تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 754 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیج کاهش نویزو خوندید اونجا گفته یه سری عوامل هست که باعث کاهش نویز میشه مثلا استفاده از تلفن بی سیم،یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق و...
    اگر همه اینا رو اصلاح کردید و دیدید مشکلی نیست اونوقت به فکر کابل باشید شاید پوسیدگی داشته باشه
    گفتم میتونید برید با 1 متر کابل سر خط هم تست کنید اونجا مشخص میشه مشکل از سیم کشی خونه هست یا نه یا اینکه یه کابل دیگه برای مودم از جعبه بکشید تا خود مودم و از کنار کابلای برق هم ردش نکنید
    نظرم اینه که میرایی یا اتینیشن ربطی به نویز نداره چون دیدم با طرف اتینیشنش 54 بوده ولی snr 30
    میبخشید که من وقتتونو گرفتم. مدت 8 سال از وایمکس ایرانسل استفاده کردم و چون خیلی رو مخم بود برگشتم به ADSL. البته برای اطمینان خاطر خودم یه دانگل 3G رایتل هم گرفتم و همچنین این مودم رو که قابلیت اتصال دانگل رو داشته باشه که اگر از ADSL هم کاری بر نیومد دیگه قطعا برم سراغ 3G.
    اما هم برای ارتقا دانش خودم و هم برای اینکه دلم برای پولی که بابت ADSL دادم میسوزه، دارم تلاش میکنم ببینم میشه کاری کرد که همین ADSL رو حفظ کنم و ازش استفاده کنم یا نه.
    بله لینکی که فرستادید رو خوندم. در حال حاضر هچ تلفن و وسیله دیگه ای به خط وصل نیست. (تلفن از همین خط استفاده میکنه ولی از صبح قطعش کردم.)
    پریزی که مودم بهش وصله اولین پریزیه کابل سر خط بهش وارد میشه و در واقع از این پریز به مایقی پریز ها اتصال رفته.
    شاید امروز نشه ولی فردا قطعا تست میکنم ببینم تو سر خط شرایط سیگنال چطوره.
    متاسفانه ما تو مجتمع قدیمی زندگی میکنیم و از سر خط تا واحد ما تقریبا غیر ممکنه کابل روکار بکشم! موندم آیا تعمیرکارا قادر هستن بشکل توکار از تو همون خرطومی قدیمی کابل با کیفیت بکشن یا نه. فکر کنم یه 50-60 متری کابل با کیفیت تلفن بخواد!
    باز هم ممنونم از راهنماییتون.
    میکروفیلترهای پارس آنلاین که جدا از اسپیلیتر میفروشه کارشون چیه دقیقا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MITAJOON; 28-12-2015 at 15:50.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

میبخشید که من وقتتونو گرفتم. مدت 8 سال از وایمکس ایرانسل استفاده کردم و چون خیلی رو مخم بود برگشتم به ADSL. البته برای اطمینان خاطر خودم یه دانگل 3G رایتل هم گرفتم و همچنین این مودم رو که قابلیت اتصال دانگل رو داشته باشه که اگر از ADSL هم کاری بر نیومد دیگه قطعا برم سراغ 3G.
    اما هم برای ارتقا دانش خودم و هم برای اینکه دلم برای پولی که بابت ADSL دادم میسوزه، دارم تلاش میکنم ببینم میشه کاری کرد که همین ADSL رو حفظ کنم و ازش استفاده کنم یا نه.
    بله لینکی که فرستادید رو خوندم. در حال حاضر هچ تلفن و وسیله دیگه ای به خط وصل نیست. (تلفن از همین خط استفاده میکنه ولی از صبح قطعش کردم.)
    پریزی که مودم بهش وصله اولین پریزیه کابل سر خط بهش وارد میشه و در واقع از این پریز به مایقی پریز ها اتصال رفته.
    شاید امروز نشه ولی فردا قطعا تست میکنم ببینم تو سر خط شرایط سیگنال چطوره.
    متاسفانه ما تو مجتمع قدیمی زندگی میکنیم و از سر خط تا واحد ما تقریبا غیر ممکنه کابل روکار بکشم! موندم آیا تعمیرکارا قادر هستن بشکل توکار از تو همون خرطومی قدیمی کابل با کیفیت بکشن یا نه. فمر کنم یه 50-60 متری کابل با کیفیت تلفن بخواد!
    باز هم ممنونم از راهنماییتون.
    میکروفیلترهای پارس آنلاین که جدا از اسپیلیتر میفروشه کارشون چیه دقیقا؟
    اونا رو به عنوان نویزگیر میفروشند ولی تجربه ندارم و نمیدونم چقدر در کاهش نویز تاثیر داره

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این مقادیری که در ابتدای تاپیک عنوان شده که فلان مقدار باشه خوبه و فلان مقدار بد !

منظور UP هستش ؟ یا Down ؟

برای مثال با توجه به عکس ، وضعیت خط من چطوره ؟ و به کدام SNR باید توجه کنم ؟ UP یا Down ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این مقادیری که در ابتدای تاپیک عنوان شده که فلان مقدار باشه خوبه و فلان مقدار بد !

منظور UP هستش ؟ یا Down ؟

برای مثال با توجه به عکس ، وضعیت خط من چطوره ؟ و به کدام SNR باید توجه کنم ؟ UP یا Down ؟

down مخفف download و دیگری هم مخفف آپلود البته به انگلیسی
    snr دانلود مهمتر است خطتتون تا 4 مگ بسته شده البته ماکزیمم وگرنه سرویسی که دارید 2 مگ درسته؟!

6. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

down مخفف download و دیگری هم مخفف آپلود البته به انگلیسی
    snr دانلود مهمتر است خطتتون تا 4 مگ بسته شده البته ماکزیمم وگرنه سرویسی که دارید 2 مگ درسته؟!

من سرویس 256 نا محدود گرفتم ، یک ماه هستش مشکل قطعی های لحظه ای دارم ! البته مثلا یک هفته همه چیز خوبه ! یهو توی یک روز 50 باز قطع و وصل میشه ! دوباره یک هفته خوبه و ....

از شرکت کارشناس فرستادند و ... آخرش گفتند مودمت رو 24 ساعت بذار سر خط ، تست کنیم ، مشکل اینجاست که پیش میاد من یک هفته هم مشکلی نداشته باشم ! پس این تست 24 ساعته نمیتونه چیزی رو ثابت کنه !

نمیدونم چی کار کنم !؟

الان بالاخره اوضاع خطم به نظر شما خوبه !؟ نتیجه ای که با توجه به گفته های اول تاپیک گرفتم ، خطم اوضاش قابل قبول و خوب هستش !

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من سرویس 256 نا محدود گرفتم ، یک ماه هستش مشکل قطعی های لحظه ای دارم ! البته مثلا یک هفته همه چیز خوبه ! یهو توی یک روز 50 باز قطع و وصل میشه ! دوباره یک هفته خوبه و ....

از شرکت کارشناس فرستادند و ... آخرش گفتند مودمت رو 24 ساعت بذار سر خط ، تست کنیم ، مشکل اینجاست که پیش میاد من یک هفته هم مشکلی نداشته باشم ! پس این تست 24 ساعته نمیتونه چیزی رو ثابت کنه !

نمیدونم چی کار کنم !؟

الان بالاخره اوضاع خطم به نظر شما خوبه !؟ نتیجه ای که با توجه به گفته های اول تاپیک گرفتم ، خطم اوضاش قابل قبول و خوب هستش !
    خططتون خوبه فقط شرکتی که ازش دارید اسمش چیه؟و یه سوال با مودم دیگه هم تست کردید؟

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خططتون خوبه فقط شرکتی که ازش دارید اسمش چیه؟و یه سوال با مودم دیگه هم تست کردید؟

پارس آنلاین رشت ! با مودم دیگه تست کردم ؛ تلفن رو از خط جدا کردم ، حتی سرخط هم رفتم سیم رو چک کردم ، خود کارشناس گفت همه چیز خوبه من چیزی نمیبینم ! ولی بد گیر داد مودم رو 24 ساعت بذار سر خط !

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

پارس آنلاین رشت ! با مودم دیگه تست کردم ؛ تلفن رو از خط جدا کردم ، حتی سرخط هم رفتم سیم رو چک کردم ، خود کارشناس گفت همه چیز خوبه من چیزی نمیبینم ! ولی بد گیر داد مودم رو 24 ساعت بذار سر خط !
    به شما یه پیشنهاد میدم شما تو همون روزی که قطعی دارید برید به تنظیمات مودم و اطلاعات مودمو ببینید
    بعد ببینید snr تغییر میکنه چون اگر snr بیاد زیر 6 یعنی قطع و وصلی میگیرید و اگر دیدید snr نوسان کنه منم عین شما این مشکلو دارم که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نوخریدم ولی با این حال نوسان هنوز داره ولی به زیر 6 نمیاد
    یه چیزی هم بگم تو روزای بارونی این اتفاق میفته بیشتر یا نه؟چون اگر تو روزای بارونی این اتفاق بیفته،احتمال اینکه snr بیاد پایین هم بیشتر

12. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به شما یه پیشنهاد میدم شما تو همون روزی که قطعی دارید برید به تنظیمات مودم و اطلاعات مودمو ببینید
    بعد ببینید snr تغییر میکنه چون اگر snr بیاد زیر 6 یعنی قطع و وصلی میگیرید و اگر دیدید snr نوسان کنه منم عین شما این مشکلو دارم که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نوخریدم ولی با این حال نوسان هنوز داره ولی به زیر 6 نمیاد
    یه چیزی هم بگم تو روزای بارونی این اتفاق میفته بیشتر یا نه؟چون اگر تو روزای بارونی این اتفاق بیفته،احتمال اینکه snr بیاد پایین هم بیشتر

SNR Down منظورتونه دیگه ؟

نه بارون و آفتاب نداره ، کلا الگوی خاصی نداره !

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

SNR Down منظورتونه دیگه ؟

نه بارون و آفتاب نداره ، کلا الگوی خاصی نداره !
    خب پس یه روز که قطعی داشتید برید snr down رو چک کنید ببیند عددش زیر 6 میاد یا نه اگر اگر اومد پس مشکل از مخابرات یا پارس آنلاینه

15. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •