تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4129 از 4428 اولاول ... 31293629402940794119412541264127412841294130413141324133413941794229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,281 به 41,290 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ادمین اینستاگرامش گفت تا امروز خبر تغییر تعرفه ها رو میزنن که هنوز خبری نشده
    واسه تخلیه باید چیکار کرد؟من شهرستانم

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعــــــــا متاسفم

خاک بـــــــــــــــر ســـــــــــــــرشـــــــ ـــــــون

فقـــــــط امیدوارم همینطــــــــــور که دوستــــــــــــان اینجــــــــــا نارضایتی شـــــــونو نشـــــــــــــون دادن تخلــــــــــیه کنـــــــــن کـــه فقط شــــعار نباشه و ایـــــــن دزدای مجــــازی بفهمـــــــــــــن مردم گــــــــــاگول نیـــــــــــستن !

رفیق این جریان چیزی نیست که بخوای برای تخلیه بقیه امیدوار باشی... یعنی هر کسی حتی 10 درصد کارش با دانلود شبانه باشه مطمعنا جمع میکنه و میره... حالا هر قبرستونی بهتر از اینجا... من تا 18 اذر قرار داد دارم.. اگه جایی پیدا کنم زودتر هم میرم از این شرکت...سرویس 2 مگ داشتم ماهی 26 تومن بهشون میدادم... ولی اینا قدر ندونستن.. پس باید بشینن و ریزش مشتری رو ببینن...

من خودم دو نفر رو وارد پارس کردم با دوتاشون صحبت کردم اونا رو هم هر جا برم میبرم.... یه لرزه ای به تن پارس میندازیم که نمایندگی های پارس یکی یکی ببندن

کدوم تغییر؟
    Last edited by hasanoooooooo; 11-11-2014 at 12:13.

4. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی که ADSL میگیره برا دانلودشه والا چک میل و وبگردی که برادره من با همون سیمکارت و یه تبلت ممکنه.
    من تاریخ قراردادم تا 15 آذره تا اون موقع حسابی دانلود میکنم بعد بای بای پارس آفلاین!
    دوستان شرکتایی که هنوز شبانه دارن اینجا لیست کنن
    فعلا آسیاتک و مخابرات مازندران من دربارش تحقیق کردم و شبانه دارن
    Last edited by smk1369; 11-11-2014 at 12:13.

6. 2 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان نکته مهم اینکه غیر از خودتون بقیه رو هم راضی کنید که تخلیه کنند مثل فامیل یا دوستان

چونکه اینا توقعشون جداکثر تخلیه تا
    10 درصد هست و بیشتر از این رو نمیتونند تحمل کنند

پس فقط با تخلیه خودتون مشکلی حل نمیشه بلکه تا میتونید باید کاری کنید که بیشتر تخلیه بشه

البته پیش بینی من برای پارس آنلاین تخلیه زیاد هست چونکه پارس آنلاین واقعا غیر از شبانه هیچ ویژگی دیگه ای نداره برای پینگ و..... صبانت و شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هست
    از این قانون بیشترین سود شاتل و بیشترین ضرر رو پارس آنلاین میکنه

8. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

تعرفه ها قراره تغییر کنه؟ یعنی گرون تر میخواد بشه ؟

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

رفیق این جریان چیزی نیست که بخوای برای تخلیه بقیه امیدوار باشی... یعنی هر کسی حتی 10 درصد کارش با دانلود شبانه باشه مطمعنا جمع میکنه و میره... حالا هر قبرستونی بهتر از اینجا... من تا 18 اذر قرار داد دارم.. اگه جایی پیدا کنم زودتر هم میرم از این شرکت...سرویس 2 مگ داشتم ماهی 26 تومن بهشون میدادم... ولی اینا قدر ندونستن.. پس باید بشینن و ریزش مشتری رو ببینن...

من خودم دو نفر رو وارد پارس کردم با دوتاشون صحبت کردم اونا رو هم هر جا برم میبرم.... یه لرزه ای به تن پارس میندازیم که نمایندگی های پارس یکی یکی ببندن

کدوم تغییر؟
    نمیدونم والا ادمینش گفت:|عوض که نکردن هیچ تاریخش رو هم نزدیک تر کردن:|

شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.

10 اذر شد اول اذر:|

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمیدونم والا ادمینش گفت:|عوض که نکردن هیچ تاریخش رو هم نزدیک تر کردن:|

شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.

10 اذر شد اول اذر:|
    این خبر عین خبری که 10 روز پیش گذاشته بودند. هیچ فرقی نکرده. اون موقع هم نوشته بودن از اول آذر می‌تونی بری تو حساب و ببینی به ازای دانلود رایگان شبانه چقدر از حجم روزانه‌ات کم می‌شه. این جور که از محتوای این خبر مشخص می‌شه، به نظر می‌آد 10 روز اول رو فقط نشون می‌ده که چقدر قراره کم بشه. اما در واقع کم نمی‌کنه. ولی از 10 آذر اون مقداری که نشون می‌ده رو واقعاً کم می‌کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •