مال هر کدوم از کاراکتر ها فرق داره ! مثلا یادمه مال JADE میرفتی وسط بعد X رو میزدی .
باید فتالیتی رو روشن کنی . فتالیتی 2 Jade هم فکر کنم A بود . خیلی راحته در کل . یا برعکس .
مال هر کدوم از کاراکتر ها فرق داره ! مثلا یادمه مال JADE میرفتی وسط بعد X رو میزدی .
باید فتالیتی رو روشن کنی . فتالیتی 2 Jade هم فکر کنم A بود . خیلی راحته در کل . یا برعکس .
ميگممم يه دفعه كد مار كرد اما الان هرچي ميزنم ديگه كار نميكنه!!!!
با حوصله و دقت بزن و اصلا عجله نکن و فکر نکن باید تند تند بزنی .
كسي بازيهاي غير مجاز ميتونه معرفي كنه واسه ps3 ---من فقط يكي ميشناسم كه بيوولف هست--
![]()
اگه بحث غیر مجازی باشه کلا نود درصد بازی ها غیر مجازه مثلا جایی نیومده موتور استورم مجوز داره !!! یا آنچارتد !!!
کسی نمیدونه واقعا تو تهران کجا ps3کرایه میدن؟اگه بگید منم میگم کجا 360 کرایه میدن![]()
دوستان با ویزا کارت مجازی هم می شه از psn خرید کرد ؟!؟
دوست عزیز اول اینکه این فیلم هست دوم اینکه بهتر این سوال ها تو تاپیک نباشهكسي بازيهاي غير مجاز ميتونه معرفي كنه واسه ps3 ---من فقط يكي ميشناسم كه بيوولف هست--
نه بابا فيلمشو ديدم بازيش هم هست اما تو ليست بازيهاي ممنوعه---
![]()
Last edited by BATMAN-LOVE; 12-07-2010 at 03:19.
كسي راجع به اين عكس چيزي ميدونه آيا واقعا همچين بازي اي وجود داره---هر كي ميدونه جواب بده دارم ديوونه ميشم!!!
---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:33 AM ----------
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
ميدونم حتم سركاريه----
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:39 AM ----------
Last edited by BATMAN-LOVE; 12-07-2010 at 05:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)