تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 722 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423463513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

صادقانه بگم خسته شدم ...

جسارت نمیکنم بگم نیای ولی اگه همین حس بد ادامه پیدا کنه خودم دیگه به این تاپیک نمیام ...

یه انتقاداتی بهت دارم ولی میسوزم و میسازم چیکار کنم ...
    وای خدااااااااااااااااا.....
    به جایی رسیدم علیرضا ازم خسته شده....
    واقعا چی فکر میکردیم چی شد.....
    واقعا به کجا رسیدیم!؟؟؟؟؟؟
    نمیگم من اشتباه ندارم....
    بی عیب و خطا فقط خداس.....
    انتقاداتت رو بگو من هیچ مشکلی با نقد شدن ندارم البته اگه ارزش نقد رو داشته باشم.........

یه چیزی:
    اومدی گفتی از (ها) خوشم نیومد و یا به قولی آهنگ شهاب رمضان رو بیشتر دوس دارم...
    من هیچی نگفتم چون به نظرم سلایق متفاوته تو عاشق راکی و من عاشق ترنسم...

بعد حالا من میام میگم دیوار بی در تقریبا قشنگ بود ولی ایده ال من نبود و انتظارم بیشتر بود و اسم خواننده ی دیگه ای هم نبردم ولی شماها چه برخوردی با من داشتین؟!
    آیا نباید به سلایق احترام بگذاریم؟!
    شما دوست دارین من بیام و به به و چه چه کنم؟!

اقا محمد میشه جوتاپیک بهم نریزی تو پرشین تولز هم دیدم همه پستات در جهت دعوا و جنجال هست میتونی بری تاپیک خواننده مورد علاقت اونجا پست بدی
    حامد جان توقع نداشتم یه طرفه به قاضی بری....
    دقیق تر پستا رو بخون میفهمی اشکال از کیه.....
    خواننده ی مورد علاقم هم بارها اعلام کردم محسن چاوشی و محسن یگانه اس و به یه اندازه دوستشون دارم....

محمد عزيز با اين حرفات کل شخصيت محسن چاوشی رو زير سوال بردی . . .

آهنگ خنده رو زير سول بردی که بهترين آهنگ سال 88 شد . . . آهنگی که يک سال تمام تا آلبوم حريص بياد تمام دنيای من بود . . . زمزمه ميکردم . . . تو ماشين فقط خنده گوش ميدادم . . . هيچ وقت نظر شخصی خودتو به جمع تعميم نده . . . تو نفرت داری من عاشقشم . . .

محمد جان کسی ميره سراغ راک که صدای خش داری داشته باشه . . . چون يه جاهايی از موزيک راک نياز هست که صلابت و خش صدا به اوج برسه . . . و اين خصوصيتی هست که محسن تمام و کمال داره . . . مطمئن باش که خواننده های با صدای نازک نمی تونن راک بخونن . . . می تونن ها ولی اسمش راک نميشه . . .
    تو از " خنده " بدت مياد دليل نميشه " خنده " بد باشه . . . ايده آل نبود ولی عالی بود . . .

آهنگ " ها " ترنس بود و " ديوار بی در " راک . . . فک ميکنی قابل مقايسه هستن ؟

صدای محسن هميشه بايد اينجوری باشه و از اينم خش دارتر . . .

تو از راک بدت مياد ; من و خيلی از بچه های اينجا و ديگر جاها عاشق راکن به خصوص راک محسن چاوشی . . .

محسن چاوشی هنوز به اوج نرسيده ولی مطمئن باش از همه خواننده های داخل 3،4 سر و گردن بالاتره . . .

خواننده های ديگه يه طرف محسن يه طرف . . .

در مورد صدا هم يه نظر شخصی هست . . . ولی اکثريت صدای محسن و عالی ميدونن . . . و از اينم عالی تر خواهد شد . . .

بله عزیزم من گفتم بدم میاد یعنی خودم بدم میاد نه بقیه....
    دقیق تر بخونین خواهشا!!!!!
    راک هم گفتم من دوس ندارم نگفتم بقیه دوس ندارن....
    منم گفتم این آهنگ قشنگه و نگفتم بده گفتم قشنگه ولی نه در اون حد...

دوستان لطفاً از کل‌کل، تسویه‌حساب شخصی، توهین و تحریک خودداری کنید ...

طرفداران خواننده سعی کنن با سعه‌ی صدر بیش‌تری در قبال انتقادات دیگران رفتار کنند و به نظرات دیگران احترام بگذارن ...
    دوستانی که طرفدار نیستند و/یا می‌خوان انتقاداتی رو به خواننده‌ی مورد نظر در تاپیک هوادارانش وارد کنن هم، از تحریک و لحن نامناسب به شدت خودداری کنن و سعی کنن تا جایی که امکان داره لحنشون انتقادی و دوستانه باشه، نه تخریبی ...

با تشکر از دوستانی که منطقی بحث می‌کنند
    کورش جان من اصلا قصد ندارم محسن چاوشی رو تخریب کنم غلط بکنم اگه بخوام همچین کاری بکنم....
    من بارها گفتم محسن رو از صمیم قلب دوس دارم ولی اهل زیر ابی نیستم....

دوستان گلم
    ممنون از فعالیت زیباتون

فقط بگم اگه میشه عکس که میذارین بند انگشتی بذارین یا اینکه لینک عکس رو قرار بدین

تاپیک کلا از شکل افتاده خوب نیس اینجوری باشه

ممنونم

برسیم به اصل مطلب

دو تا نوشته ی دیشب و امروز محسن چاوشی تو فیس بوک رو براتون میذارم

امشب بعد از مدتها شادی را لمس کردم ...جبران میکنم ...مردونه ی مردونه

نمی دونم اگه شماها نبودید چه میکردم...

ایول چه جمله ی با حالی!!!!!!
    همین الانم انقدر آهنگ قشنگ داری که نیاز به جبران کردن نداشته باشه!!!

سلام دوستان ...

من رو نميدونم سليقم رو بشناسيد يا نه ... اما عليرضا كه دوست صميمي من هست ( و از طرفداراي چاووشي هست و خيلي اينجا سر ميزنه ) ميدونه كه من تو داخل كشور و از ميان خواننده هاي در قيد حيات خيلي محسن چاووشي رو دوست دارم و واقعا واسه بار اولي كه كارش رو شنيدم كه برميگرده به چند سال قبل و آلبوم نفرين ... واقعا مجذوبش شدم ... چون اون زمان خيلي شبيه خواننده ي محبوب من ميخوند ...

و الان چند سالي هست خوشبختانه داره راه خودش رو پيدا ميكنه تو موسيقي و به نوعي خودش رو جدا كرده از اون خواننده ي محبوب من و داره خودش براي خودش راه جديدي رو ميره و اميدوارم در چند سال آينده هم همه چاووشي رو با سبك و روش مختص خودش بشناسن و همه يادشون بره كه وقتي شروع كرد كارش شبيه آقاي س.ق بود ( البته تا حدودي و اين هم نظر شخصي من هست = ثابت شده و قطع نيست)

اما يه چيزي كه دوست داشتم بگم اينه كه به نظرم نه تنها محسن چاووشي عزيز ... بلكه خيلي از كساي ديگه از بزرگان موسيقي ما تو آهنگسازي و خوندن و انتخاب شعر و تحرير دادن و ... ( همه ي جوانب كاري و مرتبط با خوانندگي ) بي عيب و نقص نيستش ...

يه مثال از خودم :

باز هم ميگم دوست صميمي من عليرضا كاملا من رو ميشناسه و ميدونه كه طرفدار آقاي س.ق هستم ... و خيلي دوسش دارم اما تازگي ها سعي كردم كمي تعصب رو تو موسيقي كنار بزارم حتي براي عزيزترين و محبوبترين هايي كه دارم. وقتي خواننده ي محبوبم 5-6 سال هست افت شديدي پيدا كرده ... خب من بايد اين رو بپذيرم كه ايشون ديگه اون حساسيت رو نداره و قطعا اشتباه هم داره با وجود اينكه تحصيلات آكادميك داره در دانشگاه Royal Social Art از لندن در رشته ي Composition و Jazz Classical

ربط اين حرفم با محسن چاووشي اين بود كه خب مسلما اين عزيز هم تو كارهاش عيب و اشكال داره و باز هم مسلما ممكنه من به عنوان يك طرفدار ايشون از گاهي تحرير ها و خوندن ها و اشعار خوشم نياد 100 درصد و يه آهنگ براي خوب باشه ( نه عالي ) يا متوسط و يا حتي ضعيف ... و در عين حال هم ممكنه مثلا اين امر براي عليرضا هميشه 100 درصد باشه و بگه من 100 كارهاي ايشون به نظرم عالي هست.

كلا خواستم بگم خوبه آدم تعصب نداشته باشه حتي روي كسي كه 52 سال داره با موسيقي سر و كله ميزنه ...

به اميد موفقيت هر چه بيشتر محسن چاووشي يكي از بهترين هاي داخل ايران ( نگفتم فقط "بهترين" چون در هيچ موضوعي "بهترين" وجود نداره و امري كاملا نسبي هست)

+

راستي آهنگ جديدش رو هم گوش دادم ... به نظرم كار خوبي بودش

در پايان بگم كه من فقط نظر شخصي خودم رو به عنوان طرفدار گفتم. نظر تمام دوستان قابل احترام هست و 100 درصد ممكنه مختلف باشه.

ممنون
    حرفات کاملا تایید میشه!!!!!
    تعصب هیچ جا خوب نیست....
    منم دو ساله که تصمیم گرفتم تعصب رو کنار بذارم....
    Last edited by MMM52; 01-08-2011 at 23:08.

2. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

چی بگم محمد ...

دلم نمیاد که

سفید مینویسم بقیه نخونن فقط محمد بخونه

فرض کن تو یه جشن و مهمونی خونوادگی هستیم همه سعی میکنن همو بخندونن جک بگن شادی کنن
    اگه کسی حالش خوب نباشه یا غمگین باشه سعی میکنه بروز نده تا شادی بقیه خراب نشه
    تو همون مهمونی اگه کسی گریه ش بگیره فوری میره یه جای خلوت تا کسی اشکاشو نبینه و دیگران ناراحت نشن...

بارها شده داشتم از یه آهنگ لذت کامل میبردم و حظ میکردم ...
    اما حرفات تمام عیش و عشق و حالمو خراب کرده ...

مثال بزنم بی نهایت از چمدون لذت می بردم اما از وقتی گفتی متوسط بود و ... حس قشنگم خراب شد دیگه مثل سابق لذت نمی برم ازش ...
    همین طور اهنگ نخل های بی سر که حس قشنگمو نابود کردی ...
    دلشوره هم همین طور ...

به خدا دیگه کافیه ...

اگه داخل این جمع میای دلسوز این جمع باش...

همیشه یادت باشه اگه تو یه اهنگ 10 ساز عالی نواخته بشن اما یک ساز ناهماهنگ باشه کل آهنگ زشت به نظر میاد
    تاثیر اون 10 ساز همه از بین میره با یک ساز مخالف...

آروم انتقاد کن ...
    یواش ...
    انقدر سر و صدا لازم نیست محمد
    باور کن ما دوستت داریم
    تو هم ما رو دوست داشته باش ...

گاهی حس میکنم تو فقط خودتو دوس داری ...
    Last edited by Alireza_SA; 01-08-2011 at 23:32.

4. 2 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کورش جان من اصلا قصد ندارم محسن چاوشی رو تخریب کنم غلط بکنم اگه بخوام همچین کاری بکنم....
    من بارها گفتم محسن رو از صمیم قلب دوس دارم ولی اهل زیر ابی نیستم....
    خطاب من به پست‌هایی بود که بخش اعظمیش پاک شد ... به پست‌های شما مربوط نمی‌شد

6. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

چی بگم محمد ...

دلم نمیاد که

من هیچ مسئولیتی در قبال لذت های تو ندارم!!!
    ببخشید ها....
    اینو چند جا دیگه گفتم:
    اینجا تاپیک هواداران محسن چاوشی هست نه ستاد روحیه دهی و تشویق محسن چاوشی!!!
    حالا این هوادار خواه از آهنگی راضی باشه خواه نباشه!!!!

بیایم به خوانندمون کمک کنیم تا بیشتر عامه پسند بشه همون محسن چاوشی متاسفم البته خیلی خوشحالم که از باتلاقی مثل ژاکت نجات پیدا کرد(بازم به نظر من) ولی بازم به نظر من این محسن هنوز محسن متاسفم نیست....
    محسنی که تو هر کوچه و خیابون آهنگاش شنیده میشد نمیگم این ها ملاکه ولی تاثیر گذاره.....
    من تا حالا تو دور و برم هیچ کسو ندیدم از اهنگ دلشوره خوشش بیاد و همچنین خودم حالا تو دوست داری این به من مربوط نمیشه و سلیقه اس...
    من خودم نظر دیگران روم تاثیر داره که هر کس بگه نداره دروغ گفته ولی چه میشه کرد آدم باید نظرشو بگه....
    مثال اون جشنه جالب نیس چون اون جشن یه بار تکرار میشه ولی این جا بارها این حس بوجود میاد....
    آخه چرا خودم رو گول بزنم....
    تنها یه راه هست....
    آقا من به این نتیجه رسیدم از اهنگی خوشم نیومد نظری در موردش ندم....
    چون واقعا هوادارای محسن چاوشی(منظورم اکثرشون) تعصبشون خیلی آذار دهنده اس.....
    چند تا نکته دیگه:
    1 من اصلا نمیتونم آهنگی رو که دوس ندارم بگم دوسش دارم پس ترجیح میدم چیزی نگم...
    2 من نمیگم اشتباه ندارم چرا همه اشتباه میکنن ولی نه این قدر که شما تو بوق و کرنا کردین....
    3 ایها الناس از اهنگی خوشتون نیومد نگین!!!!!!

تمام....
    Last edited by MMM52; 01-08-2011 at 23:43.

8. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

70-60 تا از هواداراش بودن، کلی هم خرج کردن، چند نفر آدم مهم هم دعوت کردن، تو یه رستوران گرون قیمت تجریش هم گرفتن، بعد محسن نیومده !!
    کوروش جان نکنه انتظار داشتی پاشه بیاد اون وسط ه قری هم بده؟

باور کن طرفدارای چاووشی همینجوری دوسش دارن

10. 4 کاربر از vahid_ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من هیچ مسئولیتی در قبال لذت های تو ندارم!!!
    ببخشید ها....
    ولی دوست ها در قبال لذت های هم مسئولند ...
    پس دوست نیستیم!؟

اینکه میگم یه کم به فکر بچه ها باش به معنی این نبود که نظرتو نگی ...

یه کم مهربونتر باش بذار نظر تو هم یک نظر در کنار بقیه نظرها باشه نه که انقدر سر و صدا و جنجال ...

بذار از این اتاق 10 درصد هوا متعلق به تو باشه نه که 50 درصد هوا رو به خودت یک نفر اختصاص بدی

حرف بدی زدم؟
    چشم! من دیگه هیچی نمیگم
    Last edited by Alireza_SA; 02-08-2011 at 00:22.

12. این کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

ولی دوست ها در قبال لذت های هم مسئولند ...
    پس دوست نیستیم!؟

اینکه میگم یه کم به فکر بچه ها باش به معنی این نبود که نظرتو نگی ...

یه کم مهربونتر باش بذار نظر تو هم یک نظر در کنار بقیه نظرها باشه نه که انقدر سر و صدا و جنجال ...

بذار از این اتاق 10 درصد هوا متعلق به تو باشه نه که 50 درصد هوا رو به خودت یک نفر اختصاص بدی

حرف بدی زدم؟
    چشم! من دیگه هیچی نمیگم
    نه بابا دوست هستیم خیلی هم صمیمی هستیم!!!!!!
    من نگفتم اشتباه نکردم هرکسی اشتباه میکنه ولی نه در این حد که بزرگش کردین....
    منم تو همین موندم که چرا نظر من انقدر صدا داره و حاشیه ایجاد میکنه!!!
    اشتباه از بقیه هم هست ....
    ترجیح میدم هیچی نگم دیگه.....
    من اصلا نمیخوام 50 درصد به خودم اختصاص بدم خیلیا اینجا بیشتر حق آب و گل دارن....
    کاملا مشخصه که اشتباه برداشت شده.....

عزیزم تو حرف نزنی دیگه کی حرف بزنه؟!
    اختیار داری....
    دوست هستیم و دوست میمونیم....
    این اختلاف سلیقه ها هم نمک دوستیه اگه همیشه با هم موافق باشیم لوس میشه!!!!!

تا پنجشنبه خداحافظ....

14. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یه پیشنهاد خوب :

دوستانی که به محسن چاوشی انتقاد دارن فقط و فقط به فیس بوکش مراجعه کنن
    و حتما بهش پیغام خصوصی بدن و نسبت به نقاط ضعفی که می بینن آگاهش کنن ...
    به نظرم این موثرترین راهه ...

مسلما محسن بحث هایی که اینجا میشه یا پرشین تولز یا جاهای دیگه رو نمیخونه
    اما فیس بوکش رو حتما میخونه و گاهی جواب میده ...

بیایید تو این تاپیک فقط دوستی هامون رو بیشتر کنیم و شادی هامون رو قسمت کنیم ...

زندگی خیلی کوتاهه و فرصت زیادی برای شاد بودن و با هم بودن نداریم ...

پ.ن:
    خود من یادمه یه بار درباره آهنگ دریاچه مرده انتقاد خیلی تندی به محسن فرستادم و
    محسن خیلی زود خوند و در کمال تعجب تشکر کرد ...
    Last edited by Alireza_SA; 02-08-2011 at 03:21.

16. 2 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

دوستانی که به محسن چاوشی انتقاد دارن فقط و فقط به فیس بوکش مراجعه کنن
    و حتما بهش پیغام خصوصی بدن و نسبت به نقاط ضعفی که می بینن آگاهش کنن ...
    به نظرم این موثرترین راهه ...
    به نظر نباید به ایشون برای هر کاری پیغام خصوصی داد...چون یه زمانی از تعداد زیاد pm ها این بخش رو غیرفعال کرده بودن..
    چون بخش pm که فقط مختص هواداران ایشون نیست و قطعا خیلی از همکاران و دوستانشون با این روش با محسن در ارتباط هستن..
    بهترین راه پیشنهاد یا انتقاد به نظر پیچ اختصاصی ایشون هست که قطعا اونجا پیغام رو خواهند خوند...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آقا این همه شر و ور نگید دیگه
    آخه مگه میشه واسه محسن جشن بگیرن و بهش بگن و اون نره ! خیلی زشته.

این خبر و که از فیس بوک طرفدارای محسن چاوشیه بخونید :

محتوای مخفی: بدو بدو آخرین خبر :دی 
    دوستان خوبم امروز یکی از سایت های نامعتبر خبری موسیقی مطلب و عکس هایی را منتشر کرده که تعدادی از هواداران برای محسن (بدون حضور محسن) در یکی از رستوران های شمال تهران جشن تولد بزرگی گرفته اند که محسن بی اعتنایی کرده و در آن شرکت نکرده است.البته حرکت این هواداران ناآشنا را تحسین می کنیم اما این جشن از طرف کانون و سایت رسمی هواداران محسن چاوشی نبوده و محسن و ما نیز از این مراسم اطلاعی نداشته ایم و جالب است بدانید که متن خبر این مراسم را شخصی ننوشته جز بهمن بابازاده که متاسفانه در چند متن خبری آخری که از وی منتشر شده به هر شکل خواسته از محبوبیت های محسن چاوشی کم کند و مسائل خانوادگی و شخصی محسن را مطرح کرده و به آنها دامن بزند که واقعا تاسف انگیز است و جای دلخوری و گله دارد.

20. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •