تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4124 از 4751 اولاول ... 312436244024407441144120412141224123412441254126412741284134417442244624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,231 به 41,240 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

نه شاتل نه هیچ isp دیگه ای تورنت رو محدود نمیکنه.حتی به اعتقاد من سرعت دانلود از تورنت به مراتب بالاتر از دانلود عادی http هست(شاید به خاطر پروتوکل udp در تورنت باشه)
    منتهی ۲ عامل دانلود از تورنت رو محدود یا غیرممکن میکنه.یکی اینه که تعداد seeder ها کم باشه یا صفر باشه و عامل مهم بعدی اینه که بسیاری از tracker ها که سرویس تورنت اراپه میدند در ایران شیلترند.
    مثلا thepiratebay شیلتره.

من یه تورنت مربوط به فیلم sin city رو از isohunt گرفتم که با سرعت باورنکردنی بالای 200 کیلوبایت در ساعت رایگان دانلود شد.قبل از دانلود تورنت سرعت دانلود منیجر با چند تا لینک دانلود معمولی حداکثر رو 60 بود.
    باید فایل تورنت رو با دقت و وسواس انتخاب کنید.تو سایت isohunt هنگام دانلود لینک تورنت وضعیت tracker ها با دو رنگ سبز یا قرمز مشخص شده و تعداد seeder های اون هم جلوش مشخص شده.البته isohunt خیلی سایت مرجع و جالبی برای تورنت نیست اما این راهنماییش خیلی کارراه اندازه.ضمنا حدالامکان تعداد leecher ها باید کم باشه.

بعد از اینکه شما فایل تورنت رو در نرم افزار دانلود منیجر باز کردید میتونید با سرچ hash اون تو اینترنت tracker های بیشتری رو به لیست tracker ها اضافه کنید که سرعت بازم میره بالاتر.
    هر چیزی رو نباید کوبید تو سر isp .مشکل اصلی رگولاتوری مرکزیه که گلوگاه بدی رو با سیاستهاش تو سرعت و کیفیت اینترنت ایجاد کرده.
    seed بالایی داشت اتفاقا.. ولی به همون اندازه تعداد leecher ها هم بالا بود : دی

پس یعنی اگه فیلترشکن رو کانکت کنم سرعت بهتر میشه؟

بعد از اینکه شما فایل تورنت رو در نرم افزار دانلود منیجر باز کردید میتونید با سرچ hash اون تو اینترنت tracker های بیشتری رو به لیست tracker ها اضافه کنید که سرعت بازم میره بالاتر.
    اینو میشه بیشتر توضیح بدی؟
    دانلودمنیجر یا utorrent منظورته؟

پيش فرض

اینم بعد از سه روز یکسره دانلود کردن با سرویس ART4 با سرعت 40 گیلوبایت در ثانیه تا الان 10 گیگ کاسب بودم تا آخر دوره میخوام سیستمم رو بسوزونم ولی پولی که به این شاتل دادم هدر نره

3. 3 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

بچه ها خیلی جالبه
    من با دایل آپ وصل شدم رفتم فیسبوق دیدم بازه و اصلا فیلطر نیست!!! الانم با دایل آپ تو قیسبوقم با سرعت نسبتا خوب
    شما هم تست کنید

داره خودمونی میشه o.jabbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یک سئوال....امروز سرویس Art 4 من شروع شد....سرعت من الان 130 الی 140 هست
    ( فروشنده هم صادقانه گفت = شما چند هفته اول سرعت چندین برابر دارید تا یک حجم مشخص که خودمون هم نمی دونیم بطور مثال 20 گیگ بعد از اون سرعت دانلود شما به حد قانونی و 40 میرسه البته شرکت خودش رو محق می بینه در صورت مصرف زیاد از اون حد هم کمتر سرویس بده !!! ولی فروشنده گفت روزانه ما تو خود شرکت 1.4 گیگ دانلود داریم و سرعت معمولا زیر 60 نیومده )

حالا یک سئوال از دوستان شاتل باز ! ..من زمان خرید مبنا رو همون سرعت دانلود 40 گذاشتم..الان من روزانه چقدر دانلود کنم که مشمول محدودیت کمتر از این حد نشم ؟؟؟..( چون مثلا نامحدوده 320 با سرعت دان 40و منم عاشق دانلود کردم ..کسی اگه تجربه خاصی داره بگه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان این دو مگ شاتل وقتی که مارو محدود کردن به خاطر دانلود زیاد سرعت شبانش چقدر میشه؟
    کسی دو مگ محدود نداره؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی دو مگ محدود نداره؟
    سلام

جملت یکم ناقص هست..وقتی محدود بشی میاد بین 30تا 15کیلوبایت از سایت های خارجی و سایت های داخلی هم یکم سرعتش بیشتره

بستگی به سطح محدود شدنت داره و خوده من درسطح 2قرار داشتم

الان هم سه روزه ازادی مشروط بهم دادن
    Last edited by Hidden-Hunter; 22-09-2013 at 21:47.

8. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اخه اینا طبق چه قانونی میتونن سرعت 2 مگابیت رو 15 30 بکنن حالا بازم 128 رو میارن رو 16 یه چیزی ولی این دیگه.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    من اگه این سرویس 4096 با 5 گیگ بگیرم سرعت دانلود بهم چند میده و شبانه چند میده؟ شبانه چقد باید دانلود کنم که محدود نشم؟
    من کا کارم شب ها 8-1 شبه و دانلودمم زیاد نیست نهایتا روزی 200-300 مگ
    بگیرم از شاتل کلا قطعی و اینها نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    من اگه این سرویس 4096 با 5 گیگ بگیرم سرعت دانلود بهم چند میده و شبانه چند میده؟ شبانه چقد باید دانلود کنم که محدود نشم؟
    من کا کارم شب ها 8-1 شبه و دانلودمم زیاد نیست نهایتا روزی 200-300 مگ
    بگیرم از شاتل کلا قطعی و اینها نداره؟
    سرعت دانلود تا 512 - شبانه هم سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه ( که 128 تا 192 ) میاد ...
    شما اگه بیشتر 20 گیگ دانلود کنید محدود میشید
    شاتل اصلاً قطعی نداره

12. این کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرعت دانلود تا 512 - شبانه هم سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه ( که 128 تا 192 ) میاد ...
    شما اگه بیشتر 20 گیگ دانلود کنید محدود میشید
    شاتل اصلاً قطعی نداره
    پس با این تفاصیل باید بهترین گزینه باشه نسبت به سرویس دهنده های حال حاضر
    ممنون از پاسختون

14. این کاربر از navid_pmb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •