خوب اونایی که تو جاهای دیگن فقط یکم بگذره راحت می تونن جابه جا شن
و تو اون نزدیکیا روستا نویل کنن و همونجا موندگار شن
ولی اگه لازمه خوب استارت اور کنن و بیان تو اون منطقه
من خودم الان تو k64 افتادم
خوب اونایی که تو جاهای دیگن فقط یکم بگذره راحت می تونن جابه جا شن
و تو اون نزدیکیا روستا نویل کنن و همونجا موندگار شن
ولی اگه لازمه خوب استارت اور کنن و بیان تو اون منطقه
من خودم الان تو k64 افتادم
خوب خوبه همینجوری ... شما هم دعوا نکنین ... بچه های خوبی باشین ...
بابا این یارو عکس خشگله کی بود امون به ما گفت برو south weast ما رفتیم خودش اصلا انگار نه انگار برا ما دعوتنامه نمیده......سرکاریم دیگه؟
حد اقل میرفتیم توی شمال شرقی توی تریب سعیدجون....![]()
همه ما ایرانیها بازیکنای بسیار مبتدی هستیم
هممون!
ببین واسه یه دوک بازی چه مسخره بازی دیگه ای راه انداختین!
سعید رفته یه قبیله دیگه درست کرده
و با این قبیله اعلام جنگ!
برا چی؟
شد دقیقا مثل قضیه ورد 32 و اون قبیله کذایی کوروش!
اصلا جنبه یه بازی دور هم رو نداریم
کاملآ تایید میشه.
محسن جان اگه مایل هستی،با یه تعداد از دوستان ایرانی دیگه،خودمون یک ترایب ایرونی و خوب بسازیم.
دوستان اونهایی که توی منطقه ی 64 هستند و یا اونهایی که هنوز ثبت نام نکردند،می تونند به فکر یک ترایب ایرونی و عالی و به دور از جنگ و دعوا در این منطقه باشند.
آدرس:جنوب غربی K64
User:shoalie
villageark knight
سلام
واقعا که ایرانی جماعت همینه ما آدم نمیشیم همش خود زنی من تو ورد 32 تو قبیله کوروش بودم با یه سری از بچه ها تو کورش اصلی بودیم نمیدونم چی شد تا به رنک 2 رسید تصمیم گرفتن یه قبیله که تقصیم میشد و زیر مجموعه همون کوروش بود تقصیم شد بعدشم دعوا شدو وبه کلی قبیله از بین رفت و در پی اون من هم نوبل شدم و خیلی دیگر از این ها این هم از ورد 38 که به این وضع افتاد واسه همین موضوع بود که نمی خواستم ورد 38 رو شروع کنم اشتباه کردم اینم میشه مثل ورد 32 من 15 روز بعد از این که کوزوش تو ورد 32 از هم پاشید نوبل شدم اه چه قدر بچه بازی بابا بزرگ شین این همه بوق و شیپور ساعت 4.30 قزاز ما ورد 38 همین بود بابا بیخیال تو ورد 32 من با سعید و رضا و امین و محسن شروع کردیم الان هم باهاشون دوست هستم و بهترین دوست های من هستن تو این بازی و خدارو شکر میکنم این بازی هیچی نداشت این دوستای با معرفت رو برام داشت که هنوز هنوز با اینکه تو این بازی فقط محسن هست باهام تو ورد 28 ولی از طریق ای دی میچتیم
متاسفانه هر آدمی تشنه قدرت هست این تو ما ایرانی ها یا کلا ما آریایی ها صدق میکنه نمونش هیتلر و از اون نزدیکتر به خودمون احمدی نژاد
ایول دمتون گرم کلی خندیدم.باز هم از این کارها بکنید.
مصطفی کجایی بیا تو هم حال کن با این ترایبهای ایرانی.
دوست عزيز
دعوت شدي
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)