دوستان الان شبانه کدوم سرویس میتونه شبی 2 تا 3 گیگ رو بگیره ؟ نامحدودم که تموم شد میخوام حجمی شارژ کنم و همین مقدار بیشتر لازم ندارم .
دوستان الان شبانه کدوم سرویس میتونه شبی 2 تا 3 گیگ رو بگیره ؟ نامحدودم که تموم شد میخوام حجمی شارژ کنم و همین مقدار بیشتر لازم ندارم .
چرا تغییر کرده اما فاکتور من قبل از گرون شدن سرویس ها خورده بود با همون قیمت قبل ...
یک سوال دوستان کسی نمیدونه که نامحدود فن آوا سرویس هایش بعد از حداقل حجم ترافیکی محدود میشه یا نه و یا حداقل از نمایندگی پرسیده باشه و اینکه مثلا ۵۱۲ نامحدود میده و اگرم میده با آخر دوره و پس از از رد کردن حجم مشخص شده سرعت کاهش پیدا میکنه یا نه ممنون میشم جواب بدین
سرعت دانلودتون چقدره؟ بعد از اتمام ترافیک دیگه نمیشه دانلود کرد؟ یا سرعت کمتر میشه؟ می ارزه بگیرم؟
سلام. من شیراز هستم می خوام adsl فن آوا بگیرم.
ظاهراً می گن تو ساعات رایگان اگه محدود نشی با سرعت روز می گیری و اگه محدود بشی با دو برابر سرعت اسمی می گیری. ولی امروز زنگ زدم پشتیبانی فنی گفتن همه سرویس ها سرعتشون تو ساعت رایگان میشه 512! آیا هم چنین چیزی برای سرورهای داخل و خارج یکسانه؟ اگه من سرویس 1 مگ بگیرم میتونم از سرورهای داخل و بدون محدودیت با 250 دانلود کنم؟
شیراز که نامحدود فن آوا خیلی تعریف میکنن
یکی از شیراز تو تاپیک تست سرعت میذاره
نامحدود براش سرعت بالاس
ولی فن آوا مثل مخابرات سرعتا و قیمتهای مختلف داره تو هر استانی
بهتره با پشتیبانی هماهنگ بشه
الان که قیمت نا محدود رو بردن بالا
برای شبانه هم میگن با مصوبه زیر ساخت تغیراتی میدن به نفع سرویس دهنده ها
و معلوم نیس چی بشه
همون پشتیبانی زنگ بزن حرفش رو ضبط کن مطمئن تره حرفش
نامحدود نمیخوام بگیرم. قیمتش بالاست. میشه به سؤالاتم جواب دقیق بدید خیلی گیج شدم بین حرف دوستان و پشتیبانی. دوباره میپرسم:
1-ظاهراً می گن تو ساعات رایگان اگه محدود نشی با سرعت روز می گیری و اگه محدود بشی با دو برابر سرعت اسمی می گیری. ولی امروز زنگ زدم پشتیبانی فنی گفتن همه سرویس ها سرعتشون تو ساعت رایگان میشه 512! آیا هم چنین چیزی برای سرورهای داخل و خارج یکسانه؟2-
اگه من سرویس 1 مگ محدود بگیرم میتونم از سرورهای داخل و بدون محدودیت تو ساعات رایگان با 250 دانلود کنم؟
درود
نمایندگی فن اوا شیراز کجا هست؟![]()
خیر محدود نمیشه ...
شما اگر 512 نامحدود بگیرید بهتون 170 گیگ حجم میده و البته خود فن آوا میگه حتی اگر این 170 گیگ را در یک ماه مصرف کنید بازم سیستم بهتون حجم میده
سرعت دانلود هم همیشه برای 512 نامحدود 55 تا 65 هست ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)