یکیتون کوتاه بیاد آواتارو عوض کنه عجب قاطی پاتیه
چیز مشکل داری نداریم اونجا حالا سوالت چیه ؟ باید ماشین مخصوصشو ورداری و فک کنم با شک بازی بدی ماشینویه سوال در مورد مرحله رقص ماشین دارم .
اگه میشه راهنمایی کنید.
بپر بپره
![]()
یکیتون کوتاه بیاد آواتارو عوض کنه عجب قاطی پاتیه
چیز مشکل داری نداریم اونجا حالا سوالت چیه ؟ باید ماشین مخصوصشو ورداری و فک کنم با شک بازی بدی ماشینویه سوال در مورد مرحله رقص ماشین دارم .
اگه میشه راهنمایی کنید.
بپر بپره
![]()
رمزه پروازه. باهاش که پرواز کنی میتونی بری همون پادگانه که میگی.
تایید میشه!یکیتون کوتاه بیاد آواتارو عوض کنه عجب قاطی پاتیهمنم قاطی کردم!
![]()
آواتار من از اول همین بود ... تا حالام عوضش نکردم.
مرحلش خیلی آسونه... اول دکمه ای که عددای سمت راست رو روشن میکنه رو بزن . بعد با 2 4 6 8 کنترلش کن ... قبل از این که وارد اونجا بشی خودت یه خورده با ماشین تمرین کن. و با توجه به علامتایی که از پایین صفحه میگذرن ماشین رو برقصون...یه سوال در مورد مرحله رقص ماشین دارم .
اگه میشه راهنمایی کنید.
یکی می تونه این ماموریت FreeFall را واسه من رد کنه . اعصابمو خورد کرد.
Save Game :
ممنون میشم کمک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پادگانی که دورش پر از موشک زنه اگر با وسیله ی پرواز یا ماشین و ... بیای با موشک می زننت من رفتم تو پادگان ولی در ورودی به داخل نداره
من بازی رو تموم کردم ولی تو شهری که قسمت چپ نقشه هستش و یک پل بزرگ داره اونجا رو میگم دور یک ساختمان چند نفر هستند و یک جای قرمز هستش میرم روش میگه شما باید لباس افراد valetرو داشته باشید
منم دقيقا همين سوال رو دارم كه راهي است بري تو ي زير زمين پادگان.
منظورت اواتار كيه؟
اين كه ديگه نياز به راهنمايي نداره . با شك بري راحت تره.
راست میگی یه بار یه مرحله رو با هزار زحمت رفتم بعد موقعی که میخاستم سیو کنم رو هوا زدنم.
ولی دیگه کنجکاو نشدم
یه مرحله بود که باید میرفتیم تو پارکینگ و یه نفر رو میکشتیم لباس قرمزی تنش بود... یادته؟؟
بعد باید میکشتیمش ولباسش رو میپوشیدیم و دوباره میرفتیم بالا ویه ماشین رو میدزدیدیم...
اون پیرهن قرمزی ها اسمشون چی بود؟؟؟ اینطور که من یادمه valet بود...
من و mehran_286منظورت اواتار كيه؟
بازی با حالی بود من که خیلی وقته تمامش کردم...
اگه مرحلش را رد کرده باشی فکر نکنم دیگه بشه وارد اون پارکینگ ارتش شد اما میشه با هلی کوپتر رفت داخل پادگان...
اگه تموم کرده باشی لباس والت را در ارشیو لباسات داری.من بازی رو تموم کردم ولی تو شهری که قسمت چپ نقشه هستش و یک پل بزرگ داره اونجا رو میگم دور یک ساختمان چند نفر هستند و یک جای قرمز هستش میرم روش میگه شما باید لباس افراد valetرو داشته باشید
اگر همون جا باشه که فکر میکنم کارش اینه که اونجا بره ماشینها را بذاره تو پارکینگ...
پس درست گفتم...
چقدر با هوشما!!!
کسی واسه من کاری نکرد!!!!!!!!!!!!!!!
شما که همه بازی را تموم کردین این ماموریت آشغالو واسه من رد کنید ( freefall را میگم)
save game :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)