خوب معلومه برای مثال انویدیا برای پردازندش!
فقط ایسوس یک مجری بوده و مواد ساخته و یا استفاده شده شده از اونه!
من بودم asus fonepad 7 me372 cg میگرفتم!
خوب معلومه برای مثال انویدیا برای پردازندش!
فقط ایسوس یک مجری بوده و مواد ساخته و یا استفاده شده شده از اونه!
من بودم asus fonepad 7 me372 cg میگرفتم!
میتونی اینجا تمام دیوایس های نکسوسی رو ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: ال جی اعلام کرده گوشی نکسوس 6 رو تولید نمی کنه... شایعاتی هست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایگزین نکسوس میشه (و خداحافظ نکسوس!) و شایعه ای دیگه ای هم هست منبی بر اینکه تبلت جدید نکسوس توسط HTC ساخته خواهد شد که میگن این دیوایس آخرین دیوایس نکسوسیه . ویرایش: گوگل تو مراسم I/O اعلام کرد که تولید محصولات نکسوسی ادامه خواهد داشت و پروژه سیلور تاثیری بر تولید دیوایس های نکسوسی نداره
Last edited by Iloveu-ALL; 28-06-2014 at 11:23. دليل: آپدیت
دوستان کسی نیست ما رو هم راهنمایی کنه ؟
a3300 از otg و سیمکارت 3g پشتیبانی نمیکنه . ولی ایسوس هردو را دارد.
سلام
دوستان لطفا بهم چند تا مدل تبلت ۱۰ اینچی معرفی کنین که سیمکارت ساپورت کنه و اندرویدش حداقل ۴.۲ باشه و سی پی یو هم چهار هسته باشه و عمر باتریش هم عالی باشه
هر برند ی جز سامسونگ
قیمت هم مهم نیست
بهترین هلی بازار و با این مشخصات
منتظر راهنماییتون هستم
Last edited by hesam68; 25-06-2014 at 18:03.
ASUS-Fonepad-7-(2014)-FE170CG-Dual-SIM-8GB قیمتی در حدود 600-630 داره.لنوو هم فکرک نکنم 500 تومان باشه ، یک خرده از ایسوس پایین تر هست.
سلام دوستان تبلت تا 750 چی پیشنهاد میدین قوی ترین از بین مارک سامسونگ و ایسوس و ال جی با قابلیت تماس تلفنی
خودم اینار رو دیدم ولی نمیدونم سی پی کدام قوی تره از بین اینا که پیدا کردم کدام رو پیشنهاد میدین
ASUS-MeMO-Pad-HD7-ME175KG-Dual-SIM-4GB
ASUS-Fonepad-7-ME175CG-Dual-SIM-8GB
ASUS-Fonepad-7-(2014)-FE170CG-Dual-SIM-8GB
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 - 8GB
فقط الان بهترین گارانتی ها تو این 3 مارک چیه میدونم گارانتی الان زیاد معنی نمیده ولی برای کسی که میخوام بخرم مهمه .
سلام دوستان تبلت تا 750 چی پیشنهاد میدین قوی ترین از بین مارک سامسونگ و ایسوس و ال جی با قابلیت تماس تلفنی
خودم اینار رو دیدم ولی نمیدونم سی پی کدام قوی تره از بین اینا که پیدا کردم کدام رو پیشنهاد میدین
ASUS-MeMO-Pad-HD7-ME175KG-Dual-SIM-4GB
ASUS-Fonepad-7-ME175CG-Dual-SIM-8GB
ASUS-Fonepad-7-(2014)-FE170CG-Dual-SIM-8GB
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 - 8GB
فقط الان بهترین گارانتی ها تو این 3 مارک چیه میدونم گارانتی الان زیاد معنی نمیده ولی برای کسی که میخوام بخرم مهمه .
Sony Xperia Z2 Tablet
دوستان امروز میخوام برم خرید ها راهنمایی کسی نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)