تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 616 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

تا کی مهلت ثبت نام دارم تا تاخیر نخورم . یعنی اگه بعد دی ماه برم واسه ثبت نام مدرسه قبول می کنه؟ مشکلی درباره سربازی ایجاد نمیشه چون الان دارم واسه کنکور می خونم می خوام بعد دی ماه امتحان بدم و اون موقع هم درس های پیش 1 تموم شده. من فیزیک 1 رو مردود شدم
    هر چه زودتر اقدام کنید برای ثبت نام!شما می تونید دی سرجلسه امتحان نرید و شهریور سال بعد بری سر جلسه!فقط 2تا نکته : 1. با مدرسه هماهنگ کنید که سر کلاس حاضر نمی شید 2. حتما حضوری ثبت نام کنید! در ضمن شما بزرگسالان و آموزش از راه دور هم می تونید ثبت نام کنید!

2. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هر چه زودتر اقدام کنید برای ثبت نام!شما می تونید دی سرجلسه امتحان نرید و شهریور سال بعد بری سر جلسه!فقط 2تا نکته : 1. با مدرسه هماهنگ کنید که سر کلاس حاضر نمی شید 2. حتما حضوری ثبت نام کنید! در ضمن شما بزرگسالان و آموزش از راه دور هم می تونید ثبت نام کنید!
    بزرگسالان یا آموزش از راه دور حتما باید در منطقه خودمون باشه ؟ درباره آموزش از راه دور اطلاعاتی دارید قانون خاصی نداره ؟ راستی امسال پیش دانشگاهی سالی واحد شده درسته یعنی چه جوری میشه برای من مشکلی پیش نمیاد
    Last edited by hamid-p71; 02-10-2011 at 19:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

بزرگسالان یا آموزش از راه دور حتما باید در منطقه خودمون باشه ؟ درباره آموزش از راه دور اطلاعاتی دارید قانون خاصی نداره ؟ راستی امسال پیش دانشگاهی سالی واحد شده درسته یعنی چه جوری میشه برای من مشکلی پیش نمیاد
    بزرگسالان امتحاناش از 15 نمره هست و 5 نمره رو معلم می ده ولی آموزش از راه دور از 17.5 نمره هست و 2.5 نمره رو معلم می ده بهتون!قوانین خواصی نداره!اطلاع ندارم راجع به سالی واحدی از مدرسه بپرسید بهتر کمکتون می کنند!

5. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من کارشناسی(از کاردانی) قبول شدم که این مدرک رو میخواد
    مدركي كه وضعيت نظام وظيفه پذيرفتگان را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون (دفترچه شماره 1) براي برادران مشخص كند.
    البته مشکلی ندارم چون 6/31 فارغ از تحصیل شدم
    ولی این مدرک رو باید از کجا بگیرم
    باید از دانشگاه قبلی بگیرم؟چی هست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز نامه دومم نظام وظیفه هم برام اومد( فک کنم برگ سفید بهش میگن) گفته باید خودمو معرفی کنم ولی دانشگاه قبول شدم...بازم نیازه برم نظام وظیفه یا نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز نامه دومم نظام وظیفه هم برام اومد( فک کنم برگ سفید بهش میگن) گفته باید خودمو معرفی کنم ولی دانشگاه قبول شدم...بازم نیازه برم نظام وظیفه یا نه؟
    اگه دانشگاه ثبت نام کرده باشین خودشون باید برای معافیت تحصیلیتون اقدام کنند.اما برای اطمینان بهتره که یه سر هم به نظام وظیفه بزنین.
    خود من دوره کاردانی که بودم با اینکه دانشجو شده بودم و دانشگاه برام درخواست معافیت تحصیلی کرده بود ۲ بار برام برگه سفید اومد هر بار هم رفتم نظام وظیفه گفت مشکل نداره تا اینکه موقع فارغ‌التحصیلی مجبور شدم برم نظام وظفه و بگم بابا من دارم فارغ‌التحصیل میشم در راه رضای خدا معافیت تحصیلی منو بدین تا کارم انجام بشه.

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

دوستان من کارشناسی(از کاردانی) قبول شدم که این مدرک رو میخواد

البته مشکلی ندارم چون 6/31 فارغ از تحصیل شدم
    ولی این مدرک رو باید از کجا بگیرم
    باید از دانشگاه قبلی بگیرم؟چی هست؟
    توی دفترچه راهنمای شرکت در آزمون ببینین چی گفته برای این مورد.
    اما موقع فارغ‌التحصیلی دانشگاه یه برگه بهتون میده که داخلش معدل دوره کاردانی و تاریخ فراغت از تحصیل درج شده.اگه اشتباه نکنم همین برگه برای ثبت نام کافیه.

9. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

سلام....من متولد نیمه ی دوم 68 هستم...اما تازه همین مهر ماه دارم به صورت حضوری پیش دانشگاهی رو میگذرونم(یعنی در حاله تحصیلم)تکلیفه من چیه؟من باید چی کار کنم؟
    کنکوره 87 رو هم شرکت کردم،اما چون پیش رو نداشتم نمیشد ثبت نام کنم.کنکوره سال دیگه رو میشه ثبته نام کرد؟واسه خدمت چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام....من متولد نیمه ی دوم 68 هستم...اما تازه همین مهر ماه دارم به صورت حضوری پیش دانشگاهی رو میگذرونم(یعنی در حاله تحصیلم)تکلیفه من چیه؟من باید چی کار کنم؟
    کنکوره 87 رو هم شرکت کردم،اما چون پیش رو نداشتم نمیشد ثبت نام کنم.کنکوره سال دیگه رو میشه ثبته نام کرد؟واسه خدمت چی کار کنم؟
    والا من نمی دونم سابقه تحصیلیتون چیه ،اگه مستمر تا الان درس خوندین که مشکلی ندارید ولی اگه قبلا وقفه ای تو درستون افتاده باشه الان غیبت خوردید چون سال اعزامتون خیلی ازش گذشته!اگه شرح بدین چه جوری تحصیل کردید تا الان درست راهنماییتون می کنم

12. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehranBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Sanandaj

پيش فرض

سلام. میخواستم بدونم کوتاهی تاندون آشیل(پا) به طوری که نمیتونم پاشنه ی پام رو زمین بزارم، معافه؟

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

سلام می خواستم بدونم کوتاهی تاندون آشیل (پا) به طوری که نمیتونم پاشنه ی پام رو زمین بزارم، معافه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.
    من متولد نیمه دوم 71 هستم و امسال میخوام برای دومین بار کنکور بدم.
    امسال باید معافیت تحصیلی بگیرم ولی نمیدونم باید چیکار کنم.تو دفترچه هم چیز بدردبخوری ننوشته.
    اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه که باید چیکار کنم؟ و تا کی وقت دارم که معافیت بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •