تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 507 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

سوخت چند بار
    دو تا برقکار اوردیم و برقش از جای دیگه تامین کردیم باز هم سوخت
    اینها به کنار. زنگ زدم به دفتر مرکزی میگه اقا میخواستی نخری. با لحن بسیار بد و ناجور
    تو گوشی هاش هم همه نویز داره. نصاب و نماینده شهر هم گفت باید گوشی ها بیاری یک قطعه اش عوض بشه تا نویز بره
    حالا من نمیخرم و به بقیه توصیه نمیکنم
    این آیفونها بدلیل داشتن ترانس نبایست در اثر مشکل توزیع برق منطقه ای و یا سیم کشی داخلی خراب شه. و اگر سوخته میتونه اشکال از خود ترانس باشه و شما احیانا بدون تعویض ترانس اقدام به نصب آیفون تعویضی کردین که همون بلا سر آیفون جدید اومده.
    هرچند ما طرفداری این برند را نمیکنیم.

این روزها آیفونهای رایج بازار آیفونای تصویری هستند که کمتر از جنس تابا دیده میشه و برندهای مختلفی در بازار هست.
    آیفونها تابا فاقد ضمانت هستند و اینکه شما شرکت سازنده رو مقصر بدونی درست نیست. و البته این بی قانونی مربوط به نظام شریف پرورمون میشه.
    متاسفانه کم عمر بودن تجهیزات هرچند برای شما حاد بوده ولی شامل تمامی اجناس در ایران میشه که اون هم به خاطر همون نظام بالاییه هستش.

آیفونهای تابا جزء قدیمی ترین و پرفروش ترین برند در ایران بوده و مشکلاتی مثل نویز در این سیستم از همان اول وجود داشته.
    در مقابل این آیفون، مدل الکتروپیک کیقیت بهتری را داشته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از sia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این آیفونها بدلیل داشتن ترانس نبایست در اثر مشکل توزیع برق منطقه ای و یا سیم کشی داخلی خراب شه. و اگر سوخته میتونه اشکال از خود ترانس باشه و شما احیانا بدون تعویض ترانس اقدام به نصب آیفون تعویضی کردین که همون بلا سر آیفون جدید اومده.
    هرچند ما طرفداری این برند را نمیکنیم.

این روزها آیفونهای رایج بازار آیفونای تصویری هستند که کمتر از جنس تابا دیده میشه و برندهای مختلفی در بازار هست.
    آیفونها تابا فاقد ضمانت هستند و اینکه شما شرکت سازنده رو مقصر بدونی درست نیست. و البته این بی قانونی مربوط به نظام شریف پرورمون میشه.
    متاسفانه کم عمر بودن تجهیزات هرچند برای شما حاد بوده ولی شامل تمامی اجناس در ایران میشه که اون هم به خاطر همون نظام بالاییه هستش.

آیفونهای تابا جزء قدیمی ترین و پرفروش ترین برند در ایران بوده و مشکلاتی مثل نویز در این سیستم از همان اول وجود داشته.
    در مقابل این آیفون، مدل الکتروپیک کیقیت بهتری را داشته

رایتش متوجه منظورتون در مورد ترانس و تعویض ترانس نشدم. من مستقیم برقکار میارود م و بعد میبردم پیش نماینده و اون تست میکرد که نابود شده . می فرستاد تهران
    بنده حدودا 600 تومن هزینه کردم. دو-سه بار گوشی پائین کاملا سوخت که بردیم نماینده داخل شهر و گفت سوختگی شدید پاور هست و ارسال کرد تهران
    حتی پنل جلوی درب هم خازن هاش پوکیده بود !!!
    شاید در این 11 ماه که خریدیم . 1 ماه استفاده کردیم
    تازه یادم امد که مشکل نرم افزار ی هم داره. یعنی چند بار درب رو باز میکنه و یک تا دو بار هر چی روی open بزنید ..درب رو باز نمیکنه !!!

4. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1-قبل از اجاره مغازه یک سر به دارایی بزنید که بدهی قبلی نداشته باشه
    2-برای گرفتن جواز کسب عجله نکنید من یک مغازه باز کردم لوازم کامپیوتر عجله کردم پول صنف و ... رو سریع دادم ولی 3 ماه بعد مغازه رو جمع کردم ... 250 تومن الکی از جیبم رفت....
    مغازه بعدی که باز کردم 6 ماه بعد از افتتاح ، وقتی دیدم میتونم تو این مکان درآمد قابل قبولی داشته باشم کارهای صنف و ... رو شروع به انجام دادن کردم

6. 4 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

2 بار سره نصب دوربین مدار بسته سر ساختمانی که ما داخلش هستیم سرمون کلاه رفته و همش هم مقصر یکی از همسایه ها بوده که بدون هماهنگی خرید رو انجام داده. عدم هماهنگی یه طرف و کار زشت نصاب هم یه طرف.

نصاب دوربین های بولت و دوم رو که یک مگا پیکسلی که تقریبا بودن 30 و 60 تومانی بودند رو توی جعبه های بدون مارک گذاشته و هر کدام رو 240 و اندی فروخته ، نزدیک 10 ساعت هزینه نصب گذاشته و بابتش 400 هزار تومان گرفته این ها به کنار عددهای نجومی توی اندازه ی کابل مصرفی هم نوشته. متاسفانه ما دیر رسیدیم و طرف هم می گفت جنسش رو پس نمی گیره تا ما بیایم قیمت بازار رو چک کنیم ببینیم چی کار کرده طرف حداقل یک میلیون برای یه کاری که 600 فوقش هزینه اش بشه گرفته بود. ما بهش گفتیم می ریم اصناف شکایت می کنیم و طرف با پر رویی می گفت حالا به جای یک میلیون و ششصد یک میلیون و 200 می گیره . دفعه ی قبلی هم همین همسایه مبارک با همین شرکت قرارداد بسته بود و پاچه ی مبارک ما مورد اصابت قرار گرفت

نکته ی اخلاقی اینه که توی یه ساختمون نزارید یه آدم بی ترمز ضرر مالی بزنه با تصمیمی های عجولانه اش
    Last edited by salman2003; 07-04-2016 at 23:57.

8. 7 کاربر از salman2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگه دختری از صمیم قلب عاشقتون باشه تو هر شرایطی باهاتون میمونه حتی اگه بهش خیانت کنید یا بی محلی یا دعوا یا هر چی عشق تردید نمیشناسه. اگه دختری تو بودن باهاتون تردید کرد بدونید عاشقتون نیست

10. 6 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

هیچوقت دل نبند. ممنون اما رهم

ولی جدی هیچوقت به هیچکس به غیره خودتون دل نبندید و ارزشه خودتون رو بیشتر از هر شخصی بدونید که میخواد جایه "من" شما رو بگیره. بپا جوون!

12. 4 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

وقتی یه جای مهمی هستید ک نیاز به حضورتون هست هی غیبتون نزنه واسه کارای بیخودی!
    امروز یه دوست خوب یه حرکتای عجیب غریبی زد که ازش بعید بود. تو اسکله بودیم من رفتم تو صف بلیط شناور این دوستم هم پشت سر من بود یدفعه ای گفت من برم دست و صورتم رو بشورم بیام نوبت بلیط خریدن ما شد شماره ملی اش رو نداشتم (الزامیه چون بلیط هوشمنده) هر چی شماره اش رو گرفتم جواب نداد از طریق اسم و سال تولد بعد از کلی معطلی بلاخره تو سیستم استعلام پیداش کردیم بلیط رو که گرفتم پیداش شد، بهش گفتم بریم تو سالن انتظار یکم نشستیم دوباره گفت میرم یه دوری میزنم میام غیبش زد شناور اومد رفتم تا ورودی که بلیط رو چک میکنن باز پیداش نشد همینطور داشت شناور پر میشد که دوباره پیداش شد نفرات آخر تونستیم سوار شیم و جای مناسبی هم گیرمون نیومد میخواستم بریم سالن مبله بالا که پر شده بود رفتیم سالن پایین صندلی اتوبوسی همش بخاطر اینکه ایشون یدفعه غیبشون میزد.

14. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بازم یه حرکت از همین دوست پست بالایی ، قرار بود با هم درباره یه مساله ای صحبت کنیم رفتیم یه کافه که تلفنش زنگ زد جی افش پشت خط بود قشنگ نیم ساعت چرت و پرت و دل و قلوه میدادن منم بدون خداحافظی و یک کلمه اضافه رفتم پای صندوق حساب کردم و زدم بیرون تلفنش رو هم گذاشتم تو بلاک لیست ، شخصیت خودش رو تو دو روز از بین برد. از ده تا شماره مختلف امروز تماس گرفت رد دادم پی کارش.

16. 8 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شاید به دردتون بخوره:
    ۸۰ الی ۹۰ درصد اجناس مصرفی وارداتی به کشور همه از یه منبع میان یعنی به احتمال زیاد یه جنسی که یه دست فروش داره پایین شهر میفروشه همونی هست که تو یه پاساژ لوکس بالای شهر چند برابر گرونتر بفروش میرسه.

18. 8 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تجربیات بانکیم رو در جند بند خدمت دوستان گلم عرض میکنم:

1. اگر دیدین ( حتی عبوری با ماشین یا پیاده ) از جلوی یک بانک یا موسسه اعتباری رد شدین و دیدین سود بالاتر از سود بانک های دیگه میده، حتما یه حساب افتتاح کنید با حداقل موجودی ( چون بعد از چند وقت سود بانکی کم میشه - حتی همین بانک - و شما چون دارنده حساب قبلی و قدیمی هستین و قرار داد دارین نمیتونن به سود حسابتون دست بزنن تا مدت قراردادتون، مگر در مواقع خیلی خاص ).

2. در "ایران" خیلی از موسسات و تعاونی های اعتباری نظیر برخی موارد مطرح کشور، سیستم یکپارچه ندارن - یا اگر دارن فقط برای مبالغ خاص یا حساب های خاص هست - و حساب هاشون هم بیمه نیست، شعبه ی شهر دیگه هم دسترسی به حساب های شعبه ی شهر شما رو نداره ( در موارد معدود ) بنابر این اگه حسابتون دفترچه ای هست و کارت عابربانک، اینترنت بانک و همراه بانک نداره، سعی کنید هرماه ( سر روزی که سود سپرده تون واریز میشه، یا سر موقعی که مبلغ قابل توجهی واریز به حسابتون میشه ) تشریف ببرین بانک یا اون موسسه تا توی دفترچه تون آخرین تغییرات رو ثبت کنه! پیش اومده بانک یا موسسه ای مورد دستبرد قرار گرفته، یا سیل اومده یا هرجیز دیگه ای که اسناد بانکی نابود شدن، و اینها هم سیستم پارالل و سرور نداشتن و طرف هم دفترچه حسابش رو یک ساله که آپدیت نکرده و بخاطر همین پول و سرمایه یک سال اخیرش از دست رفته! توی قراردادهای بانک هم هیچ چیز شفافی راجب به این موارد ننوشته بودن!

3. سعی کنید خریدهاتون رو با درگاه های بانک های رسمی انجام بدین، هر درگاهی رو قبول نکنین چون ممکنه در صورت انجام نشدن عملیات و کسر از حساب شما خیلی اذیت بشین.

4. اینترنت بانک اگه دارین همیشه به صورت ماهانه پرینت از حسابتون بگیرین و توی یک دفترچه حساب ها توی کمدتون نگه دارین ( چون بعضی بانک ها تا تعداد محدودی ماه یا روز قبل از روزی که پرینت میگیرین رو دسترسی چاپ یا ویزیت بهتون میدن ).

5. همیشه سعی کنید شبای تمامی حساب هاتون رو یادداشت کنید و یک همراه بانک یا اینترنت بانکی رو انتخاب کنید که به راحتی بتونین ساتنا و پایا حواله بدین از طریق شبا.

6. حسابهای پرکاربردتون رو توی همراه بانکتون یا اینترنت بانکتون بوکمارک کنید تا در مواقعی که شماره حساب رو نمیدونین، به راحتی بتونین دسترسی داشته باشین.

7. تا همراه بانک دارین و رسید میده از USSD ها استفاده نکنین.

8. همیشه لیست موسسات و بانک های مجاز رو توی سایت بانک مرکزی چک کنین ( شاید موسسه یا بانکی تازه مجوز گرفته باشه یا برعکس شاید بانک یا موسسه ای که حساب دارین به جرگه بی مجوز ها پیوسته باشه ).

9. سعی کنین همیشه 100 درصد سرمایه تون رو توی یک بانک یا موسسه ( یا خونه، زمین یا هر چیز دیگه ) سپرده گذاری نکنین، حداکثر درصد سرمایه ای که یک جا میخوابونین، چه برای سودش چه برای نگهداری 30 درصد باید باشه تا اگر هرکدوم از موارد به مشکلی برخورد تمام سرمایه تون رو از دست ندین.

10. روی بیمه های عمر و زندگی برای سپرده گذاری بلندمدت به هیچ وجه حساب نکنین، بازاریاب های بیمه ها میان سرتون رو شیره میمالن و شما هم زود باور میکنین.

سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •