راستی، آیتمایی که واسه ترول گفتی خوبن. ولی جای چین خیلی خالیه! اصلا چین واسه ترول یه جوبی میده که واسه رزور نمیده!! کلا هیروهایی که خیلی فست هستن چین خیلی باحالشون میکنه! chain رو برای بیشتر اگیلهای فست میبندن.
راستی، آیتمایی که واسه ترول گفتی خوبن. ولی جای چین خیلی خالیه! اصلا چین واسه ترول یه جوبی میده که واسه رزور نمیده!! کلا هیروهایی که خیلی فست هستن چین خیلی باحالشون میکنه! chain رو برای بیشتر اگیلهای فست میبندن.
آيتمات خوبه اما من با بش مشكل دارم (نه اينكه آيتم بدي باشه)
من خوشم نمياد تا به حال هم فكر نكم تو اين چند سالي كه Dota بازي كردم بش رفته باشم
بجاي بش من چيزاي ديگه ميرم از جمله همون ژولنير
فکر نکنم بش بد باشه. ولی برای ترول دو تا بش یکم عجیبه. چون با یه بش هم با اون اتک اسپیدی که ترول داره، طرف از بش در نمی آد. مثل فیسلس که بدون بش هم با ماسک آف مدنس همینجوری میشه. ولی جلنیر بعترین آیتم تروله و با توجه به اینکه Millstrom خیلی راحت و خرد خرد بسته میشه معمولا اولین آیتمه.
حالا که اینو گفتم یه بحث راه بندازم!
فکر کنید ووید فول آیتم و ترول هم فول آیتم. کدوم میزنن؟!
Shiva`s Guard
این آیتم 30 واحد به Intelligence و 15واحد به armor شما اضافه میکنه و 25% از attack speed دشمنان اطراف شما کم میکنه و با اکتیو کردن اون 200 دمیج به دشمنان در رنج تقریبی 600 وارد میشه و 40% از movement speed اونا برای 4 ثانیه کم میشه
Armlet of Mordiggian
این آیتم 9 واحد به دمیج و 15% به attack speed و 5 واحد به armor اضاف میکنه در ضمن 3hp regen میده
با اکتیو کردن اون 25واحد به استرنج 40 واحد به دمیج و 25% attack speed و 5 armor اضافه میشه و 3hp regen هم سر جاشه ولی 30hp regen از شما کم میکنه
در ضمن این آیتم برای geomancer کار نمیکنه
برای troll یه بش کافیه
کریتیکال و مانکی هم خیلی واسش خوبن و به نظر من چون هم satanic و هم chain اربن من satanicc رو ترجیح میدم
فکر کنید ووید فول آیتم و ترول هم فول آیتم. کدوم میزنن؟
معلومه ووید راحت ترول رو میزنه اگه قبل از اینکه ترول 2 شو رو ووید بندازه ووید 6 کنه دیگه کار ترول رو تموم شده باید دونست
منظورت اینه که ترول شیشش رو روشن کنه؟! من هم نظرم همینه. چون ووید میتونه بپره (!) رو ترول و چترشو وا کنه (کرنوسفر!) و هونجا بکشدش. حتی اگه تا کرنو تموم شه، ترول نمیره چون از بش در نمیآد نمیتونه کاری کنه و باز هم میمیره.اگه قبل از اینکه ترول 2 شو رو ووید بندازه ووید 6 کنه دیگه کار ترول رو تموم شده باید دونست
ولی بعضی ها واسه ترول بش میبندن و ویند. بعد ویند میکنن میرن کنار ووید. شیش میکنن و شروع میکنن اتک کردن. معمولا کارسازه. ولی اگه چشم بصیرت(!) بکاره یا گم داشته باشه دیگه فکر نکنم ترول کاری بتونه بکنه
ویرایش:
البته حرف شما خیلی درسته. ووید ممکنه بش ها رو میس بده اگه میس ترول روش باشه. یک مقداری به شانس هم بستگی داره. مثل اسپکتر که یکی از بچه ها هر وقت بر میداره اشک همه رو با بلاکاش در میآره!!!!!
Last edited by musketeer; 28-05-2008 at 16:22.
حالا دیگه اینقدر هم منو لوس نکنید ما مخلص شما هم هستیم!
در ضمن درباره faceless و troll به نظر من هر کدوم که بازیکنشون سرعت عمل بیشتری داشته باشه میزنه! troll اگه lvl 2 رو بندازه میزنه و اگه نندازه میخوره! البته بدون lvl 2 اگه دوتا باترفلای ببنده هم شانس زدن داره!
بازم به نسبت کمتر!؟
Last edited by warlock; 28-05-2008 at 23:25. دليل: -
به نظر شما faceless میزنه یا beastmaster هر دو فول آیتم!؟
و از همه اینا گذشته بین razor و viper کدوم میزنه!؟من با یکی از بچه ها سر این هیروها شرط بستیم!
تا حالا سه بار بازی کردیم!من viper هستم!و دو بار باختم و یه بار بردم!؟ البته تو بازی اول من یه اشتباه بچگانه داشتم که باعث شد کل بازی رو واگذار کنم و اون این بود که برای خرید Monkey King Bar چون پچ عوض شده بود من به جای Quarterstaff آیتم Javelin رو خریدم!؟؟؟؟البته قبل از اون من بارفلای رو بسته بودم!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)