تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 858 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من خودم اشتراک دارم تقریبا 22 ماهه چند وقت پیش دیدم سرعتم رو تو سایت (وضعیت خط) روی 8مگ محدود کردن زنگ زدم اعتراض کردم گفتن خطتتون احتمالا کشش نداره خلاصه قبول کردن سرعت بردن بالا روی 14 الان سرعت دانلودم تو idm 1.5 هست
    اما همین سرویس برا خونه پدرم که4تا کوچه بالاتره خریدم یکساله 250 تومان!!!! بعد دیم بیشتر 10 3مگ وصل نمیشه گفتن کشش نداره گفتم پس نمیخوام میرم بجاش طرح همسفر مخابرات میگیرم با این سرعت ولی نصف قیمت اما گفتن کنسل کنید وجهی برگشت داده نمیشه ! خلاصه برای خودم راضی بودم اما به دلیل این تحمیل قرارداد و همچنین هزینه خیلی بالا و گرون و عدم ارائه تخفیفات خوب به مشترکین فعلی و صرفا تخفیفات خوب به مشترکین جدید میخوام دیگه تمدید نکنم و بجش برم سراغ طرح اینترنت ثابت
    الان مبین نت گرفتم سرعتم بین 20 تا 37 هست اما چون تنوع بسته نداره میخوام برم اینترنت ثابت ایرانسل تو طرحی که الان داره بگیرم 6ماهه 100 گیگ 199 تومان بهمراه مودم یعنی فقط داری پول اینترنت میدی... به نظرم به صرفه تره بدلیل سرعت بالاتر - قابلیت جا به جایی (تازه ایرانسل سیم کارت 4g هم میخوره) -بسته ها و طرح های متنوع

گفتم تجربمو با دوستان به اشتراک بذارم

2. این کاربر از amir9000amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام
    من مبین نت دارم کلا یه مودم داره ادم تکلیفشو میدونه اما ایرانسل تنوعش زیاده ادم گیج میشه

میگم مودم 2101 و 2510 بجز پورت لن تفاوتی داره ؟؟؟
    الان 2101 موجوده بگیرم یا 2510 رو توصیه میکنید و چرا ؟؟؟؟

باتشکر
    مودم 2510 بگیر گیرندگیش دوبرابر مودمای دیگس،مودم خیلی خوبیه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. 2 کاربر از mf.aghaei70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کلا این ایرانسل لامصب هم DNS آشغالی داره صد سال طول میکشه تا یه وب سایت رو آی پیش رو پیدا کنه و وصل بشه و nat هم روی TDD و هم روی FDD متاسفانه strict هست که من صحبتی هم داشتم با مسئول بخش شبکه و گفتم که حداقل TDD باید درست باشه حالا بگیم FDD همه موبایل ها وصل هستن و این همه آی پی نداره ایرانسل و .... که گفت بله پیگیری میکنیم ببینیم چی میشه
    دقیقا، اگر اینطوری بمونه قابل تحمل نیست.
    همراه اول هم در ۴جی همینطور strict هست؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

6. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

پس اگه اینجوری برم بگردم 2510 پیدا کنم چون تو سایتش 2101 داره میده با طرح 6ماهه

ممنونم
    منم اکثرشو امتحان کردم 2101 ازهمه بهتر جواب داده
    ولی اگه میخوای 2510 بخری برو سایت یلو اونجا هست --------- ---------

8. این کاربر از mojtaba318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    از دیروز نت منی ک سره قطعه.
    نهایتا با 5-6 بار ریست کردن مودم B-5142 و ریست فکتوری و ... یکبار وصل شد. یکبار هم بیرون از پنجره با دستم گرفتمش چراغ آنتنش از چشمک زدن وایستاد و یکسره روشن موند. مودم رو جاهای مختلف خونه گذاشتم اما افاقه ای نکرد و مدام چراغ آنتن چشمک زن بود. الان 2 دقیقه ست که روشن شده و چشمک نمیزنه.
    از دیروز تا الان کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟ من تهرانم سمت شهرک غرب.

- - - Updated - - -

سلام.
    نهایتا با 5-6 بار ریست کردن مودم B-5142 و ریست فکتوری و ... یکبار وصل شد. یکبار هم بیرون از پنجره با دستم گرفتمش چراغ آنتنش از چشمک زدن وایستاد و یکسره روشن موند. مودم رو جاهای مختلف خونه گذاشتم اما افاقه ای نکرد و مدام چراغ آنتن چشمک زن بود. الان 2 دقیقه ست که روشن شده و چشمک نمیزنه.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.

- - - Updated - - -

سلام.
    احتمالا جهت دکل رو عوض کردک واسه کسی که انتن دهیش کم بوده. بجای اضافه کردن small cell رو 3.5ghz ور میدارن با انتن بازی میکنن. این مشکل بارها در fdd برای بنده پیش اومده

11. 4 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بالاخره زنگیدند که بیان عودت رو تحویل بگیرند

13. 3 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پس اگه اینجوری برم بگردم 2510 پیدا کنم چون تو سایتش 2101 داره میده با طرح 6ماهه

ممنونم
    دوست عزیز گشتن لازم نیس سایت yello که نماینده ایرانسل هست 2510 رو موجود داره میتونید بخرید

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دقیقا، اگر اینطوری بمونه قابل تحمل نیست.
    همراه اول هم در ۴جی همینطور strict هست؟

همراه اول رو تست نکردم حقیقتا ولی فکر کنم همین طور باشه چرا ؟ به خاطر این که من مثلا ایرانسل رو 10 باز مودم رو قطع و وصل میکنم 10 تا آی پی مختلف میده ولی همراه اول عملا با 10 بار خاموش روشن کردن مودم 3 4 تا آی پی رو فقط هی میده بهت یعنی تکراری آی پی میده و این معنی میده که احتمالا همراه اول حتی کمتر از ایرانسل آی پی داره و به احتمال زیاد اونم 3 هست ولی رایتل 2 هست که متاسفانه مفت نمیارزه

16. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

چرا ایطوری شده TD؟ اینم که شد مثل وایمکس...

Signal Strength : -100 dBm
    Link Quality : 9 dB

سرعت دانلود حداکثر ۵ مگابیت (در بهترین حالت برای ۱ ساعت اینطور دیدم وگرنه خیلی وقتا به ۱ مگابیت هم نمیرسه)
    قطعی بسیار زیاد، همین امروز دقت کردم ۴ ۵ بار دیدم قطع شده بعد چند دقیقه وصل شده (مودم هم همون سفید اولی هست DT) یعنی شاید روزی ۱۰ ۱۵ بار قطع میشه من حواسم نیست
    یک زمانی همین اینترنت سرعت ۴۰ مگابیت میداد

پینگ هم مگه قرار نبود بهتر از FDD باشه؟ اصلا ثبات نداره در بهترین حالت از ۱۴۰ میپره ۱۹۰ یهو ، در بدترین حالت چند تا ۳۰۰-۴۰۰ میزنه و بعد پکت لاس شروع میشه...

این چه وضعشه من اگه میدونستم اینجوری میشه مرض نداشتم یک ساله ۳۰۰ گیگ بگیرم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی وقته دارم، چند ماه اول پینگم ثابت ۱۲۰ بود یعنی مثلا بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ نوسان داشت فوقش
    سرعت هم همیشه بین ۲۰ تا ۴۰ مگابیت بود که دیگه دیدم عالیه با کلی هزینه ۱ ساله گرفتم
    یک مدتی نبودم، حالا برگشتم دیدم این شده وضعیت...
    Last edited by hartz; 07-08-2017 at 18:57.

18. 3 کاربر از hartz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •