تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 639 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان،قراره برای من یه مبلغی از خارج از کشور (انگلستان) بیاد. ولی نمیدونم چطوری باید بگیرمش؟ توی بانک های ایرانی که نمیتونه بیاد فکر کنم... دفعه ی قبل یکی از فامیلامون که در امارات زندگی میکنه، از اطلاعات بانکی ایشون استفاده کردم و هفته ی بعدش که اومدن ایران پول رو از ایشون گرفتم، ولی الان نمیتونم این کار رو بکنم، چطور میتونم این پولی که قراره برای من بیاد رو بگیرم؟ چه راه هایی وجود داره؟
    سلام
    باید از یک صرافی که در ایران طرف داره براتون حواله کنند
    بعدش شما با کارت شناسائی مراجعه میکنین به همون صرافی و پول رو میگیرین
    اگر در بریتانیا صرافی نیست که پول بفرسته ایران پس باید پول رو بفرستند به حساب یک آشنا اونطرف آب یا یک صرافی بعدش اون آشنا براتون میفرسته از طریق یکی از صرافیها به صورت حواله
    حواله کردن اقتصادی تر هست برای انتقال پول یعنی مبلغ بیشتری به تومن میرسه دستتون
    اگر مبلغ بیشتر از حدودِ 10,000 دلار باشه توسط ارگانهای مربوطه ردیابی میشه تا مطمئن بشند پول شوئی و یا برای کارهای تروریستی نیست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-10-2015 at 03:52.

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    باید از یک صرافی که در ایران طرف داره براتون حواله کنند
    بعدش شما با کارت شناسائی مراجعه میکنین به همون صرافی و پول رو میگیرین
    اگر در بریتانیا صرافی نیست که پول بفرسته ایران پس باید پول رو بفرستند به حساب یک آشنا اونطرف آب یا یک صرافی بعدش اون آشنا براتون میفرسته از طریق یکی از صرافیها به صورت حواله
    حواله کردن اقتصادی تر هست برای انتقال پول یعنی مبلغ بیشتری به تومن میرسه دستتون
    اگر مبلغ بیشتر از حدودِ 10,000 دلار باشه توسط ارگانهای مربوطه ردیابی میشه تا مطمئن بشند پول شوئی و یا برای کارهای تروریستی نیست

خیلی ممنون
    یک سایتی پیدا کردم که یک اکانت Pay pal در اختیارم میزاره و پول رو به حاسبم میریزه بعد از اینکه پول اومد.. سودش هم اینطوری که پول رو به قیمت خرید به من میده و خودش به قیمت فروش میفروشه و سود میکنه.
    نماد اعتماد الکترونیک هم داره. 2 ستاره
    به نظر شما خوبه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ازین پس هزینه پیامک بانکی از کلیه صاحبان حساب ها دریافت خواهد شد

عصر بانک؛در آخرین جلسه شورای هماهنگی بانک ها و مؤسسات اعتباری دولتی و خصوصی مدیران عامل و تصمیم گیران بانک ها توافق کردند که از این پس هزینه ارسال پیامک بانکی از صاحبان حساب دریافت شود.

در این جلسه سقف هزینه دریافتی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اعضای شورا هزینه 10 هزار تومان در سال را به عنوان آبونمان سالانه ارسال پیامک تراکنش های بانکی تعیین کردند.

اما از آنجا که 6 ماه نخست سال به اتمام رسیده است مقرر شد برای شش ماهه نخست امسال 5 هزار تومان دریافت کنند.

این گزارش می افزاید: در این جلسه مدیران عامل بانک ها و موسسات اعتباری، علاوه بر دریافت هزینه پیامک در مورد تمام تعرفه های خدمات ریالی هم به توافق رسیده و جدول کامل هزینه این خدمات را برای اظهار نظر و تایید به بانک مرکزی فرستاده اند. این ارسال پیشنهاد در حالی صورت گرفت که پس از آنکه روش اشتباه بانک ملی در برداشت بدون هماهنگی هزینه پیامک از حساب مشتریان برایش دردسرساز شد، دیگر بانکها با احتیاط و اعلام قبلی چنین اقدامی می کنند.

گفتنی است در جلسات بعدی این شورا قرار است در مورد تعرفه خدمات ارزی بانکی تصمیم گیری کرده و پیشنهادات بانک ها در مورد تعرفه خدمات ارزی نیز به بانک مرکزی پیشنهاد شود.

با توجه به مشکلات مالی بانک ها و کمبود شدید منابع و دشواری هایی که در پرداخت هزینه ها دارند ظاهرا بانکداران چاره ای جز جدی گرفتن کارمزد و تأمین بخشی از هزینه ها از محل کارمزدها پیدا نکرده اند.

این در حالی است که در اصل بخش اصلی درآمد بانک ها باید از محل دریافت کارمزد خدمات تامین شود اما در گذر زمان بانک های کشور با خروج از استانداردهای کسب و کار و بر همزدن بازی و رقابت ناسالم با یکدیگر اقدام به صفر کردن کارمزد خدمات کردند که به مرور زمان این عدم دریافت کارمزد معضل جدی برای شبکه بانکی به وجود آورد. تا آنجا که بسیاری از کسانی که از خدمات بانکی استفاده می کنند با این تصور نادرست که "چون پول آنها در حساب بانکی است پس بانک باید خدمات رایگان ارائه دهد" از دریافت هرگونه کارمزد خدمات انتقاد می کنند.

در کنار این مشتریان بخشی از کارشناسان و روسای اتحادیه ها و اصناف نیز در زمره مخالفان جدی دریافت کارمزد خدمات بانکی قرار دارند؛ مخالفانی که معتقدند ارائه خدمات و سرویس های بانکی در واقع کمترین کاری است که بانک ها در قبال رسوب پول سپرداه گذاران باید ارائه دهند.

- - - Updated - - -
    Last edited by m2music; 17-10-2015 at 20:57.

4. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کم شدن سود سپرده ها حقیقت داره ؟؟؟ قرار هست به 12 درصد برسه ؟؟
    کسی خبری داره ؟
    اگه باشه که من سکته میکنم
    Last edited by alijigari; 18-10-2015 at 10:32.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مطمئن باش اگر کم هم بشه به 12 نمیرسه و کسانی که بلند مدت دارند همون نرخ قدیمشون رو می گیرند خیلی کم کنند میشه 17 18 که اونم معلوم نیست همینطوریش بانکها بی پولن.

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    دوستان میخوام رمز اینترنتی را برای کارت بانک کشاورزی فعال کنم البته اینترنتی ولی هرچی زیر رو کردم چیزی پیدا نکردم.... اصلا از طریق سایت بانک کشاورزی میشه رمز رو تغییر داد یا رمز دوم رو بدست اورد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان کم شدن سود سپرده ها حقیقت داره ؟؟؟ قرار هست به 12 درصد برسه ؟؟
    کسی خبری داره ؟
    اگه باشه که من سکته میکنم
    چیزی که من تو خبر شنیده بودم این بود که بانک ها می خوان کارت های ده میلیونی با سود 12 درصد بدن. حالا نمی دونم این وام بود یا چیز دیگه.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود
    دوستان میخوام رمز اینترنتی را برای کارت بانک کشاورزی فعال کنم البته اینترنتی ولی هرچی زیر رو کردم چیزی پیدا نکردم.... اصلا از طریق سایت بانک کشاورزی میشه رمز رو تغییر داد یا رمز دوم رو بدست اورد؟
    خدماتش ایناست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تغییر رمز نداره

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

درود
    سلام رمز اینترنتی همون رمز دوم کارت هستش که باید از طریق خودپرداز بانک کشاورزی اقدام کنید

13. این کاربر از mehdi735 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام رمز اینترنتی همون رمز دوم کارت هستش که باید از طریق خودپرداز بانک کشاورزی اقدام کنید
    سلام
    طبق اطلاع بنده 4 نوع رمز دارند
    رمز کارت که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
    رمز دوم که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
    رمز بانکداری اینترنتی که بعد از مراجعه به شعبه و فعال کردن بانکداری اینترنتی , قابل تغییر از توی نت هست
    رمز یک بار مصرف برای بانکداری اینترنتی که نیاز به تغییر نداره چون فقط یک بار استفاده میشه و با موبایل دریافت میشه

- - - Updated - - -

سلام
    طبق اطلاع بنده 4 نوع رمز دارند
    رمز کارت که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
    رمز دوم که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
    رمز بانکداری اینترنتی که بعد از مراجعه به شعبه و فعال کردن بانکداری اینترنتی , قابل تغییر از توی نت هست
    رمز یک بار مصرف برای بانکداری اینترنتی که نیاز به تغییر نداره چون فقط یک بار استفاده میشه و با موبایل دریافت میشه

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •