تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4126 از 4428 اولاول ... 31263626402640764116412241234124412541264127412841294130413641764226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,251 به 41,260 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای اقا
    زهر , زهر حالا هر چقدر توش شکر بریزند و شیکش کنند از اخر از پا در میاره دانلود رایگان کم غشی و بیمار بود حالا میخوان راهی قبرش کنند
    مشکل اینجاست که وضع اینترنت ایران ذاتا خرابه تو این اوضاع و اب گل الود شرکتها به فکر صید ماهی اند
    یعنی به این نتیجه رسیدند پهنای باندمون بی استفاده بمونه سودش بیشتر از اینکه بذاریم ازش استفاده کنند والسلام
    Last edited by sleeplessness; 11-11-2014 at 01:36.

2. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تو این 10 روز شاید باور نکنید... هر چی isp بود رو زیر رو رو کردم... هم اون معروفا ... هم شرکتهای مخصوص شیراز.. متاسفانه برای شبانه دیگه باید بهشون باج داد... با این نرخها اصلا نمیشه درست شبانه داشت... اسیا تک که محبور میکنه سرویس 10 گیگ حجم برا هر ماه بخری برا هر ماه که خب هزینه بالاست... زرتشم در اومده که اره یک سالی هست سرعت سرویس 2 مگش 120 کیلو هست در شب!!!! از این گذشتم به های وب رسیدم که میترسم با این فشفشه هاش یه وقت ورشکسته بشه... یعنی هر جا رفتم دیدم فایده ای نداشت... متاسفانه دیگه حتی از پس اپدیت انتی ویروسمونم بر نمیایم ..... با این وضعیت دیگه کلا باید دور اینترنت رو خط قرمز بکشم.. چرا که تمام استفاده من به دانلود خلاصه میشد... با این وضعیت دیگه یه قرون هم زورم میاد به پارس بدم... بعد از 8 سال برگشتن به دایل اپ سخته...
    خدا از سرشون نگزره...

4. 7 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تو این 10 روز شاید باور نکنید... هر چی isp بود رو زیر رو رو کردم... هم اون معروفا ... هم شرکتهای مخصوص شیراز.. متاسفانه برای شبانه دیگه باید بهشون باج داد... با این نرخها اصلا نمیشه درست شبانه داشت... اسیا تک که محبور میکنه سرویس 10 گیگ حجم برا هر ماه بخری برا هر ماه که خب هزینه بالاست... زرتشم در اومده که اره یک سالی هست سرعت سرویس 2 مگش 120 کیلو هست در شب!!!! از این گذشتم به های وب رسیدم که میترسم با این فشفشه هاش یه وقت ورشکسته بشه... یعنی هر جا رفتم دیدم فایده ای نداشت... متاسفانه دیگه حتی از پس اپدیت انتی ویروسمونم بر نمیایم ..... با این وضعیت دیگه کلا باید دور اینترنت رو خط قرمز بکشم.. چرا که تمام استفاده من به دانلود خلاصه میشد... با این وضعیت دیگه یه قرون هم زورم میاد به پارس بدم... بعد از 8 سال برگشتن به دایل اپ سخته...
    خدا از سرشون نگزره...
    الان خیلی ها تو ایران از مخابرات طرح کمپین یک ساله دارن که کمترینش ماهی 14 هزار تومه شبانه هم رایگان بدون محدودیت دارن شبی 4.8 گیگ میشه دانلود کردن همیشه هم همینطور میمونه چون مخابرات تنها کارش سرویس دادن adsl نیست برای همین تو خط
    محدود کردنو این ک/س کلک بازیایی که شرکتای خصوصی در میارن نیست

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

انقدر وضعشون خراب شده که کارمنداشون ریختن توی پیج فسبوکشون به به و چه چه راه انداختن و هی عربده میزنن پارس آنلاین سلطان اینترنت ایران و از این حرفا

7. 6 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان خیلی ها تو ایران از مخابرات طرح کمپین یک ساله دارن که کمترینش ماهی 14 هزار تومه شبانه هم رایگان بدون محدودیت دارن شبی 4.8 گیگ میشه دانلود کردن همیشه هم همینطور میمونه چون مخابرات تنها کارش سرویس دادن adsl نیست برای همین تو خط
    محدود کردنو این ک/س کلک بازیایی که شرکتای خصوصی در میارن نیست
    1ساله با شبانه اگه از مخابرات گرفتی دیگه تا 1سال خیالت راحته که شبانه داری حتی اگه شبانه رو حذف کرد از اکانت شما که 1ساله گرفتی شبانه حذف نمیشه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به نظر من به احتمال 70% این طرح کنسل میشه یکی از کارمندان پارس گفت خیلی اعتراض ها زیادن
    Last edited by farshad0123; 11-11-2014 at 02:39.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من به احتمال 70% این طرح کنسل میشه
    داداش خودشون دارن قطعی میگن ۱۰۰ درصد اجرا میشه فردا هم اعلام میکنن دیگه کار از احتمال گذشته ! برداشتن شبانه رایگان قطعی شده اونجوری که میگن فقط نحوه گفتنش شاید فرق کنه همین !

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من به احتمال 70% این طرح کنسل میشه
    داداش خودشون دارن قطعی میگن ۱۰۰ درصد اجرا میشه فردا هم اعلام میکنن دیگه کار از احتمال گذشته ! برداشتن شبانه رایگان قطعی شده اونجوری که میگن فقط نحوه گفتنش شاید فرق کنه همین !

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

من شاتل دارم و خیلی ناراضی هستم، می حوام نا مجدود 1 مگ پارس انلاین رو بگبرم ... بیشترین چیزی که برام مهمه یکی اینه که سرعتم شب پایین نیاد و اینکه پینگم 24 ساعت خوب باشه ... مشکل شاتل اینه که توی سرویس نامحدود هم شب ها هم با ابنکه اصلا سرویسم دانلود شبانه نداره خیلی خیلی میاد پایین و پینگ 4 برابر میشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید که پارس بگیرم یا نه ؟ اهواز هستم

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با 512 نامحدود مخابرات میتونی 160 گیگ بگیری در صورتی که سیستم رو اصلا خاموش نکنی , حالا بعد از اجرای طرح تعدیل شبانه اگه بخوای همین حجم رو شبانه پارس آنلاین دانلود کنی باید حدود 50 گیگ حجم بگیری که میشه 112 تومن . خودت ببین میصرفه یا نه
    چی شده شما طرفدار مخابرات شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ببینید من کی گفتم شرکت های pap بلانسبت مثل سگ پشیمون میشند از این قانون فقط به شرط اینکه مخابرات زرنگ باشه و این طرح اجرا نکنه

این شرکت ها فکر کردند با اجرای این طرح از شر دانلودرها راحت میشند و همشون میرند سمت مخابرات
    ولی اینقدر نمیفهمند که نبض بازار دست دانلودر ها هست یعنی مثلا من اگر برم مخابرات یقین بدون با خودم 20 نفر یوزر عادی رو هم میبرم مخابرات
    چونکه خیلی از مردم عادی سر در نمیارند از اینترنت و تابع کسی هستند که این کاره هست

واقعا این شرکت های pap ساده هستند اگر فکر کنند که میتونند یوزر های عادی نگه دارند و یوزرهای دانلدر رو بندازند بیرون

15. 7 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •