کسی به خاطر محاسبه ترافیک اپلود از پارس انلاین شکایت کرده؟
همه شرکت ها اپلود رایگان رو برداشتن شکایت از شاتل راه به جایی نمیبره داداش
سلام
یکی دو روز هست که عکس های گوگل پلی لود نمی شه ، استور کروم هم عکس هاش لود نمی شن ، reddit باز نمی شه، quora باز نمی شه ، اسپاتیفای باز نمی شه ، play newsstand گوگل هم عکس هاش لود نمی شه . فلیپ بورد هم اصلا کار نمی کنه.
کسی دیگه این مشکل رو داره ؟
ممنون
نـه نـداره
بعضی وقتا همینجوری میشه بعد از چند وقت درست میشه
راه حلش چیز شکن هست عزیز [emoji6]
این سرویس جدید گیم پارس انلاین که به گفته خودشون از 2 تا 7 بامداد ترافیک نامحدود و رایگان داره برای من که تا الان 16 روزه دارم از این سرویس استفاده میکنم تا حدود کمی رایگان بوده از این بابت که بنده به غیر از بازی در ساعاتی که ترافیک حساب میشه از اینترنت استفاده نمیکنم نهایت یک سایت خبری رو مرور کنم و در ساعات نامحدود فیلم یا چند تا موسیقی دانلود میکنم ، ماه های پیش که این سرویس نبود من این فیلم و موسیقی رو داخل ساعات غیر رایگان دانلود میکردم ولی اخر ماه چند گیگ هم اضافه میاوردم اما این ماه تا به حال چند گیگ کم اوردم که یا این سرویس همون یک سوم ترافیک شبانه رو رایگان حساب میکنه (به مانند قدیم) یا اینکه چند شب ترافیک شبانه رو کاملا حساب کرده
جدا از مسئله ترافیک اگر دقت کنید رنج ایپی شما توی این سرویس با 91.99 شروع میشه و با قطع و وصل مجدد مودم ایپی شما تغییری نمیکنه (که البته با تماسی که داشتم گفتن برای اینه که این سرویس برای بازی بهینه شده)، اما توی سرویسای قبلی هر زمان که پینگ تایم شما افزایش داشت یا به اصطلاح Lag داشتید شما با یک تغییر ایپی این مشکل رو رفع میکردین
به این علت این موضوع رو مطرح کردم چون من تا به الان از پارس انلاین time out یا pocket loss داخل بازی نداشتم اما چند روزه که ساعتهای متوالی به این مشکل خوردم و زنگ زدم گفتن که firewall رو خاموش کن یا مثلا ببینید با /\/VP وصل نیستید و از این حرفا، با اینکه چند تا از دوستان بنده هم از نقاط مختلف کشور سرویس پارس انلاین مخصوص بازی های انلاین رو خریداری کردن به مانند بنده این مشکل رو داشتن اما شاتل یا شرکتهای دیگه مشکلی نداشتن.
Last edited by 0liver; 01-03-2017 at 10:52.
سلام
اون راه حلش رو که می دونم ولی این سرویس ها اصلا نباید مشکل داشته باشن. قبلا که این شکلی میشد با یه تغییر IP درست می شد ولی الان فایده نداره. خودشون هم نمی دونن مشکل چیه انگار. شما این مشکل رو ندارید ؟
چرا منم همین مشکل رو دارم
سال های قبل که بهشون گفتم گفتن از مخابرات ف*ی*ل*ت*ر میکنن و از ما نیست و پیگیری میکنیم
ولی این در حالی هست که مثلا با اینترنت 4G ایرانسل این مشکلات وجود نداره
به گمونم مخابرات اختصاصی برای پارس آنلاین این آپشن رو میذاره[emoji23]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)