تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4120 از 4428 اولاول ... 31203620402040704110411641174118411941204121412241234124413041704220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,191 به 41,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از دوستان نمایندگی پارس کسی این جا هست ؟؟ خواهشا این نظر رو به اطلاع مسئولان پارس برسونید ! گسترش فعالیتتون توی شهر ها خیلی ضعیفه از آسیاتک یاد بگیرید ماهی یک شهر رو پوشش میده ! الان 2 ساله دارم سایتتون رو چک می کنم حتی نزدیک ما هم نمیاین ! تا ابد که نباید منتظر موند خواهشا پوشش شهرهاتون رو بیشتر کنید !
    با توجه به محسنات و ویژگی‌های برجسته زیر من هم با درخواست شما هم‌صدایی می‌کنم:

• خوب اینا که از 10 آذر شبانه رایگان رو می‌خوان حذف کنن.
    • جدیداً هم که پینگشون افتضاح شده.
    • ساعت‌های آخر شب یعنی 9 شب تا 1 نیمه شب هم سرعت در حد دایال آپ می‌شه یه چند وقتیه.
    • از قدیم هم پروتکل https عملاً تعطیل بوده تو این ISP.

پس همه با هم: ما پارس می‌خوایم یالا، ما پارس می‌خوایم یالا.

2. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سرویس 256 کیلو بیت مخابرات - سرعت دانلودش باید 32 کیلوبایت (هر بایت = 8 بیت) باشه.

سرعت دانلود شما 0.03 مگابایت بر ثانیه هست که برابر با 30.72 کیلوبایت بر ثانیه هست.

مخابرات تنها سرویس دهنده نامحدودی هست که با قیمت های پایین ضریب اشتراک تقریبی 1 به 1 ! رو ارائه میده. البته در ساعات اوج مصرف سرعتش میاد پایین ولی همچنان با دانلود منیجر می تونید سرعتی معادل همون ضریب اشتراک 1 به 1 (اختصاصی) داشته باشین. مثلا اگر شما سرویس برنزی آسیاتک 256 نامحدود رو داشتید که قیمتش با 256 نامحدود مخابرات یکی هست ، الان سرعت دانلودتون چیزی در حدود 10 الی 16 کیلوبایت بر ثانیه بود و طبق ضریب اشتراک 1 به 8 سرویس های برنزی اجازه شکایت هم نداشتید.
    مهندس اون 72 صدم رو از کجا پیدا کردی ؟
    این وصله ها به پارس آنلاین نمیچسبه , شاید کمی دنبال سود بیشتر هم باشه که برای هر شرکتی طبیعیه ولی این سود رو با حجم دزدی به دست نمیاره . توی این 4000 صفحه فکر نکنم کسی مشکل حجم دزدی داشته باشه
    اتفاقا همه مشکل دارن با حجم دزدی. خود من تا قندشکن رو وصل میکنم. زرت حجمم تموم میشه. شما برو " چهره کتاب " !! 2 تا گروه یا پروفایل رو دید بزن و 4 تا عکس لایک هم کن. بعد ببین چقدر از حجمت کم میشه. معلوم نیست چی نصب کردن روی سروراشون که تا قند شکن کانکت میشی اکسیژن هوای اطرافت رو هم به عنوان حجم حساب میکنن و ازت کم میکنن

4. 5 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مهندس اون 72 صدم رو از کجا پیدا کردی ؟
    با ضرب (بخدا)
    0.03 * 1024 = 30.72

6. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اینکه نمیشه یعنی چی من یکساله قرار داد بستم با مخابرات نمیشه که مال منو حذف کنه مال من کمپین تابستانه هست تا یک سال دانلود رایگان داشته باشم فکر نکنم مال من رو حذف کنن
    من از تبریز هستم به همتون هم سلام میکنم اینترنت ایران واقعن ادم رو دیوونه میکنه
    آقا تبریز مخابرات چطوره؟شبانه با چه سرعتی دانلود داری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه واقعا بخواد شبانه یک سوم کنه خیلی هزینه من میره بالا،حساب کردم نزدیک 60 تومن باید بیشتر پول بدم!
    باید به فکر تغییر isp باشم.الان شبانه رایگان فقط آسیاتک هست و شاتل هم توی سرویس 6 و 8 مگش شبانه رایگان داره.کسی میدونه وضع اونا چطوره؟

9. 3 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من دیشب توی ساعات دانلود رایگان نزدیک 1.4 گیگ دانلود کردم
    الان برام sms اومد بیش از 80 درصد حجم ترافیکت مصرف شده .
    اومدم توی پنل نگاه کردم دیدم توی پنل همه چی درسته. اون sms بخاطر چی بوده پس؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی اینجا از اینترانت ایران استفاده کرده؟ میخواستم بدونم چه سایتهایی قابل مشاهده هست ؟ و ایا مثلا دانلود از سرورهای اکسپرس لیچ که تو ایران هست امکان دانلود رو داره؟

قیمتسرویسهای اینترانت نسبتا وضعیت خوبی داره... برا 2 مگ نامحدود 42 تومن میگیرن... و برای 1 مگ حدود 25 تومن...
    خواهشا کسی میدونه کمک کنه بلکه طبق خواسته اینا بریم رو اینترانت

من دیشب توی ساعات دانلود رایگان نزدیک 1.4 گیگ دانلود کردم
    الان برام sms اومد بیش از 80 درصد حجم ترافیکت مصرف شده .
    اومدم توی پنل نگاه کردم دیدم توی پنل همه چی درسته. اون sms بخاطر چی بوده پس؟
    اتفاقا برا من هم همین اس ام اس اومد ... گفتم حتما این سری دزدیشون اینجوری شده.. اخه دیروز تازه شارژ کارده بودم...

12. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه واقعا بخواد شبانه یک سوم کنه خیلی هزینه من میره بالا،حساب کردم نزدیک 60 تومن باید بیشتر پول بدم!
    باید به فکر تغییر isp باشم.الان شبانه رایگان فقط آسیاتک هست و شاتل هم توی سرویس 6 و 8 مگش شبانه رایگان داره.کسی میدونه وضع اونا چطوره؟
    شاتل دو سه شب دانلود کنی باقی ماه باید با 3-4کیلوبایت حال کنی. هر سرویسی میخواد باشه تنظیم مقررات دزدها هم حافظ منافعشون هست. هر چی بگی جلوی سوالات فقط "تر تر تر" میکنند.

حتی استناد کنی به داستان 1/8 میگن باید حداقل اینقدر باشه از isp بخواین اون ساعت رو غیررایگان به شما بده ولی سرعت رو حفظ کنه فکرشو کن با چه خرهایی طرفیم D: بهش بگی خب isp چیزی که تضمین کرده و صحبتشو کرده ارائه نمیده الان، بعد میاد برای 1 مورد دست بزنه rule شبکه و من رو غیر رایگان کنه؟
    بعد می پیچونن و میگن ما کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم توی قرارداد چی نوشته همون که نوشته ملاکه. یعنی خودشون میگن هیچ ع*نی نیستیم هر چی isp بگه.

تنظیم مقررات اگر کسی نمیدونه دقیقا کارش چیه بدونه "رفع و فتق امور دزدا و قانونی جلوه دادن گندکاری، جیب بری isp هاست و ریدن به اعصاب مشترک است." :-))))

14. 5 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واسه منم اون اس ام اس اومد

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان کسی اینجا از اینترانت ایران استفاده کرده؟ میخواستم بدونم چه سایتهایی قابل مشاهده هست ؟ و ایا مثلا دانلود از سرورهای اکسپرس لیچ که تو ایران هست امکان دانلود رو داره؟

قیمتسرویسهای اینترانت نسبتا وضعیت خوبی داره... برا 2 مگ نامحدود 42 تومن میگیرن... و برای 1 مگ حدود 25 تومن...
    خواهشا کسی میدونه کمک کنه بلکه طبق خواسته اینا بریم رو اینترانت

اتفاقا برا من هم همین اس ام اس اومد ... گفتم حتما این سری دزدیشون اینجوری شده.. اخه دیروز تازه شارژ کارده بودم...
    کجا 2 مگ نامحدود اینترانت رو 42 تومن میده؟تنها شرکتی که اینترانت میده آسیاتک هست که قیمتش گرون هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •