مطمئن باشید الان یک سوم هست . چند ماهه دیگه نیم بها . چند ماه بعدش کلا برش میدارن .... واقعا متاسفم ...
مطمئن باشید الان یک سوم هست . چند ماهه دیگه نیم بها . چند ماه بعدش کلا برش میدارن .... واقعا متاسفم ...
پارس آنلاینم پر، پیش به سوی مخابرات! لااقل سرعت اسمیو میده به کاربر و نامحدوده!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
مخابرات همه شهر ها نامحدود نداره...
مخابرات فارس از بعد از تابستان دیگه کمپینی راه ننداختهههه
Last edited by hasanoooooooo; 11-11-2014 at 10:57.
حالا که پارس انلاین انقدر نامرده و خون مارو تو شیشه کرده خواهشمندم هر کسی هر جور که میتونه از پادس بره و کاربرای بیشتریم با خودش ببره اصلا میگم همگی یه قرار بزاریم همزمان سرویسمونو جمع کنیم
کفرم درآوردن بی*****ا
تا 10 آذر 20 روز وقته من نامردم اگه تا اون موقع زیر 100 گیگ دانلود نکنم
سلام دوستان..
من تا الان از پارس سرویس میگرفتم، ولی وقتی این خبر مسرت بخشرو شنیدم میخوام برم شاتل
فقط یه سوال داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا سرویس شبانه رایگان ندارند؟؟
...
در ضمن من فقط وفقط سرعت شبانه برام مهمه البته شبانه رایگان!
پیشنهاد شما چیه؟
خوب من که 30 آبان سرویسم تموم میشه همون روز هم زنگ میزنم میگم تخلیه کنن
یه هفته بی نت باشم بهتر از اینه که پول بریزم تو جیب این دزدای سر گردنه یه مقدار یوزرهاش زیاد شده هوا ورش داشته که چه خبره
مرد باشید و تخلیه کنید تا اینا یه مقدار حساب کار دستشون بیاد
Last edited by saeed ssd; 11-11-2014 at 11:50.
دوستان همه تخلیه کنید البته برید مخابرات چونکه بقیه شرکت های خصوصی هم مثل اینکه همین برنامه رو دارند
نه تنها خودتون تخلیه کنید هر کس تو آشناهاتون هم هست راضی کنید که تخلیه کنند
من که فردا میرم تخلیه ... هم خودم میرم هم تخلیه صحبت کردم هم پدرم ... هم عمم ... هموم عموم ... هم3 تا پسر خالم ... دو تا دوستام که به پیشنهاد خودم رفتن تو این کوفتی سرگردنه گیر ... این چند تا رو فعلن پارس آفلاین داشته باشه تا نامردم 10 نفر دیگه رو هم کاری نکنم تخلیه کنن ... تا اینا باشن سر به سر ما نذارن این دیگه چیزی نیست که زوری بتونن با ما انجام بدن
![]()
واقعــــــــا متاسفم
خاک بـــــــــــــــر ســـــــــــــــرشـــــــ ـــــــون
فقـــــــط امیدوارم همینطــــــــــور که دوستــــــــــــان اینجــــــــــا نارضایتی شـــــــونو نشـــــــــــــون دادن تخلــــــــــیه کنـــــــــن کـــه فقط شــــعار نباشه و ایـــــــن دزدای مجــــازی بفهمـــــــــــــن مردم گــــــــــاگول نیـــــــــــستن !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)