ببینید هر هدفونی که برای گوش دادن به موسیقی توصیه می شه، با هدفونی که برای میکس و ... توصیه می شه فرقی نداره. فقط یکسری تفاوت های فیزیکی ممکنه داشته باشن. مثلاً هدفون توی استودیو رو هدفونی پشت بسته در نظر می گیرن تا نشست صدا به بیرون نداشته باشه.
هدفون رو براساس برند توصیه نمی کنن به کسی. توی ایران مدل هایی که موجوده متأسفانه قیمت خیلی بالایی در مقابل قیمت دلاریشون دارن.
به جزء سونی. الأن هدفون داخل گوشی سونی xba-10 توی ایران قیمت مناسبی داره و می تونین برای هر کاربردی ازش استفاده کنین.
m50 هم هدفون خیلی خوبی هستش ولی قیمتش خیلی غیر منطقی هست.
اگر کسی رو در دبی دارین، و مشکلی با هدفون داخل گوشی ها ندارین، می تونین از هدفون داخل گوشی ها استفاده کنین. چونکه توی این رده قیمتی، هم انتخاب ها بیشترن و هم صداهای نزدیکتری به پاسخ فرکانسی فلت بهتون می دن. ولی اگر اصراری به صدای فلت ندارین، ببینین m50 رو اگر از خارج کشور تهیه کنین چقدر در میاد. گزینۀ دیگه که بیس خیلی بیشتری داره sony xb500 و xb1000 هست. که توی ایران هم موجوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب منطقاً بیس m50 بیشتر هستش و برای شما مناسب تره.
کامل؟ اون از این سوال های سخت و پر دردسره. کامل به معنای 100 درصد، نه نمی شه. ولی بالای 90 درصد مطمئناً درایو می شه. من که خودم تست کردم، با آمپی مثل fiio e11 تنها تغییری که توی صدا دیدم، این بود که بیس مقداری از کوبنده بودنش کم شده بود و تریبل هم مقداری کاهش پیدا کرده بود. که این ها ویژگی های صدای fiio e11 هستن و
نشان دهندۀ این نیستن که m50 نیاز به آمپ داره. در ضمن شما چرا دنبال sony xb500 و xb1000 نمی رین؟ اونها کیفیتشون در حد m50 نیست، ولی بیس زیادی دارن و برای خیلی ها گزینۀ مناسب تری نسبت به m50 هستن.