آخه مادر هم اینقدر بی رحمبرا چی این پسر گلت رو اذیت میکنی
پست بالایی رو خوندم که گفتید با اسپری تمیز کردید و بهتر شد .خوب الحمدلله !!!
آخه مادر هم اینقدر بی رحمبرا چی این پسر گلت رو اذیت میکنی
پست بالایی رو خوندم که گفتید با اسپری تمیز کردید و بهتر شد .خوب الحمدلله !!!
سلام ...برا من رم 6 هستش ...وقتی سیستم رو روشن میکنم 31درصدش همون اول پر هستش ...طبیعی هستش ؟ میشه کاریش کرد کم بشه ؟
31 % = 1.9 گیگابایت = میزان مصرف خود ویندوز + نرم افزار های پیش فرض + آنتی ویروس
نگران نباشید
آره دیگه تو چشم نیست ولی وقتی تاچ رو لمس می کنی یه ریزه زیر دستت که میاد اوقاتت تلخ میشه !....از اینا گذشته دیدین که دیجی کالا ارزونش کرده ؟...حال آدم گرفته میشه !
![]()
زده ناموجود کهبی خیال ما که خریدیم چرا دوباره نگا کنیم حرص بخوریم یکی واسه I7 اش 3100 داد یکی 2100 جفتشونم راضی
خریدتونو کردین
وضعیت بازار طوری نبود که بشه پیش بینیش کرد .
در ضمن تخفیف ویژه خورده بود
الان از هر کی بپرسی می گه فصل مدارس و دانشگاه هاست گرون می شه !!!
Last edited by Public Enemy; 19-09-2013 at 21:33.
سلام دوستان
از کدوم فروشگاه بخرم که نکنن تو پاچم و مشکلی برای لپتاپ به وجود نیومده باشه ؟ مثه refer و یا دست بردن توی قطعات و غیره
شیراز یکم گرونه ولی فروشگاه های اینترنتی مثه چاره و دیجی کالا خیلی بهترن
لطفا راهنمایی کنید
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
وقتی گارانتی هست دیگه صحبت از دست بردن تو قطعات و ... بی معنیه . لپ تاپو که خودتون باز نمی کین اگر اونا هم باز کنن گارانتی بفهمه بیچارشون می کنه . اصلا لپ تاپ وسیله ای نیست که به این راحتی بشه دست برد توش . کاربرا هم امروز دیگه حساب دستشون اومده قطعه عوض بشه می فهمن چون فوق فوقش بتونن عوض کنن CPU یا رم یا هارده که کاربر خیلی خیلی راحت میفهمه . حالا رم یه چیزی یه قطعه ای مثل CPU که آزاد تو بازار گیر نمیاد که بخره تعویض کنه . در ضمن Ideapad ها مخصوصا این Z500 واسه سخت افزاراش Whitelist داره اگه یه قطعه ای مثل مودم عوض بشه کلا لپ تاپ بالا نمیاد !
نمی دونم دوستان چرا هنوزم مثل 10 سال پیش فکر می کنن
اگر تهرانین که دی جی کالا خوبه ، شهرستان اذیت می شین شاید لپ تاپ روز اول مشکل داشت مهلت تست دیجی کالا 48 ساعته . اگر رسید دستتون خراب بود وقت نمی شه برگردوند باید صاف بره گارانتی .
ولی شهر خودتون این آپشنو دارین که ویندوز و نرم افزار های اولیه رو بدین واستون نصب کنین و لپ تاپ تست بشه و یا اگر دوست داشتین رمشو ارتقا بدین
Last edited by Public Enemy; 19-09-2013 at 21:54.
سلام دوستان
ایشالله شنبه دیگه میرم واسه خریدZ500/I7 به امید خدا.فقط اگه گارانتی سازگار نشد با گارانتی الماس بخرم؟
کول پد چی بخرم؟منظورم اینه که چند فنه باشه؟با توجه به شرایط خاص دمایی این لپ تاپ.
لطف کنید بگید ماوس چه مارکی بخرم هم ممنون میشم؟
اگه به من بود.میخواسم n550 بگیرم ولی با اون قیمت 100 سال دیگه هم نمیتونستم بخرمش.
تو رنج 2500 بنظرم بهترین لپ تاپ همین z500 باشه.
گارانتی الماس هم مشکلی نداره یکی از دوستام داره این لپ تاپ چیزیش نمیشه عمریه
کول پد من Deep cool n8 دارم راضیم و دما رو برام متعادل میکنه
موس هم به نظر من بهترین موس هارو فراسو میزنه خیلی خوبه کاملا راضیم
عیبی نداره ....ارزون بشه که چه بهتر ...
ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)