تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4127 از 4428 اولاول ... 31273627402740774117412341244125412641274128412941304131413741774227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,261 به 41,270 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من شاتل دارم و خیلی ناراضی هستم، می حوام نا مجدود 1 مگ پارس انلاین رو بگبرم ... بیشترین چیزی که برام مهمه یکی اینه که سرعتم شب پایین نیاد و اینکه پینگم 24 ساعت خوب باشه ... مشکل شاتل اینه که توی سرویس نامحدود هم شب ها هم با ابنکه اصلا سرویسم دانلود شبانه نداره خیلی خیلی میاد پایین و پینگ 4 برابر میشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید که پارس بگیرم یا نه ؟ اهواز هستم
    ببین. برای این چیزایی که می‌خوای هیچ تضمینی وجود نداره. مثلاً پینگ پارس‌آنلاین تا چند وقت پیش خیلی خوب بود. درست از وقتی که تصمیم گرفتن شبانه رایگان رو حذف کنند و خبرش رو حدود 10 روز پیش اعلام کردن، پینگشون هم بد شده. البته پینگ تو ساعت‌های مختلف خیلی متفاوته. مثلاً صبح‌ها پینگ از 8.8.8.8 حدود 130 میلی‌ثانیه است. اما بعد از ظهرها رفته رفته پینگ می‌ره بالا. جوری که به حدود 300 حتی بالاتر هم می‌رسه.

سرعت دانلود هم جدیداً تو بازه 9 شب تا 3 صبح بد شده. 2 شب پیش من که خونه سرویس حجمی دارم با پروفایل 9 مگ سرعت دانلودم به 30 کیلوبایت در ثانیه هم نمی‌رسید. البته. از ساعت 3 به بعدش خوب بود.

این مشکلات پینگ و سرعت مال الآنه که احتمالاً یه تغییراتی دارن اعمال می‌کنن و ممکنه موقتی باشه. ظاهراً به گفته بعضی از دوستان پارس‌آنلاین یه مود گیم داره که اگه دوست داشته باشی برات فعال می‌کنن. سرعتت البته از 4مگابیت بالاتر نمی‌ره ولی پینگ رو در حد قابل قبولی پایین نگه می‌داره.

داره خودمونی میشه Blue.Love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من شاتل دارم و خیلی ناراضی هستم، می حوام نا مجدود 1 مگ پارس انلاین رو بگبرم ... بیشترین چیزی که برام مهمه یکی اینه که سرعتم شب پایین نیاد و اینکه پینگم 24 ساعت خوب باشه ... مشکل شاتل اینه که توی سرویس نامحدود هم شب ها هم با ابنکه اصلا سرویسم دانلود شبانه نداره خیلی خیلی میاد پایین و پینگ 4 برابر میشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید که پارس بگیرم یا نه ؟ اهواز هستم
    اسمش نامحدوده ولی در واقع محدوده
    سرعت پله ای کم میشه
    الان سرعت من 35 هست که دو تا صفحه رو نمیشه با هم باز کرد

اصلا گول این نمودار رو نخورید. سرعت 256 نباید رو 35 که معادل 128 مخابرات هست ثابت بمونه

چرا هدیه سرعت بالاتر؟
    توضیحات مرحله اول:

16 برابر سرعت اولیه خریداری شده تا 5 گیگ حجم ترافیک اول
    توضیحات مرحله دوم:

4 برابر سرعت اولیه خریداری شده تا 3 گیگ حجم ترافیک دوم
    توضیحات مرحله سوم:

بعد از 8 گیگ حجم ترافیک مصرفی، سرعت خریداری شده تا پایان ماه

3. این کاربر از Blue.Love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب بالاخره دوباره خبر حذف شبانه رایگان رو گذاشتن رو سایتشون بدون کوچکترین تغییر !!!! یعنی همون خبر قبلی هست فقط برش گردوندن :

اینم لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
    به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
    شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.

5. 8 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هورااااا بالاخره اجرا شد من ترسیده بودم که این طرح شبانه هیچ وقت تغییر نکنه چون به نفع مشتری نبود و کلا وصله ناجوری بود تو خدمات شرکت ها و فاصله ی زیادی با ارمان هامون داشت الان دیگه خیالم راحته که همه چیمون به همه چیمون میاد
    Last edited by juik; 11-11-2014 at 10:13.

7. 3 کاربر از juik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [B
    hamedj2[/B];8450615]من شاتل دارم و خیلی ناراضی هستم، می حوام نا مجدود 1 مگ پارس انلاین رو بگبرم ... بیشترین چیزی که برام مهمه یکی اینه که سرعتم شب پایین نیاد و اینکه پینگم 24 ساعت خوب باشه ... مشکل شاتل اینه که توی سرویس نامحدود هم شب ها هم با ابنکه اصلا سرویسم دانلود شبانه نداره خیلی خیلی میاد پایین و پینگ 4 برابر میشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید که پارس بگیرم یا نه ؟ اهواز هستم
    پروفایل به اصطلاح گیم رو بنده برای PS4 قبلا تست کردم تفاوت چندانی با قبل از اون نداره و اون هم متغییر و بد میتونه بشه. (عملا چیزی بنام پروفایل گیم نداریم، درخواست پائین اوردن پروفایل روی 4مگ همون نتیجه رو داره اگر داشته باشه)
    مثلا اگر پینگ 200باشه میشه 170-180 در بهترین حالت.
    اون زمان پر از timeout بود که تست میگرفتم و عملا فایده ای نداشت.

پینگ پائین هم باشه با timeout اصلا بدرد بازی نمیخوره همش لگ و بیرون پرت شدن از سرور میشه.

صبانت تایم اوت کمتری نسبت به شاتل و پارس آنلاین داره ولی پینگش یک مقدار بالاتر است. هر کدوم داستانیه خلاصه...این پینگ مذخرف رو مرهون زحمت پایشگران وب هستیم وگرنه پینگ طبیعی و نرمال سرور و dns گوگل بطور مثال باید تک رقمی و دو رقمی باشه که نیست (حدود: 6 تا 50 میلی ثانیه)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

خب بالاخره دوباره خبر حذف شبانه رایگان رو گذاشتن رو سایتشون بدون کوچکترین تغییر !!!! یعنی همون خبر قبلی هست فقط برش گردوندن :

اینم لینکش :

در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
    به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
    شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.

الان اول اذره یا 10 اذر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by sansa; 11-11-2014 at 10:28.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه از ۱۰ اذر هست من از پشتیبانی پرسیدم

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من این پست رو قبلا گذاشته بودم ولی چون دیگه الان صددرصد شده پس :
    گنجیشک پر دانلود شبانه پر وب گردی روزانه پر استفاده ی معقول از وسایل دیجیتال پر ارتباط با سایر دنیا پر باز شدن درهای ذهن پر زندگی مثل ادم پر حق حیات پر........ ای بابا از توی غار نرو بیرون خطرناکه .. از درخت چرا داری میری بالا برگرد بیا بازی همه چی پرمون رو ادامه بدیم.................>و این پیشرفت اینده ی مردم ماست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینم لینکش :

رضايت مشتری و مشتری مداری در پارس آنلاين يك شعار لوكس نيست

بابا این همه ولخرجی و اسراف نکنین حرام است. مردیم از خوشحالی و خوشبختی. یکم به ما سخت بگیرید. طرف هر چی میریم هیچ محدودیتی و کمبودی برامون نیست خسته شدیم، توی دنیا پر از محدودیت هست اینجا فقط بهشت برین است.

ما اصلا نمیدونیم شعار غیرلوکس چی هست تا حالا تجربه اش نکردیم.
    مملکت لوکس، زندگیمون لوکس، اینترنت لوکس، شعار لوکس...قیمت ها هم لوکس. دیگه چی میخوایم؟

----

اول گذاشتن ملت خودشونو تخلیه کنن و واکنش ها انجام بشه و اون رو ببینند دوباره خبر رو برگردوندن اینطوری ممکنه برخی در زمانی که آمپرشون پایین هست کنار بیان به تصور خودشون. مثل گدایانه ماهانه شون که میخواستن استارت بزنن.
    خوب رگ خواب جماعت دستشونه.

من خط دومم رو از صبانت به پارس برده بودم بزودی تمام میشه تمدید نمیکنم دارم میگردم کوچ کنم. خط اولم هم همین اتفاق واسش میافته. در کل بمونم خرجش بیشتر از 5-10تومن رانژه است.
    Last edited by Alone-Star; 11-11-2014 at 10:34.

14. 3 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله بالاخره اومد من اینو به عنوان یک پست تو پیچ فیسبوکمون گذاشتم اگه دوستان خاسن بیان حتما نظر بدن !(دوتا ++ را از بین آدرس پاک کنید.)

16. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •