سلام مخابرات تبریز که عالیه من 2 مگ کمپینه تابستانه دارم 3 گیگ حجم قیمت ماهیانه 15120 تومن سرعت دانلودم تا 1.3 مگ بر ثانیه بازه ولی نمیتونم همه سرعت رو بگیرم چون خطم ضعیفه تو تبریز مخابرات فعلن بهترینه از لحاظ سرعت
سلام مخابرات تبریز که عالیه من 2 مگ کمپینه تابستانه دارم 3 گیگ حجم قیمت ماهیانه 15120 تومن سرعت دانلودم تا 1.3 مگ بر ثانیه بازه ولی نمیتونم همه سرعت رو بگیرم چون خطم ضعیفه تو تبریز مخابرات فعلن بهترینه از لحاظ سرعت
مخابرات فارس... شما با اینترانت کار نکردی احیانا؟
چرا ایشون خودش ایترانت داره از آسیاتک گیگی 400 میده
اینجا تاپیک پارس انلاینه یا مخابرات ؟ درباره ISP های دیگه توی تاپیک خودشون و یا به صورت خصوصی بحث کنید
کسی اینجا هست که از طرف پیج فی س بو ک پارس انلاین بلاک شده باشه ؟ من یه کامنت اونجا گذاشتم ( مودبانه هم گفنم ) . ادمینشم اومده جواب داده. اما الان که میخوام جواب ادمینش رو بدم میگه قادر نیستم کامنت بزارم
نکنه هرکی از شرکتشون انتقاد کنه رو بلاک میکنن جدیدا ؟ قبلا اینجوری نبودن
بابا مخابرات اینا خیلی مفت میده 2 مگ نامحدود رو میده 40 تومن اسیاتک همین میده 200 هزار تومن
یعنی خاک بر سر مخابرات قم الان زنگ زدم میگه
اینترانت نا محدود که نداریم محدودش هم گیگی 2000 هزار تومن
ای خدا این دهناد کی میمیره که ما از دستش راحت بشیم![]()
ممنون جواب دادی.
شب رو امتحان نکردی چجوریه؟
آقا ... احتراما اینجا تاپیکه پارس آنلاینه نه مخابرات تبریز!
اینم سرعت الان من با 3 تا خط 9 مگ که با هم میکس شده !!! یعنی 3 تا 9 مگ شده این حالا دیگه ببین اگه یکی بود چی میشد !!
حالا اون دوستمون بیاد بگه تو شب میخوایم بازی کنیم نمیشه !! دوست عزیز اینم وضعیت روز ( الان که حجمیه کسی هم دانلود نمیکنه !! باز بگید کیفیت به خاطر دانلود اومده پایین !! ) مشکل این شرکت جای دیگس الکی بهانه کردن دانلود شبانه ........
![]()
حرف دل منو زده:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)