تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 413 از 2403 اولاول ... 3133634034094104114124134144154164174234635139131413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

تو این اوضاع فقط باید تورنت کار کنیم! من دیشب لینک مسقیمم 20 بود ولی با تورنت تا 110 و نزدیک صبح تا 155 میرفت. فقط مشکل اینه که سایت های تورنت روز به روز در حال فیل--تر شدنه و در عین حال باید موزیک و ... ایرونی رو فعلا بیخیال شیم تا ببینیم بعد چی میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تو این اوضاع فقط باید تورنت کار کنیم! من دیشب لینک مسقیمم 20 بود ولی با تورنت تا 110 و نزدیک صبح تا 155 میرفت. فقط مشکل اینه که سایت های تورنت روز به روز در حال فیل--تر شدنه و در عین حال باید موزیک و ... ایرونی رو فعلا بیخیال شیم تا ببینیم بعد چی میشه.
    اگه حرفی که شما میزنی حقیقت داشته باشه، یعنی خود شرکت یا مخابرات روی یسری از سایت ها که طبق امارشون دانلود از اونها زیاد بوده اعمال محدودیت میکنن... و تورنت چون اغلب IP ادرس افراد هست رو خوب کاری نمیشه کرد! یکی دوتا نیست که...

او... پس بخاطر همینه که من هردفعه مشکل سرعت برام پیش میاد، پشتیبانی میگه از download.com فایل دانلود کنم تا ببینم سرعتم چقدره... چون خودشون رو سایت های دیگه اعمال محدودیت کردن و فقط download.com رو باز گذاشتن که کاربر رو قانع کنن "ببین، با سرعت 100 داری دانلود میکنی یعنی سرعتت فوق العادست. میدونید که در حالت استاندارد سرعت باید بین 12 تا 16 باشه..." فحش بدما...

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تازه داره یکم نفس میکشه سرعت پینگ... شب دوباره میاد پایین. حالا ببین...

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اقا میگم بیایم همه با هم تو یه ساعت به سرور accounting.askiran.com پینگ بدیم، D-DoSش کنیم...
    چه کاریه
    برو تو یه سرور مجانی DDOS بریز قبل ازین که اکانتت پاک شه ............ اندیشه به ............... میره

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو آلمان دارن سعی میکنن پایرت بی رو ببندن حالا هم باید نگران باشیم که این ور فیل نشه اونور صاحباشو نندازن زندان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پایرت بی هم رفته یه عکس گذاشته صفحه اولش مسخرشون کرده

6. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا birak شما خیلی هوای شرکت رو داری یا... نکنه همونی که من فکر میکردم شمایی؟؟!!! همونی که به به مودمش attack زده بودن... بابا با زندگیمون تو شبا جریان داره... چی چیرو نگران نباش...
    ( با عرض معذرت از اینکه این شکلک نیشش اینجوری بازه ! من که اصلا ازش خوشم نمیاد و همیشه لبخند زدن رو به قاه قاه خندیدن ترجیح میدم ! ولی تو شکلکای سایت چیز مناسب تری پیدا نکردم ! )
    حالا بذار تو آینه چشامو نگاه کنم !!! ......
    مممممممممم ....
    نه ! .......... فکر نکنم من باشم ! چون نشونه ای از عذاب وجدان تو خودم نمیبینم !
    اما.......
    اقا میگم بیایم همه با هم تو یه ساعت به سرور accounting.askiran.com پینگ بدیم، D-DoSش کنیم...
    نکنه شما مدیر عامل پارس باشی که ناشناس اومده تو اندیشه اکانت گرفته تا نابودش کنه ؟!!! راست بگو !
    از شوخی گذشته تا جایی که میدونم من پسر خاله هیچکدوم نیستم !
    اتفاقا هر وقت هم اوضاع اندیشه خوب نبوده مطرح کردم ... مثلا همین دیشب اصلا نمیشد سایت باز کرد واقعا فاجعه بود .. در مورد سرعت هم چون برخلاف خیلی از دوستان سراغ سرورای ایرانی برا دانلود نمیرم و بیشتر از تورنت استفاده میکنم شبا ( حتی دیشب که صفحات به زور باز میشد ! ) سرعتم اکثرا بالای 100 هست پس چرا باید الکی ناراضی باشم ! اهل بازی آنلاین هم نیستم که خیلی بابت سرعت پینگ ناراحت بشم ... هیچوقت هم نگفتم اندیشه بی عیبه ... اتفاقا کلی ایراد داره ولی هیچوقت نباید فوری تصمیم گرفت .. همبشه به کیفیت شرکتای دیگه هم نگاه میکنم و فعلا با توجه به همه جنبه ها ( سرعت - هزینه -حجم ترافیک ماهیانه - خدمات و و و ) اندیشه رو هنوز بهتر از بقیه میبینم . هر وقت هر شرکت جدید تو حالت کلی برام بهتر بود مطمئن باشین میرم اونجا چون خوب نیست آدم رو یه چیز تعصب الکی داشته باشه. این خود شرکتا هستند که با توجه به کیفیت سرویسشون میتونن بین کاربرا جا باز کنن یا جایگاشونو از دست بدن .. ما هر چی هم سر اونا دعوا کنیم اونا کار خودشونو میکنن ! تنها چیزی که میتونه کیفیت رو بهتر کنه رقابت بین شرکتا و همین رضایت یا عدم رضایت من و شماست ..
    بابت توضیحات darkman-p عزیز هم ممنون ... البته تو استفاده از سرویسای adsl اندیشه خیلی از دوستان قدیمی تر هستند و اصلا بحث قدیمی یا جدید بودن نیست .. هر کسی که ازش چیزای جدید یاد بگیریم تی اگه پست شماره 1 هم باشه مخلصش هم هستیم . اما در مورد اینترنت تا جایی که یادم میاد از همون زمان اینترنت کیلوبایتی 5 ریالی اندیشه و شروع فروش کارتهای دابل آپ مشتریش بودم !! اما تعصب الکی نداشتم و خیلی وقتا هم سراغ شرکتای دیگه رفتم ... مثلا چند سال پیش تو محل کار از همین سرویس پارس هم استفاده کردم ... + خیلی شرکتای کوچیک و بزرگ دیگه که تو همین شهر سرویس دایل آپ می دادن اما الان حتی اسمی ازشون نیست ... یه نمونش یه شرکت خیلی معروف بود که تو فلکه صابرین گلسار (نزدیک بانک پارسیان فعلی) شعبه داشت و حتی قبل از اندیشه شروع به سرویس دادن تو رشت کرد و از پیشگامان بود ولی الان اثری ازش نیست ... چرا ؟!! چون نتونست کاربرا رو با قیمت و سرویس مناسب راضی نگهداره ! به همین سادگی از گردونه رقابت خارج شد ... یادمون نره تا همین چند سال پیش هم سرویس نامحدود پارس واقعا عالی بود و اندیشه اون موقع هیچ حرفی برا رقابت نداشت ... حتی سرویس نامحدود نمیداد ... فکر میکنید اگه اون کیفیت اولیه پارس تو رشت با اون سرویس نامحدودش ادامه پیدا می کرد واقعا هیچ شرکتی میتونست باهاش رقابت کنه ؟!! اما سوال اینجاست که چرا اون سرویس خوب ادامه پیدا نکرد ؟!! غیر از این بود که چون تابع شرکت مادر تو تهران بود نتونستن اونا رو برای سرمایه گذاری مستمر و حفظ کیفیت راضی کنن و فکر کردن همیشه مشتری به سمتشون سرازیره .. اما نه تنها اندیشه بلکه شرکتای خیلی کوچیکتر محلی ( مثل دامون ) کم کم رشد کردن تا جایی که الان سرویس نامحدود دامون حتی به اندیشه هم تنه میزنه ... شاید چون علاوه بر اینکه دلشون به حال جیبشون میسوخت یه کمی هم به خاطر بومی بودن تو سرمایه گذاری دست و دل باز تر عمل کردن... در هر صورت در آینده شرکتی باقی می مونه که بهترینها رو با بهترین قیمت و کیفیت ارائه کنه . چه فرقی میکنه اسمش اندیشه باشه - پارس باشه یا دامون ؟!!!

حق با شما هست دوست من! 128 یعنی بین 14 تا 16، اما میشه بگی، واقعا برای همچین سرعتی، درسته که ماهی 20 تومن بگیرن؟! اونم فقط با 5 گیگ دانلود!!! سر گردنه هست دیگه...
    تو کشوری که دسترسی به سرعت بالاتر از 128 برا کاربر خانگی طبق قانون ممنوع باشه پس کاملا منطقی و درسته که برا 5 گیگ 20 تومن بگیرن !!!
    اصلا چی درسته که این باشه ؟! میدونین بدبختی ما کجاست ؟! اینکه تصمیم گیرندگان و سیاست گذاران اصلی مخابرات یا اصلا دانش این کار رو ندارند و اونایی هم که مغر هستن هیچوقت اجازه و قدرت تصمیم گیری ندارند...
    اگه هم احیانا یه مسئولی مثل همین آقای تقی زاده تو این موارد با سواد و تحصیل کرده باشه ( وطبق فرمایش bios مشغول متر کردن کابلای قطع شده نباشه ! ) چون مثل من و شما هیچوقت نرفته کارت دایل آپ بخره و با محدودیت اینترنت به سرعت 128 همیشه کامپیوتر دفتر کارش به اینترنت پر سرعت چند مگابیت وزارتخانه دسترسی داشته باشه شما چه انتظاری میتونین داشته باشین ؟!! بگذریم ! بهتره زیاد به گردنه و این چیزا فکر نکنیم چون فقط اعصابمون خورد میشه ..

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو آلمان دارن سعی میکنن پایرت بی رو ببندن حالا هم باید نگران باشیم که این ور فیل نشه اونور صاحباشو نندازن زندان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پایرت بی هم رفته یه عکس گذاشته صفحه اولش مسخرشون کرده
    آره واقعا حیفه ببندنش .. فیل-تر این طرف که چاره داره فقط اونجا نبندنش خوبه !
    این سایت دقیقا رتبه 100 رو بین 100 سایت برتر دنیا داره !!! و رتبه 20 تو کشور سوئد ...
    واقعا هم آدمای شجاعی هستن و رسما یه موسسه سوئدی با عنوان Anti Copyright ثبت کردن !! یعنی هیچ ترسی نداشتن که مستقیم قانون کپی رایت رو به بازی بگیرن اونم تو روز روشن ! در نتیجه کلی دشمن پیدا کردن از جمله شرکتای غول فیلم سازی هالیوودی ... چون شما هر فیلمی رو به محض نمایش رو پرده میتونین توی تورنت پیدا کنین ...در حال حاضر 4 میلیون کاربر ثبت شده دارن و یه دادگاه تو سال 2009 4 میلیون دلار جریمشون کرده و جالبه که این سایت تو بعضی کشورای اروپایی ( مثل ایتالیا ) به حکم دادگاه فیل-تر شده ...
    خیلی دوست داشتم این متن تاریخچه سایت رو که تو ویکی پدیا هست ترجمه کنم و تو قسمت تورنت برا علاقمندان بذارم جون واقعا سرگذشت جالبی دارن . اما فعلا وقتش نیست و اینجا هم تاپیک تورنت نیست ... اما کسایی که می تونن از متن انگلیسی استفاده کنن می تونن یه نگاهی به اینجا بندازن یا لا اقل عکس موسس سایت رو ببینن !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه که اینا اونقده تو کارشون سمج بازی در آوردن که الان فقط فروش تی شرت هاشون ( با آرم دزد دریایی ) و تبلیغاتشون صدها هزار دلار براشون درآمد داره .. در هر صورت امیدوارم مثل سایت معروف mininova نابودش نکنن .
    mininova هم یه سایت هلندی تورنت و یکی از بهترین و بزرگترین سایتها تو این رابطه بود که پارسال کلاسش رو تعطیل کردند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by birak; 18-05-2010 at 18:40.

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

موافقم...

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

Last edited by bios2bb; 18-05-2010 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه حرفی که شما میزنی حقیقت داشته باشه، یعنی خود شرکت یا مخابرات روی یسری از سایت ها که طبق امارشون دانلود از اونها زیاد بوده اعمال محدودیت میکنن... و تورنت چون اغلب IP ادرس افراد هست رو خوب کاری نمیشه کرد! یکی دوتا نیست که...

او... پس بخاطر همینه که من هردفعه مشکل سرعت برام پیش میاد، پشتیبانی میگه از download.com فایل دانلود کنم تا ببینم سرعتم چقدره... چون خودشون رو سایت های دیگه اعمال محدودیت کردن و فقط download.com رو باز گذاشتن که کاربر رو قانع کنن "ببین، با سرعت 100 داری دانلود میکنی یعنی سرعتت فوق العادست. میدونید که در حالت استاندارد سرعت باید بین 12 تا 16 باشه..." فحش بدما...
    در این مورد که این شبا سرعت تورنت خیلی بهتر از سایتای دانلود ایرانی یا لینکای مستقیم هست شکی نیست . چون هنوزم سرعت تورنتم خیلی خوبه حتی شبا !
    اما پایین اومدن سرعت بقیه دانلودا نشون میده که به دلایلی اونها محدود شدن یا محدود کردنشون ! ولی پهنای باند شبانه کم نشده وگرنه تورنت هم سرعتش افتضاح بود ! و چون لینک مستقیم و غیر مستقیم اینهمه اختلاف سرعت دارن نمیشه گفت دلیل کندی سرعت شبا فقط هجوم کاربرا باشه .. میتونه یکی از این دلایل زیر باشه :
    1) قیف مخابرات تحت عنوان سیستم یکپارچه فیل-ترینگ ! به عنوان مقصر اصلی ! آیا کسی میتونه ثابت کنه که نرم افزار مربوطه علاوه بر مسدود کردن بعضی آدرسها هیچ کنترلی تو محدود کردن استفاده از سایتهای دانلود نداره ؟!! نمونش هم اینکه تو بعضی موارد که از فیل-شکن استفاده می کنین هم سرعت دانلود زیاد میشه و هم سرعت پینگ به نحو معجزه آسا بهتر میشه !!! شما یه بار از وی-پی-ان استفاده کن ببین چطور میشه !
    2) محدودیت مخابرات رو آی پی ها و سایتهای خاص دانلود
    3) محدودیت خود شرکت رو سایتای خاص ... این مورد اگه صحت داشته باشه براشون کاری نداره download.com رو هم محدود کنن ! پس اگه بخوایم خوش بین باشیم میتونیم بگیم دلیل سرعت بالای این سایت پهنای باند بیشترش برا دانلود کاربرا هست ...
    4) پهنای باند کم سایتهای فیلم و موزیک ایرانی و هجوم همه جانبه کاربرا برای دانلود به همون چند تا سایت معروف اونم سر ساعت 1 !
    راستی فکر نکنم هر چقدرم فحش بدیم این چیزا درست شه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •