والا من 90% فیلم های که میگیرم با آپلودباز هست و از سرعتش راضی ام![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا من 90% فیلم های که میگیرم با آپلودباز هست و از سرعتش راضی ام![]()
دوستان این دو مگ شاتل وقتی که مارو محدود کردن به خاطر دانلود زیاد سرعت شبانش چقدر میشه؟
هیچ راهی برای فرار از محدودیت وجود نداره؟آرت 1 دارم سرعتم تا دیروز100 بود اما الان به 65 رسیده...
متاسفانه خیر ...
تغییر شرکت...
شاتل تورنت رو محدود میکنه؟!!
از کجا میشه فهمید که محدود شدی یا نه؟
من هر فایل تورنتی الان میزارم شروع نمیشه به دانلود!
کسی تجربه ای با شاتل داشته توی تورنت؟!
نه شاتل نه هیچ isp دیگه ای تورنت رو محدود نمیکنه.حتی به اعتقاد من سرعت دانلود از تورنت به مراتب بالاتر از دانلود عادی http هست(شاید به خاطر پروتوکل udp در تورنت باشه)
منتهی ۲ عامل دانلود از تورنت رو محدود یا غیرممکن میکنه.یکی اینه که تعداد seeder ها کم باشه یا صفر باشه و عامل مهم بعدی اینه که بسیاری از tracker ها که سرویس تورنت اراپه میدند در ایران شیلترند.
مثلا thepiratebay شیلتره.
من یه تورنت مربوط به فیلم sin city رو از isohunt گرفتم که با سرعت باورنکردنی بالای 200 کیلوبایت در ساعت رایگان دانلود شد.قبل از دانلود تورنت سرعت دانلود منیجر با چند تا لینک دانلود معمولی حداکثر رو 60 بود.
باید فایل تورنت رو با دقت و وسواس انتخاب کنید.تو سایت isohunt هنگام دانلود لینک تورنت وضعیت tracker ها با دو رنگ سبز یا قرمز مشخص شده و تعداد seeder های اون هم جلوش مشخص شده.البته isohunt خیلی سایت مرجع و جالبی برای تورنت نیست اما این راهنماییش خیلی کارراه اندازه.ضمنا حدالامکان تعداد leecher ها باید کم باشه.
بعد از اینکه شما فایل تورنت رو در نرم افزار دانلود منیجر باز کردید میتونید با سرچ hash اون تو اینترنت tracker های بیشتری رو به لیست tracker ها اضافه کنید که سرعت بازم میره بالاتر.
هر چیزی رو نباید کوبید تو سر isp .مشکل اصلی رگولاتوری مرکزیه که گلوگاه بدی رو با سیاستهاش تو سرعت و کیفیت اینترنت ایجاد کرده.
من 128 اکو دارم که روی 4Mb بسته شده که باید با سرعت 512KB دانلود کنه.
جالب اینجاست که از بعضی سایتها با همون 500KB دانلود می کنه (معمولا سایتهای ایرانی مثل دانلودها) ولی از بقیه سایتها با 250KB می گیره.
کسی دیگه ای هم همچین حالتی براش پیش میاد؟؟!
اگر محدود بشی تورنت و غیر تورنت نداره. از اونجا که سرعتت میاد پایین میفهمی که محدود شدی.
من که با تورنت مشکل ندارم و با utorrent سرعتم تقریبا مثل IDM هست
نمیدونم حالا چقدر راست باشه یا نه اما دیروز من رفتم شرکت شاتل و یه مردک از پشتیبانی اومد و بهم گفت که قراره تا 1 ماه دیگه کلا شبانه رو برای سرعت های زیر 1 مگ رو بردارن
نمیدونم حالا چقدر راست باشه یا نه اما دیروز من رفتم شرکت شاتل و یه مردک از پشتیبانی اومد و بهم گفت که قراره تا 1 ماه دیگه کلا شبانه رو برای سرعت های زیر 1 مگ رو بردارن
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)