریاضی اندیس ها رو بذارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [
    دوست عزيز ، اون قسمتي که شما نشون دادين غيرفعاله رو در ورد به صورت عادي استفاده مي کنن يعني فقط کافيه اعداد رو بنويسين و عددي رو که مي خواهين انديس قرار بگيره رو انتخاب و اون علامت رو بزنين.
    اگه بخواهين فرمول تايپ کنين ، بعد از equation ، درون خود نرم افزار فرمول نويسي ، گزينه هايي براي قرار گرفتن انديس وجود داره که اگه يک کم بگردين پيداش مي کنين

2. این کاربر از nedajon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو سیستم دوستم یه مشکل دارم هم من و هم او مشکل ما اینه که وقتی تو ورد تایپ میکنیم (فارسی ) سرهم نمینویسه یعنی بجای اینکه بنویسه ایران مینویسه ا ی ر ا ن فقط برای فونت های فارسی که نصب کردیم این کار رو میکنه فونت خودش arial درست مینویسه ولی قبلا" با همین فونت های درست مینوشت تا اینکه ویندوز فرمت شد و دوباره همه چی رو نصب کردیم
    دوستان مشکل از کجاست
    با سپاس
    دوست عزيز شما فارسي ساز کيبورد رو نصب کنين
    همچنين 40 فونت xp يعني قلمهايي که با b شروع مي شن مثل B-titr و B-koodak ببينين مشکلتون حل مي شه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکل تو نصب فارسی ساز برای ورد 2007

سلام
    من به خاطر غلطگیر فارسی این پچ LIP 2007 رو که در اومده دانلود کردم و نصب کردم ولی طبق اون چیزی که توی سایت های دیگه نوشتن که برای تغییر زبان به
    Start/All programs/Microsoft Office/Microsoft Office Tools/Microsoft Office 2007 Language Settings برید ولی من وقتی به Microsoft Office Tools میرم اصلا همچین فایل یا فولدری نیست فقط Microsoft Office Diagnostics هست .
    نصبشم کردم دیدم فقط توی Program Files یه پوشه به اسم MSECache با محتویات زیر به وجود اومده :

درضمن من از نرم افزار های آفیس فقط ورد رو نصب کردم . اولش فکر کردم شاید بخاطر این باشه که توی درایو E نصبش کردم . بعد همونطور که تو تصویر میبینید توی C نصب کردم دیدم بازم همون طوری شد . فقط روی فارسی ساز کلیک میکنم یه صفحه میاد و ادامه رو میزنم بعد توی دو ثانیه یه چیزی پر میشه و تموم میشه بعد مینویسه نصب تموم شد . اگه میشه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم .

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

چه جوري ميتونم تمام فونت هاي فارسي نوشته هاي ورد رو يك خط و اندازه و همچنين فونت هاي انگليسي رو انجام بدم يعني روي تمامي صفحات اعمال بشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

چه جوري ميتونم تمام فونت هاي فارسي نوشته هاي ورد رو يك خط و اندازه و همچنين فونت هاي انگليسي رو انجام بدم يعني روي تمامي صفحات اعمال بشه!
    ببينين دوست عزيز ، شما با گرفتن Ctrl+a در حالي که صفحه ي کيبورد فارسي باشه و انتخاب قلم مورد نظر و اندازه اش ، تمام فارسي ها رو تغيير مي دين و با تغيير صفحه ي کيبورد به انگليسي و انتخاب قلم مربوطه و اندازه اون مي تونين تمام قلم هاي انگليسي رو تغيير بدين
    البته توي منوي Tools/option/Compatibility هم مي تونين با انتخاب دکمه ي Font subsituation ، قلم هاي تعريف نشده ي خاصي رو به قلم تعريف شده ي مشخصي تبديل کنين

7. این کاربر از nedajon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    بنده مشکلی خیلی فوری دارم و نیاز دارم که برطرف بشه ممنون میشم راهنمایی فرمایید :

بنده حدود 2000 هایپر لینک ( text to disply + url link ) دارم که در یه فایل آفیس ورد ( doc ) قرار گرفته الان من نیاز فقط به لینک ها ( url ) دارم و برام بسیار سخته که یکی یکی بشینم و با گزینه edit hyperlink و پاک کردن txet to disply لینک ها رو جدا کنم ! بهترین راه و آسانترین راه برای اینکه بطور دسته جمعی و گروهی text رو پاک کنم بطوری link ها رو نگه دارم چیه ؟

داره خودمونی میشه narsy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی فایلهای ورد رو پرینت می کنم به اندازه ی 1 سانت از راست حاشیه سفید می اندازه می خوام این حاشیه نباشه
    خیلی هم تو تنظیمات ورد گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ممنون می شم کمک کنید
    آفیسم هم 2007 هست

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

چرا توی 2007 وقتی پاورقی درست میکنم بعد از اینکه پاورقی رو درج کردم پایین صفحه فاصله خالی زیادی ایجاد میشه که نمیشه به هیچ وجه حذفش کرد باید از کجا این کار رو کرد
    در ضمن پاورقی رو چه جوری میشه حذف کرد به طور کامل
    يه نمونه عكس ازش بذار

پاورقي هم با پاك كردن شماره اش توي صفحه از پايين صفحه حذف ميشه

11. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

از Office 2003 استفاده می کنم
    چند وقتی هست موقع اجرای فایلهای word به ترتیب با پیغامهای زیر مواجه میشم که باید یکی یکی همه پیغامها رو رد کنم تا فایل مورد نظرم اجرا بشه
    البته در نهایت فایل مورد نظر به خوبی اجرا میشه ، فقط مشکل این ارورهای اولیه هست که به ترتیب در شکلهای زیر نشون دادم

ضمن اینکه برای راحتی فرمول نویسی قبلا برنامه جانبی Design Science MathType 5.2 رو نصب کرده بودم که اون اوایل هیچ مشکلی نداشتم و چون الان با این ارورها مواجه شدم فکر کردم شاید با unistall کردن این برنامه مشکل حل بشه که بی فایده بود
    همچنین word رو دوباره نصب کردم ولی باز هم برای حل مشکل بی فایده بود

عکسها:

لطفا راهنمایی کنید

شما هنگام باز كردن چه فايلي اين پيغام ها رو دريافت ميكنيد؟؟

13. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من به خاطر غلطگیر فارسی این پچ LIP 2007 رو که در اومده دانلود کردم و نصب کردم ولی طبق اون چیزی که توی سایت های دیگه نوشتن که برای تغییر زبان به
    Start/All programs/Microsoft Office/Microsoft Office Tools/Microsoft Office 2007 Language Settings برید ولی من وقتی به Microsoft Office Tools میرم اصلا همچین فایل یا فولدری نیست فقط Microsoft Office Diagnostics هست .
    نصبشم کردم دیدم فقط توی Program Files یه پوشه به اسم MSECache با محتویات زیر به وجود اومده :

درضمن من از نرم افزار های آفیس فقط ورد رو نصب کردم . اولش فکر کردم شاید بخاطر این باشه که توی درایو E نصبش کردم . بعد همونطور که تو تصویر میبینید توی C نصب کردم دیدم بازم همون طوری شد . فقط روی فارسی ساز کلیک میکنم یه صفحه میاد و ادامه رو میزنم بعد توی دو ثانیه یه چیزی پر میشه و تموم میشه بعد مینویسه نصب تموم شد . اگه میشه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم .

آيا شما آفيس رو كامل نصب كرديد؟

15. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •