سلام اول عضوييتو تبريک ميگمبعد خوب ميتوني وسايلاتو تو صندوق که تو خونه است بزاري(دستور رو هم بنداز دور)
سلام اول عضوييتو تبريک ميگمبعد خوب ميتوني وسايلاتو تو صندوق که تو خونه است بزاري(دستور رو هم بنداز دور)
با رمز هر کاری میشه کردببخشيد اين بازي 15سال بيشتر نداره اونوقت تو تا10000000000000000000000000سالش هم رفتي بدون 3 صال اول 15 سال
برای خونه بزرگ کرد پول زیادی لازم است بهتر کوله پشتی بخریخونمو بزرگ کنم؟
کوله پشتی بزرگ بخرم؟
تخم مرغ هارو دونه دونه ببرم؟
سلام. متشکرمسلام اول عضوييتو تبريک ميگم
خوب ميتوني وسايلاتو تو صندوق که تو خونه است بزاري
تو صندوق فقط میشه ابزار هاتو بذاری نه سنگ معدن و دستور و ...
باید حدود 5000g باشه و من خیلی بیشتر پول دارم. اگه ارزششو داره میتونم خونمو بزرگ کنم. هر موقع به نجار بگم بزرگ میکنه یا باید چند روز بگذره؟برای خونه بزرگ کرد پول زیادی لازم است
بهتر کوله پشتی بخری
بزرگ تر از کوله پشتی که الان(9 تابستون سال اول) تو مغازه هست تو بازی وجود داره؟
كسى ميدونه كدهاى گيم شارك رو چطور ميشه وارد كرد؟
مثل اینکه توجه نمیکنی ما چی میگیم.نا سلامتی عمرمونو تو این بازی گذروندیما.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها کمک کنید دیگه. من بالاخره چیکار کنم؟
خونمو بزرگ کنم؟
کوله پشتی بزرگ بخرم؟
تخم مرغ هارو دونه دونه ببرم؟(اگه میشه)
منتظر نظراتونم ....![]()
بهت گفتم که مرغ سه تا نگیر تا وقتی که کوله پشتی نداری.
اگه پول داری یه خرده بذر بگیر.بعد کوله.خونه رو فعلا وقت هست.
راستی تخم مرغا رم تکت نمیتونی ببری
کدوم کدا رو؟كسى ميدونه كدهاى گيم شارك رو چطور ميشه وارد كرد؟
برای خونه بزرگ کردن پول زیادی لازم است
راست میگی الان که فکرشو میکنم میبینم باید چوب هم بخرم پس گرون میشه.
ما کوچیک شماییم. سرو پا گوشممثل اینکه توجه نمیکنی ما چی میگیم.نا سلامتی عمرمونو تو این بازی گذروندیما.
الان که 5 تا مرغ دارم و نمیتونم کاریش کنم مگر اینکه از اول بازی رو برم. مرغ هارو هم نگرفتم تخم مرغ هارو گذاشتم رو جای مخصوص و ... .در ضمن الان روز اول که من باید تخم مرغ ببرم. میتونم برم مغازه کوله پشتی بگیرم بعد ساعت 5 تخم مرغ هارو براش ببرم.مرغ سه تا نگیر تا وقتی که کوله پشتی نداری
بالاخره که باید کوله پشتی بگیرم!
الان کلا 10 تا بذر کاشتم تو مزرعه ام(90 تا محصول) ولی توصیه شما روی چشم، امروز میرم چند تا دیگه بذر میخرم.اگه پول داری یه خرده بذر بگیر.بعد کوله
بابا کشتینش انقد راههای چرت و پرت دادین
برادرم من شما این رمز رو بزن که کولت بزرگ شه
30071a1e 0002
باید حدود 5000g باشه و من خیلی بیشتر پول دارم. اگه ارزششو داره میتونم خونمو بزرگ کنم. هر موقع به نجار بگم بزرگ میکنه یا باید چند روز بگذره؟
ببین عزیز یادم که نیست چقدر می خواست ولی فکر نکنم اینقدر بود حالا اگرم بود شما به چوب نیاز داری که اگه تمام چوب های مزرعه تو شکسته باشی نیاز به تبر قوی تر برای شکستن بقیه داری تا بهت چوب بده غیر از اون می تونی از خود نجار چوب بخری که خیلی گرون درمیاد
بايد برنامه psx emulator chater2.5 رو داشته باشي
به عنوان مثال كد زير:
Karen Red Heart
8007B07C FFFF
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)