اول نيكون شک نداشته باش بعد المپيوس یا کنون
مقایسه دو غول نيكون وکنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول نيكون شک نداشته باش بعد المپيوس یا کنون
مقایسه دو غول نيكون وکنون
Last edited by ELSIN; 07-11-2009 at 21:09.
مشكل سوني اينه كه الان دوربين من H5 با دوربين پسر خالم H50 تفاوت خاصي نداره و بعضي جاها مال من بهتر عمل ميكنه !![]()
سلام دوستان
قیمت canon sx20 رو میخاستم بعد اینکه یه نمونه از فیلم برداری اونو میخاستم .
نظرتونم در موردش بگین اگر تو همون رنج قیمت بهتر از sx20 هست هم لطفا بگید ممنونم.
canon sx20:460
panasonic fz38:510
ممنون
اینم اگر بتونی لینک بزارین خیلی خوب میشه
canon sx20 رو میخاستم بعد اینکه یه نمونه از فیلم برداری اونو میخاستم .
دوربین خیلی خوبیه. یعنی نواقص g10 در اون تا حد زیادی بر طرف شده. دوربین با دوام و با کیفیتیه...
نیکون
کنون
سونی
بقیشو نمیدونم...
هر دوتاشون دورور 450 تمنه
بهترین مارک وجود نداره. شاید بشه گفت رقابت اصلی بین canon و nikon هست. ولی هرگز نمیشه گفت یه برند در کل بهتره. باید مقایسه ی دو تا مدل خاص باشه نه مقایسه ی کلی دو برند.
هنوز ریویوی درست حسابی از این دوربین منتشر نشده. ولی به نظر میاد کیفیت عکس خیلی خوبی داشته باشه و خوب فروش کنه.
مشکل نویز و شارپنس داره و کیفیت عکساش چندان خوشایند نیست. از نظر سرعت هم خوب عمل نمیکنه و فوکوسش تو شب هم دقت لازم رو نداره. این نکته رو هم در نظر داشته باشید که خود دوربین قیمتش زیاده و قیمت مموری های pro duo هم بیشتر از مموری های معمولیه.
این لینک youtube:
این هم برای دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این رنج قیمت FZ38 از پاناسونیک هم هست که در همین سطحه از نظر کیفیت عکس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ممنون
به نظرتون sx20 بهتره یا fz38
در کل کدوم بهتر و به صرفه تره
مرسی
راستی لنز میشه بهشون اضافه کرد.؟
لینکایی که واسه فیلم دادی واسه من باز نمیشن میشه جایی آپلود کنین اگر سرعت بالا دارین ممنون.
Last edited by AT&T; 08-11-2009 at 17:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)