این هم حضرت کمودو علیه السلام !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم حضرت کمودو علیه السلام !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مخربی که لینکش را قرار دادید را دانلود کردم و کومودو فایل را مخرب میشناسه، اگه رو سیستم شما مخرب تشخیص نمیده احتمالا شما این فایل را به لیست استثنائات یا لیست امن اضافه کردید.
ابتدا لیست استثنائات و همچنین از مسیر تنظظیمات > اعتبار سنجی فایل > لیست فایل؛؛ را کاملا خالی کنید. تمام فایلهای موجود را حذف کنید از لیست بعد سیستم را با کومودو اسکن کنید.
وقتی کومودو ویروسی را تشخیص میده دیگه راه حلی نیاز نیست ، شما کافیه سیستم را با کومودو اسکن و پاکسازی کنید.فرستادم به[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که گفت تروجانه ولی راه حلش رو ندیدم! ظاهرا باید فایل پچی چیزی باشه واسه حذفش.
سلام
بعد از حذف eset برای اولین بار8.2 CIS رو از سایت خودش گرفتم نصب کردم. آپدیت آنلان هم کردم و اسکن کامل و سریع رو هردو انجام دادم که غیر کرک چنتا برنامه چیز دیگه ای پیدا نکرد خوشبختانه
فقط از همون اول اررور At Risk : the network firewall is not functioning properly میده. وقتی fix it رو میزنی هم نمیتونه مشکل رو حل کنه.
خوب چکار کنم حالا؟
مثلا این کار که تنظیم هست یا نه؟![]()
تنظیمات همه رو حالت پیشفرضه. فایروال هم روی safe mode هست.
جالبه هر بار کامپیوتر رو روشن میکنم دسترسی به اینترنت ندارم تا وقتی که fix it رو بزنم. انگار که network رو نشناخته باشه. با زدن fix it مشکل CIS حل نمیشه ولی اینترنت وصل میشه.
اگه کمکی میکنه report که CIS بعد از fix میده رو بزارم.
دوستان من یک مشکلی پیدا کردم:
از صبح تا حالا دنبال راهی هستم که بتونم ورژن قبلی کمودو رو که از سیستمم پاک کرده بودم کاملا حذف کنم تا بتونم رو ویندوز 7 مجدد کمودو رو نصب کنم بدون اینکه دوباره مجبور به نصب ویندوز بشم.صفحات اول رو هم خوندم ولی کمکی نکرد.
Uninstaller Tool مخصوص کمودو
CIS-Cleanup رو هم اجرا کردم
با سیف مو و بدون اون
unistaller pro
واقعا دیگه ذهنم به جایی نمیرسه
حتی تو کانکشن کارت شبکه کمودو رو دستی حذف کردم ولی نشد که نشد...
خواهشا اگه کسی می دونه چه کار کنم دریغ نکنه این شب عیدی که حوصله ویندوز مجدد رو ندارم
start
run
regedit
از اینجا بگرد توی رجیستری ویندوز و هرجا comodo بود بزن بترکونش! منتهی قبلش حتما حتما نسخه پشتیبان ازش گرفته باشی ها!!!
توی پوشه های program file و program data هم پوشه های کومودو رو حذف کن
نشد که نشد!
درود
توی فایروال کومودو میشه فقط از یک قانون خاصی که تعریف کردیم بکاپ بگیریم؟نمیخوام از همه قوانین بکاپ گرفته بشه.
عرض سلام
این قابلیت وجود نداره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)