تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 720 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دو مورد از تفاوتهای VT30 سری B با سری R که به ما دادند

کنترل VT30 سری B ( به نور اطراف کلید ها دقت کنید)

کنترل VT30 سری R

نمایی از پشت دستگاه سری B

نمایی از پشت دستگاه سری R

آیا کیفیت تصویر این دو مدل دقیقا مثل همه؟! امیدوارم.

2. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سیامک جان Dy-wl10 هماهنگه و ظاهرا روی خودش هست
    توی ایران پیدا نمیکنی مگر اینکه کسی برات ازون ور بیاره
    سایت ebuy دست دومش پیدا میشه که معلوم نیست سالم باشه یا نه بین 30 تا 50 دلار
    به یکی از اشناها گفتم از استرالیا اگه تونست بیاره قیمت گرفت اونجا 80 دلار هست
    3 میلیون دادیم تی وی یه وای فای داخلی نداره به کی بگی این درد رو؟
    منم این مدل تو سایت هایی که برادرم میتونه از اروپا خرید کنه دیدم 82 دلار زده بودن که پشیمون شدم. فکر میکردم 20-30 دلار باشه! آخه مگه چی داره! به اندازه پول 2تا مودم وایرلسه. با وایرلس سینما خانگی پایونیرم میتونم ویدئو پخش کنم ولی نه هر ویدئویی رو! اکثر ویدئو های 1080 MP4 رو پخش نمیکنه. اون یک درصدی هم که با کدک خاصی تبدیل کنم پخش میکنه ولی با وایرلس پهنای باند نمیکشه و تیک تیک میشه طوری که نمیشه دید. (همون طور که میدونید پهنای باند شبکه بیسیم خیلی کمتر از شبکه باسیم هست) ولی 720p ها رو روون و بدون مشکل کدک یا پهنای باند پخش میکنه. دیگه گفتم 82 دلار (با دلار 1700 و هزینه حواله و پست میشه 150 تومن!) بخوام 150 برا یه دانگل پول بدم آیا پهنای باندش بکشه آیا نکشه فعلاً منصرف شدم و گفتم 140 تومن رو یه هارد 1TB میگیرم (البته وقتی فروشنده ها دست از سر کچل این سیل تایلند بردارن و قیمت ها رو طبیعی کنن) هرچی خواستم میریزم روش همیشه هم وصل باشه به TV یا راه دیگه یه مدیاپلیر میگیرم. یا راه حل سوم اینکه با یه سیم کشی طریف که کسی هم شک نکنه یه کابل شبکه میکشم به تی وی خلاص.

به کنترل هم دقت نکرده بودم! چقدر نامردن! از همه چی زدن... از کنترل گرفته تا رنگ مشکی و فـ_لـ_تر و ... پس انگار یه 50G10 خریدیم تو قاب 50VT30! افتخار میکنم ایرانی هستم (البته مطمئناً برندهای دیگه هم برای آسیا و ایران از یه جایی میزنن تا هزینه هاشون بیاد پایین تر. مشکل پاناسونیک نیست. مشکل از بیخ و بنه )

4. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم این مدل تو سایت هایی که برادرم میتونه از اروپا خرید کنه دیدم 82 دلار زده بودن که پشیمون شدم. فکر میکردم 20-30 دلار باشه! آخه مگه چی داره! به اندازه پول 2تا مودم وایرلسه. با وایرلس سینما خانگی پایونیرم میتونم ویدئو پخش کنم ولی نه هر ویدئویی رو! اکثر ویدئو های 1080 MP4 رو پخش نمیکنه. اون یک درصدی هم که با کدک خاصی تبدیل کنم پخش میکنه ولی با وایرلس پهنای باند نمیکشه و تیک تیک میشه طوری که نمیشه دید. (همون طور که میدونید پهنای باند شبکه بیسیم خیلی کمتر از شبکه باسیم هست) ولی 720p ها رو روون و بدون مشکل کدک یا پهنای باند پخش میکنه. دیگه گفتم 82 دلار (با دلار 1700 و هزینه حواله و پست میشه 150 تومن!) بخوام 150 برا یه دانگل پول بدم آیا پهنای باندش بکشه آیا نکشه فعلاً منصرف شدم و گفتم 140 تومن رو یه هارد 1TB میگیرم (البته وقتی فروشنده ها دست از سر کچل این سیل تایلند بردارن و قیمت ها رو طبیعی کنن) هرچی خواستم میریزم روش همیشه هم وصل باشه به TV یا راه دیگه یه مدیاپلیر میگیرم. یا راه حل سوم اینکه با یه سیم کشی طریف که کسی هم شک نکنه یه کابل شبکه میکشم به تی وی خلاص.

به کنترل هم دقت نکرده بودم! چقدر نامردن! از همه چی زدن... از کنترل گرفته تا رنگ مشکی و فـ_لـ_تر و ... پس انگار یه 50G10 خریدیم تو قاب 50VT30! افتخار میکنم ایرانی هستم (البته مطمئناً برندهای دیگه هم برای آسیا و ایران از یه جایی میزنن تا هزینه هاشون بیاد پایین تر. مشکل پاناسونیک نیست. مشکل از بیخ و بنه )
    قسمت "کسی شک نکنه" رو خیلی خوب اومدی کلی خندیدم
    در مورد مودم در صورتی که یک مودم سری N بگیری و این تی وی هم سری N رو پشتیبانی کنه میتونی تا 300Mbps ازش سرعت بگیری!
    With wireless network speed up to 300Mbps, you can be very comfortable to have experience of faster web surfing, files downloading, online game playing, and video conference session and streaming high quality multimedia materials.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مودم برای مثال با قیمت 71تومن
    یه دستگاه دیگه توی فرومهای خارجی دیدم بنام apple airport که طرف بجای دانگل وای فای برای Vt30 استفاده کرده بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دستگاه.
    چرا همیشه بی کیفیت ترین قسمت ماجرا سهم ما میشه؟

6. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بله اما یه چیز رو شما در نظر نمی گیری،این ها به اسم وارد کننده ی انحصاری دارند وارد می کنند یعنی دلارشون 1700 تومن نیست،معامله ایه که فروشنده های یه جا با هم می کنند...بعد اینکه من خودم دو هفته پیش 2900 دیدم اما خوب اون موقع بنابه دلایلی نتونستیم بگیریم!دیشب هم جدیدترین قیمتش رو باز به وسیله ی همون فکسی که از طرف بانیان براشون می شه دیدم : 2990 یعنی همون موقعش هم باز زدو بند صنفی بود که خیلی جاها 3490 یا 3050 می فروختن دلیلش هم این بود که تقریباً به طور متوسط 50 تا 150 تومن کارت تخفیف در میومد و فروشنده ها ضرری نمی کردند!
    ادامه ی حرفتون رو کاملاً قبول دارم که کار صنفی!
    متأسفانه وقتی نظارت نباشه همین میشه!نظارت صنفی درست و حسابی نیست،وارد کننده نظارت نمی کنه بگیر برو تا بالا بالاها...همه دستشون تو دست هم تا ملت رو سر کیسه کنند!
    در مورد مودم در صورتی که یک مودم سری N بگیری و این تی وی هم سری N رو پشتیبانی کنه میتونی تا 300Mbps ازش سرعت بگیری!
    With wireless network speed up to 300Mbps, you can be very comfortable to have experience of faster web surfing, files downloading, online game playing, and video conference session and streaming high quality multimedia materials.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مودم برای مثال با قیمت 71تومن
    یه دستگاه دیگه توی فرومهای خارجی دیدم بنام apple airport که طرف بجای دانگل وای فای برای Vt30 استفاده کرده بود.
    واقعا تمامی اینایی که حذف کردن کاربردی برای من بوده و واقعا ضد حاله و همین قسمت رکورد کردن روی هارد که نرم افزاری حذف کردن خیلی ذور داره و همین نور کنترل توی شب که لامپها رو خاموش میکنی و دکمه های کنترل معلوم نیستن واقعا کاربرد داره و این wifi هم دیگه اصله حالگیری هست که ذورشون اومده یک قطعه ده هزارتومنی رو بزارن توی خود tv و خدا میدونه شاید تصویر ماله خارجیها هم زمین تا اسمون با اینی که برای ما زدن فرق بکنه و بیان یه نامه اعتراضی درست کنیم و همه ایمیل کنیم به این پانای نامرد!!!

8. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حالا خنده دارترین و ذور دارترین جاش اینه که قسمتهای نرم افزاری این tv هم برای ما حذف کردن و این قابلیت رکورد کردن روی هارد واقعا برای من مهم بود که این نامردها زدن حذفش کردن و این توهین به ایرانی نیست شا... به ایرانی هست و مگه یه wifi ده هزارتومنی چی بود که توی خوده tv نذاشتین و این نور کنترل هم توی شب که لامپ اتاق رو خاموش میکنی واقعا کاربرد داره و خدا میدونه شاید تصویر مدل خارجی هم زمین تا اسمون با ماله ما فرق بکنه و اینجوری نمیشه و بیان حاله این پانای نامرد رو بگیریم و یه نامه اعتراضی بنویسین و خودم روزی هزارتاش رو فقط میفرستم تا حداقل قسمتهای نرم افزاریش رو راه بندازن!!!

10. 3 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا خنده دارترین و ذور دارترین جاش اینه که قسمتهای نرم افزاری این tv هم برای ما حذف کردن و این قابلیت رکورد کردن روی هارد واقعا برای من مهم بود که این نامردها زدن حذفش کردن و این توهین به ایرانی نیست شا... به ایرانی هست و مگه یه wifi ده هزارتومنی چی بود که توی خوده tv نذاشتین و این نور کنترل هم توی شب که لامپ اتاق رو خاموش میکنی واقعا کاربرد داره و خدا میدونه شاید تصویر مدل خارجی هم زمین تا اسمون با ماله ما فرق بکنه و اینجوری نمیشه و بیان حاله این پانای نامرد رو بگیریم و یه نامه اعتراضی بنویسین و خودم روزی هزارتاش رو فقط میفرستم تا حداقل قسمتهای نرم افزاریش رو راه بندازن!!!
    مشکل ABL که جناب Alucard هم عرض کردند به احتمال خیلی زیاد در سری R حل نشده!

12. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مشکل ABL که جناب Alucard هم عرض کردند به احتمال خیلی زیاد در سری R حل نشده!
    این مشکل abl چی بود؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اتوماتیک برایتنس لیمیتر
    یعنی کاهنده اتوماتیک روشنایی
    وقتی سفیدی تصویر زیاد میشه بطور اتوماتیک روشنایی رو کم میکنه که از آسیب جلوگیری کنه
    Last edited by arash_a59; 13-01-2012 at 20:19.

15. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

والله ما چند ماه پیش اومدیم یه تاپیک اعتراضی درست کردیم و گفتیم همه بیان تایید کنن که با تعداد بالا لینکش رو بفرستیم هم به پاناسونیک ژاپن و هم خاور میانه ولی از این همه کاربر سایت تا الان حدود113 نفر تاییدش کردن و بعضیها هم با کمال بی ادبی ازش ایراد گرفتن.وقتی که هر کی ساز خودش رو بزنه همین میشه که اونها بی کیفیت ترین محصولاتش رو برا ایران میفرستن.
    چون فکر میکنن ما بی خیال امکانات و کیفیت بالا و آپدیت وخیلی چیزهای دیگه هستیم.به نظر من هر سال هم که بگذره با توجه به اینکه ما پیام محکمی براشون نمیفرستیم وضع بدتر هم میشه.
    من حتی با بانیان هم تماس گرفتم برای آپدیت بلوری پلیر اونها هم میگفتن که ما ازشون تقاضا کردیم ولی گفتن برای کشور شما اپدیت نمیدیم.به هر حال دیگه نمیدونم چی بگم

17. 5 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

قیمت P50ST30 از یه نمایندگی‌ تهران پرسیدیم ۲۴۰۰ نقدی گفتند، نمایندگی‌ خوی هم ۲۴۵۰ نقدی، چکی‌ هم ۳ درصد میاد روش میده.. واقعا تعجب می‌کنم نمایندگی‌ تبریز 2 هفته پیش چرا ۲۷۰۰ نقدی قیمت داده!!؟

دوستان اصلا به حرف این فروشنده‌ها اعتماد نکنید مخصوصا نمایندگی‌ های رسمی شرکت بعضی‌ هاشون واقعا وحشی شدن دیگه نمی‌شه مهارشون کرد! ۲۳۰۰ (قیمت واقعیش) کجا ۲۷۰۰ کجا! هر دوشون هم میگن ما اینجا کارگر (کارمند) هستیم واسه ما نفعی نداره، حالا تعطیلات تموم بشه باز چند جا هم می‌پرسم می‌خوام دیگه بخرم.. فقط یه سوال هم داشتم به نظر اساتید اگه من این تی‌وی رو از خوی یا تهران بخرم و با باربند پراید بیارمش تبریز ایراد داره؟ آخه از دوستان شنیدم که حتما باید ایستاده (عمودی) باید حمل بشه! منتظر راهنماییتون هستم تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •