تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 752 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نظرتون راجع به این مدل چیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    42 تومنه!

ارزش خرید داره در رنج 50 تومن؟
    اگه اصل باشه ارزش داره در غیر اینصورت خیر
    هدفون خوبی هست اما با بیس کمی ضعیف و های ضعیف ولی مید خوبی داره
    در صورتیکه الکترونیک جزوء سبکهای مورد علاقه شما نیست این هدفون تا اندازه زیادی از پس مابقی به راحتی برمیاد

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

سلام بچه ها من یه هدفن خوب تا سقف 65 70 میخواستم ممنون میشم یه چیز توپ بم پیشنهاد بدین... in ear نباشه میخوام بزارم رو گوشم با تشکر
    دوست عزیز بهتر بود کمی دقیق تر توضیح میدادید که مثلآ به جای "توپ" توضیح می دادید که چه سبکی گوش میکنید
    فعلآ اینا رو یک نگاهی بندازید:
    1. Audio Technica M20
    2. AKG K77
    3. AKG K99

شما هم موفق باشید.

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه اصل باشه ارزش داره در غیر اینصورت خیر
    هدفون خوبی هست اما با بیس کمی ضعیف و های ضعیف ولی مید خوبی داره
    در صورتیکه الکترونیک جزوء سبکهای مورد علاقه شما نیست این هدفون تا اندازه زیادی از پس مابقی به راحتی برمیاد

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

.
    بله اصل هست.

من 90% راک گوش میدم! 10 % پاپ و بقیه سبک ها هم در مرحله بعدی..

فیلم و گیم هم مهمه برام.

با این تفاسیر و اصل بودن این!

شما میگید من اینو بخرم یا 55 تومن بدم 8900 فیلپس رو بخرم؟ ( یه جا پیدا کردم 55 تومن)

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

بله اصل هست.

من 90% راک گوش میدم! 10 % پاپ و بقیه سبک ها هم در مرحله بعدی..

فیلم و گیم هم مهمه برام.

با این تفاسیر و اصل بودن این!

شما میگید من اینو بخرم یا 55 تومن بدم 8900 فیلپس رو بخرم؟ ( یه جا پیدا کردم 55 تومن)
    سلام
    عزیز اگه راک گوش می دی من بهت AKG k430 رو هم پیشنهاد می دم البته من به پای اساتید نمی رسم چون هم کم تجربه ام هم فعلا کم امکانات ولی واقعا صدای شفافی ارایه می ده که برای تفکیک صدای سازها و خواننده عالیه ولی برای سبک الکترونیک مناسب نیست و صدای به اصطلاح تیزی داره اگر هم با اکولایزر پلییر ور بری که بیسش بیشتر بشه ... بدتر می شه
    من خودم فیلیپس داشتم مدل SGH9700 که تو گوشی بود و یادمه 8-27 قیمت داشت و البته گارانتی که نشون می داد اصله ولی صدایی بدون کیفیت داشت .... بیس خیلی زیاد به طوری که بقیه اصوات محو می شدن و گاهی می شد که فقط صدای بوم بوم از هدفونپخش می شد .
    به نظرم همون EP630 از محصولات فعلی فیلیپس بهتره ... خودم هم نزدیک بود دوباره گول ظاهر و مضخصاتشون رو بخورم که آقا رضا به دادم رسید و با یه توضیحات مختصری من رو از تصمیمم منصرف کردن ...
    به نظرم از برند های با اصل و نصب در زمینه صدا خرید کنی خیلی بهتره ...

5. 5 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    عزیز اگه راک گوش می دی من بهت AKG k430 رو هم پیشنهاد می دم البته من به پای اساتید نمی رسم چون هم کم تجربه ام هم فعلا کم امکانات ولی واقعا صدای شفافی ارایه می ده که برای تفکیک صدای سازها و خواننده عالیه ولی برای سبک الکترونیک مناسب نیست و صدای به اصطلاح تیزی داره اگر هم با اکولایزر پلییر ور بری که بیسش بیشتر بشه ... بدتر می شه
    من خودم فیلیپس داشتم مدل SGH9700 که تو گوشی بود و یادمه 8-27 قیمت داشت و البته گارانتی که نشون می داد اصله ولی صدایی بدون کیفیت داشت .... بیس خیلی زیاد به طوری که بقیه اصوات محو می شدن و گاهی می شد که فقط صدای بوم بوم از هدفونپخش می شد .
    به نظرم همون EP630 از محصولات فعلی فیلیپس بهتره ... خودم هم نزدیک بود دوباره گول ظاهر و مضخصاتشون رو بخورم که آقا رضا به دادم رسید و با یه توضیحات مختصری من رو از تصمیمم منصرف کردن ...
    به نظرم از برند های با اصل و نصب در زمینه صدا خرید کنی خیلی بهتره ...
    دادا این مدلی که شما میگی AKG k430 خیلی کوچیکه ..اصلا گوش رو نمیپوشونه..کامل.

من در حد 50 تومن میخوام! این که خیلی ارزون تره..

اون فیلیپس هم که گفتید بله..20 تومنیه فیلیپس بایدم خوب نباشه..8900 ارزون ترینش 57 تومنه!

EP630 دیگه چیه؟کریتیو؟ حرفشو نزن! کریتیو فقط توی یه چیز تر زده! اونم هدفونه!

منم الان بین این 4 تا موندم :

AKG K44 البته هنوز نمیدونم مدل 77 ش به بودجه 50 تومنی من میرسه یا نه! گیج شدم!

sony mdr-v6 اینو نمیدونم چنده..یکی از دوستان گفتن که به بودجه من میخوره! شک دارم! بعید میدونم!

Sennheiser HD 201

42 تومن بازار موبایل ایران نمایندگی!

philips 8900 hearphone

55 تومن یه جا پیدا کردم!

Last edited by Ali_softcenter; 10-10-2011 at 13:52.

7. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

علی جان! من 8500 رو تست کردم. open هستش! یعنی یکیاز ويزگی های مهمش اینه که صداش راحت بیرون پخش میشه! اگه با این مورد مشکل نداری میریم سراغ بیسش که پایینه ! رو کاغذ طیف فرکانسیش 28000 - 10 هرتز رو نشون میده که در واقع به احتمال زیاد احساس شما این نخواهد بود! اونم بیشتر به خاطر عادت داشتن به گوشیهای بسته است که بیس رو بهتر نشون میدن! البته من بنظرم رسید این گوشی تفکیک باندهای فرکانسی خوبی داره! شاید هم این احساس من به این خاطر باشه که اگر اشتباه نکنم اصولا در گوشی های open به دلیل جریان هوا رزونانس بسیار کمتره!
    در هرصورت احساس کلی بیس پایینتری نسبت به گوشیهای بسته ایجاد میکنه!
    از نظر ماکسیمم پاور ورودی، فکر می کنم 1000 یا 1500 میلی وات باشه که مناسبه! از نظر ارگونومیک هم گوشی راحتی است و روی سر اذیت نمیکنه و فکرمیکنم احساس خستگی زیادی در استفاده طولانی نداشته باشه! ریویوهای اینترنتی هم رضایت خوبی رونشون میده!

بخاطر اشتباههای تکنیکی که ممکنه در توصیفات وجود داشته باشه از اساتید خودم تو فورم عذرخواهی میکنم!

سایر مدلهای شما رو امتحان نکرده ام!
    امیدوارم نهایتا یه نتیجه خوبی برسید و از گوشی ای که تهیه میکنید لذت ببرید!
    موفق باشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

اگه ميشه يه هدفونم واسه كسايي كه مثل من آهنگاي آرومتر از هوي متال گوش ميدن معرفي كنين
    مثل جاز و بلوز و البته پاپ
    و واسه فيلم
    ترجيحن كل گوش بپوشونه و از همه مهمتر بودحه بين 20 تا نهايت 50
    اگه ميشه نهايت سه مدل بگين به ترتيب قيمت
    ممنون از جوابتون

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

علی جان! من 8500 رو تست کردم. open هستش! یعنی یکیاز ويزگی های مهمش اینه که صداش راحت بیرون پخش میشه! اگه با این مورد مشکل نداری میریم سراغ بیسش که پایینه ! رو کاغذ طیف فرکانسیش 28000 - 10 هرتز رو نشون میده که در واقع به احتمال زیاد احساس شما این نخواهد بود! اونم بیشتر به خاطر عادت داشتن به گوشیهای بسته است که بیس رو بهتر نشون میدن! البته من بنظرم رسید این گوشی تفکیک باندهای فرکانسی خوبی داره! شاید هم این احساس من به این خاطر باشه که اگر اشتباه نکنم اصولا در گوشی های open به دلیل جریان هوا رزونانس بسیار کمتره!
    در هرصورت احساس کلی بیس پایینتری نسبت به گوشیهای بسته ایجاد میکنه!
    از نظر ماکسیمم پاور ورودی، فکر می کنم 1000 یا 1500 میلی وات باشه که مناسبه! از نظر ارگونومیک هم گوشی راحتی است و روی سر اذیت نمیکنه و فکرمیکنم احساس خستگی زیادی در استفاده طولانی نداشته باشه! ریویوهای اینترنتی هم رضایت خوبی رونشون میده!

بخاطر اشتباههای تکنیکی که ممکنه در توصیفات وجود داشته باشه از اساتید خودم تو فورم عذرخواهی میکنم!

سایر مدلهای شما رو امتحان نکرده ام!
    امیدوارم نهایتا یه نتیجه خوبی برسید و از گوشی ای که تهیه میکنید لذت ببرید!
    موفق باشید!

اگه open باشه خوب نیست..

دوس ندارم صدا خیلی بیرون پخش بشه..از این بدم میاد..فکر کن نصفه شب یه آهنگ گذاشتی صدا رو هم زیاد کردی!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم الان بین این 4 تا موندم :

AKG K44 البته هنوز نمیدونم مدل 77 ش به بودجه 50 تومنی من میرسه یا نه! گیج شدم!

sony mdr-v6 اینو نمیدونم چنده..یکی از دوستان گفتن که به بودجه من میخوره! شک دارم! بعید میدونم!

Sennheiser HD 201
    42 تومن بازار موبایل ایران نمایندگی!

philips 8500 hearphone

55 تومن یه جا پیدا کردم!
    ماشالا که شما همه موجودی بازارو رو کردی اما به نظرم به ترتیب اولویت کیفیت به قیمت (البته به شرط اصل بودن):
    1. AKG K77 که قیمتش حدود 65 تومن هست
    2. Sony MDR-V6 قیمت ندارم
    3. AKG K44 که حدود 50 تومن هست
    4. HD201
    5. 8500

در آخر توی یک رنج قیمت نمیشه %100 گفت اون که گرونتره با کیفیت تره مثلآ اکثر وقتها پیش میاد برعکس اون که گرونتره از همه بدتره (منظورم باز توی یک رنج قیمت هست)

شما هم موفق باشید.

12. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه ميشه يه هدفونم واسه كسايي كه مثل من آهنگاي آرومتر از هوي متال گوش ميدن معرفي كنين
    مثل جاز و بلوز و البته پاپ
    و واسه فيلم
    ترجيحن كل گوش بپوشونه و از همه مهمتر بودحه بين 20 تا نهايت 50
    اگه ميشه نهايت سه مدل بگين به ترتيب قيمت
    ممنون از جوابتون
    عزیزم بهترین پیشنهاد توی این رنج قیمت و مناسب کاربردهای شما AKG K77 و اگه نمی تونید بودجه رو اضافه کنید AKG K44

به هر حال تمام هدفونها به راحتی از پس پاپ برمیان اما جاز یکی از سبکهای بسیار دقیق هست که اگه به صورت حرفه ای گوش میکنید باید بالای 500 تومن هزینه کنید اما برای کاربرد فیلم حتمآ باید هدفونی انتخاب بشه که مید خوبی داشته باشه بیس و های چندان مهم نیستند البته اگر از مانیتور بالای 17 اینچ برای تماشا استفاده میکنید متناسب با افزایش هر اینچ حدود 5 سانتی متر به Soundstage هدفون انتخابی اضافه کنید تا بیشتر لذت ببرید

شما هم موفق باشید.

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام آقا رضای عزیز ، این حسین منو دیوونه کرد رفت ، میخام پلیر T9 بگیرم ، یه هدفون هم میخام inEar باشه ، مارکش هم درست درمون باشه ، شیک باشه و از همه مهمتر کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار شفاف داشته باشه ، بیشتر کلاسیک ایرانی گوش میدم با تفکیک صدای بالا و آهنگ های ترنس و لو بیس دار . ولی بیشتر تفکیک صدا برام مهمه ، بودجه هم تا 40 تومن .
    راستی از این مدل ها هم تا این قیمت هم معرفی کن : منظورم هر دو مدلشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •