دوستان ما شاتلی شدیم رفت میخاستم بدونم این25درصد ترافیک بیصتر طبق مصوبه چیه جریانش؟ راستی شبی چند گیگ میگرین اول سرویسمه 128سه(ماهه9گیگ !تا5مگم گفتن تت منطقه ما بازه البته دوستمم داره تو مطقمون سرعت800کیلو هست راستی گیگ اضافه قیمتش چرا گرونتره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان ما شاتلی شدیم رفت میخاستم بدونم این25درصد ترافیک بیصتر طبق مصوبه چیه جریانش؟ راستی شبی چند گیگ میگرین اول سرویسمه 128سه(ماهه9گیگ !تا5مگم گفتن تت منطقه ما بازه البته دوستمم داره تو مطقمون سرعت800کیلو هست راستی گیگ اضافه قیمتش چرا گرونتره؟
آقا چرا هیچی روی این شاتل کار نمیکنه؟ کریو، اس اس ال، فری گیت رو امتحان کردم اصلا وصل نمیشه!! برای شما هم اینطوریه؟!
توی یاهو پی ام بدید برای تست سرویس های دیگه!
سلام
ماه قبل یه مگ داشتم از شاتل سرعت عالی بود
حالا این ماه 128 گرفتم با ماهی 13 هزار تومن دقیقا همون سرعت دانلود یک مگ یعنی 270 تا رو دارم
جریان چیه ؟
دوست عزیز فرقش اینه که توی یه مگ شما اگه سرعت برا بقیه میومد پایین سرعت شما میومد روی 120 ولی الان میشه 16 کیلو این حرفیهرکه پشتیبانی به من زد
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
تقریبا ۱ هفته میشه که این اتفاق افتاده!
ارت 4 یعنی 320 نامحدود سرعت دانلودش چقدره چند کیلوبایت برثانیه هست ؟ ارت 5 یعنی 384 نامحدود سرعت دانلودش چقدره چند کیلوبایت برثانیه هست ؟
این 18 گیگ ارت 4 با چه سرعتی دان میشه کرد و بعد از 18 گیگ چی میشه ؟
سلام دارم اینترنت ۸ مگ می گیرم ... کسی داره ؟؟ سرعت دانلود شبانه اش رو چنده؟؟
شاتل که من دارم راضی بودم ولی دیگه نیستم میخوام تخلیه کنم برم از جای دیگه بگیرم
سرعت روزانش روی یه مگ و دویست هستش سرعت شبانش رو هم توی سایت شاتل زده بین 120 تا 350 هستش
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)