پس چرا تو رشت هیچ جا به 4g نمیتونم وصل شم؟همه جا فقط به 3g وصل میشه.بسته آلفا+ هم دارم.
پس چرا تو رشت هیچ جا به 4g نمیتونم وصل شم؟همه جا فقط به 3g وصل میشه.بسته آلفا+ هم دارم.
1. آیا در رشت همراه اول پوشش فورجی داره؟
2. آیا سیم کارت قدیمی خود را به با یو سیم تعویض کردین؟
دوستانی که سیم کارت 4g همراه اول تهیه کردند یک عکس ازش بزارن. ممنون
عکس از سیم کارت یا عکس از سرعت سیمکارت؟
عکس از سیم کارت یا عکس از سرعت سیمکارت؟
کسی مودم مایفای همراه اول خریده؟ سیم کارت 4G بیاد توضیحی بده؟
دوستان سلام
به منظور حفظ حقوق مشترکان، سازمان تنظیم مقررات، روشهای ارائه این خدمات را از سوی اپراتورها تغییر داد. از این پس روش فعالسازی و غیر فعالسازی خدمات پیامکی از سوی تمامی اپراتورهای تلفن همراه با استفاده از سامانه پیامکی هشتصد و یا شمارهگیری *800# است و مشترکان با این سامانه از انواع خدمات ارزش افزوده فعال بر روی سیمکارت خود و روش غیر فعالسازی آن آگاه می شوند و درصورت عدم تمایل به دریافت پیامکهای تبلیغاتی با موضوعات مختلف میتوانند این خدمات را غیرفعال کنند. درصورت فعال سازی این خدمات پیامکی از سوی مشترکان، اپراتورها باید ضمن ارسال پیامک در ساعات نه صبح تا نه شب، میزان هزینه خدمات و نحوه مسدود کردن آن موضوع پیامکی را اعلام کنند و درصورت درخواست مشترک برای غیرفعال کردن آن محتوای پیامکی، تا بیست و چهار ساعت قطع شود. همچنین در صورت غیرفعال کردن کل خدمات پیامک تبلیغاتی، خدمات پیامکی مبتنی بر تراکنش شامل خدمات تراکنشی بانکی، خریدهای الکترونیکی و ... همچنان برای مشترکان فعال خواهد بود
ما که هرچی *80# رو میزنیم خبری نیست، میگه نتیجه پیامک میشه ولی خبری نیست، همراه اول!
دوستان سرعت دانلود شبانه نسل 3 همراه اول در مقایسه با ایرانسل چطوره؟ (من سمنان ساکن هستم)
ساکن ناف تهران هم که باشی
همراه اول در سایتش هم ذکر کرده الفا پلاس ---سرعت تا 8 مگ
یعنی خیلی خیلی زور بزنه خوش شانس باشی
1مگابایت یا 8 مگابیت سرعت شما است
در حالی که نسل3 و 4 ایرانسل راحت توی تهران تا 60مگ و توی شهرستان تا 35 مگ من دانلود دارم ازش (اراک-راحت 35مگابیت یا حدود 4.5 مگابایت سرعت داره)
یعنی ایرانسل در شرایط مشابه انتن دهی و منطقه حدودا 5 برابر بهتر از همراه اول هست
و با توجه به اینترنت شبانه نامحدود 2تا8صبح چیزی حدود 100-150 گیگ میتونید بگیرید!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)