سلام
گوشی من یه تعداد ویروس گرفت .بعد وصلش کردم به کامپیوتر و پاکشون کردم(باKaspersky).اما حالا دیگه صدا رو ضبط نمی کنه.میگه مموری پر شده.در صورتی که در خود گوشی 35 MB و در مموری 320MB جا داره.
سلام
گوشی من یه تعداد ویروس گرفت .بعد وصلش کردم به کامپیوتر و پاکشون کردم(باKaspersky).اما حالا دیگه صدا رو ضبط نمی کنه.میگه مموری پر شده.در صورتی که در خود گوشی 35 MB و در مموری 320MB جا داره.
سلام
تعجب میکنم جاوا که ویروس نمی گیره
برای اینکه ضبط صدا برگرده اگر میتونید فلش کنید درست میشه و اطلاعات گوشی رو درست در اختیار شما میذاره![]()
سلام.من روی گوشیم با setool پچ ریختم ولی گوشیم خاموش شده هرکاری می کنم روشن نمی شه.گوشیمw810 سریال اصلیه ورژنشم R4EA031 لطفا راهنمایی کنید.
سلام
دوباره فایل رست رو با setool بریز روشن میشه![]()
دوست عزيز عضويتت رو تبريك ميگم!!
همون پچ كه ريختي دوباره رو گوشيت بريز ولي موقع yes & no بايد yes رو بزني پچ پاك ميشه گوشيت روشن ميشه ولي اگه روشن نشد main تنها رو گوشيت فلش كن
موفق باشيد!![]()
ببینم میشه گوشی رو با USB به pc وصل کرد ولی شارژ نکنه؟
باتری منو داغون کرده
مموری کارت رو با ram reader و با فرمت fat فرمت کن و خود گوشی رو هم reset all کن همه چی درست میشه
جاوا ویروس نمیگیره ولی فایلهایی که خودت داخل گوشی ریختی (مثلا با بلوتوث) میتونن ویروسی بشن ولی هیچ وقت خود گوشی ویروسی نمیشه و همیشه مشکل با reset all حل میشه
سلام
من با جی پی آر اس ایرانسل توی همه سایتی رفتم ولی وقتی خواستم توی سایت ایرانسل.آی آر برم یه دفعه صفحه گوشیم خاموش شد و صفحه خاموش و روشن می شد حالا هر کاری می کنم باتریش در میارم و دوباره جا می زنم باز صفحه خاموش و روشن می شه یه بار هم gdfs را روش فلش کردم اما همین طور هست
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by sabasistem_co; 06-05-2008 at 13:57.
فقط main رو روي گوشيت فلش كن...
موفق باشيد!![]()
اگه می شه لینک یک Main را بدهید تا دانلودش کنم فریمور من الان R4B005 هست فایل هایی که لازم هست بذارید تا دانلود کنم
ممونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)