دوستان چرا اینقدر این 2 3 روزه افتضاه شده اینترنت ؟
اینو نیگا2مگ محدود جشنواره سراسری
![]()
دوستان چرا اینقدر این 2 3 روزه افتضاه شده اینترنت ؟
اینو نیگا2مگ محدود جشنواره سراسری
![]()
فرقش اينه كه اسپيد تست تك لينك هست ولي دانلود منيجر با چندين ارتباط همزمان فايل رو دانلود مي كنه. بعضي مواقع تقصير پينگ بالاست.
یعنی اینقدر تفاوت؟!!!!!!!!
شما با چه قدر دانلود می کنی؟
تفاوت دیگه اینقدر نباید باشه!
سلام بچه ها.من یوزراسیاتک هستم وبرای اینکه پینگش خوب بودانتخابش کردم.چون فقط برای گیم
استفاده میکردم ولی دوهفته ای میشه که پینگ بالای 300 رفته.میخواستم بدونم بخاطرانتخاباته ؟یعنی دوباره مثل سابق میشه یااینکه تغییرنمیکنه؟بعدش اینکه الان بهترین ispبرای گیم انلاین چیه؟ممنون
خب الان تستي كه گذاشتم بايد طبق اون با 7 دانلود كنم ولي با 100 دانلود مي كنم. الان كه تست يه ذره بهتر شده 170 كيلوبيت رو نشون ميده كه ميشه 21 كيلوبايت ولي الان 100 هست يعني 5 برابر.
من كه تفاوت خاصي بين دو هفته قبل و الان احساس نمي كنم. من فكر مي كنم پارس آنلاين خوب بود كه داشتم البته اينم خوبه. بستگي به بازي داره واينكه سرور داخلي باشه يا خارجي.
من الان mw2 بازي مي كنم سرورهايي كه بازي مي كنم كه اغلب هم داخلي هستند پينگ بين 50 تا 70 هست
چرا باید این قدر اختلاف باشه؟
دلیلش چی می تونه باشه؟
فكر كنم اغلب به خاطر پينگ بالا باشه. توي دانلود بعد از اينكه فايل شروع به دانلود كرد يه بسته از طرف سرور ارسال ميشه بعد كامپيوتر ما به سرور ميگه رسيد بقيه اش رو بده! همينطور ادامه پيدا مي كنه كه وقتي پينگ بالا باشه خود اين تاخير بين ارسال و دريافت ها باعث كندي سرعت ميشه ولي توي چند كانكشن با هم سرعت ها جمع ميشن و بالاتر ميره.
![]()
ممنونم.میشه لطف کنی پینگتوبا8.8.8.8و4.2.2.4 بهم بگین.واینکه اینترنت مخابرات دارین؟
به نظر من دلیلش تایم اوت و پینگ بالا و jiter هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)