تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 4105 اولاول ... 3123624024084094104114124134144154164224625129121412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان من بالاخره تونستم یه نامه پزشکی از یه دکتر متخصص گیر بیارم به نظرتون کافیه برای تمدید؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من بالاخره تونستم یه نامه پزشکی از یه دکتر متخصص گیر بیارم به نظرتون کافیه برای تمدید؟
    نامه که به تنهایی کافی نیست. تو تهران که یه دکتر حرومزاده گذاشتن کاملا معاینه میکنه و این دکتر باید تاییدکنه. حالا شهرستان رو نمیدونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه سربازای عزیز
    درست زمانی که میخوایم بریم سوار اتوبوس بشیم و بریم آموزشی، چه چیزایی باید با خودمون ببریم
    لطفا مختصر و مفید بگید.... تنکس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

با سلام
    من متولد سال 1371 نیمه دوم هستم
    امسال کنکور دادم اما اون رشته ای که می خواستم قبول نشدم می خوام برا سال بعد بخونم
    میتونم؟آخه بعضیا میگن که سال دیگه نمیتونم کنکور بدم و باید برم سربازی!تورو خدا راهنماییم کنید
    در ضمن من سال اولم بود که کنکور دادم
    ممنون
    آقا تورو خدا جواب منو بدید!یعنی کسی از دوستان مشکل من رو نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    امسال کنکور دادم اما اون رشته ای که می خواستم قبول نشدم می خوام برا سال بعد بخونم
    میتونم؟آخه بعضیا میگن که سال دیگه نمیتونم کنکور بدم و باید برم سربازی!تورو خدا راهنماییم کنید
    ممنون
    شما اگه همه درساتون رو قبول شده باشید دیگه نمیشه کاریش کرد
    فقط در صورتی میتونید سال بعد کنکور بدید که مثلا یه درس رو تجدید بشید و اونو به صورت شبانه یا هرچی بخونید تا کنکور دانشاموز حساب بشید
    چون از الان تا سال بعد شما غیبت میخورید
    همونطور که گفتم باید یه درسی رو تجدید بیارید تا سال بعد بخونید تا دانشآموز حساب بشید وگرنه غیبت میخورید و کاریشم نمیشه کرد
    بازم وایستید ببینید دوستان دیگه چی میکن...
    Last edited by s9b5; 11-08-2011 at 01:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من شهداي كرمانشاه افتادم . چه خبر شده دوست عزيز
    شما رشتتون چیه که توی خاتم امریه گرفتین؟ آخه من رشته ام مهندسی شیمی هست ولی هرچه مراجعه کردم قبول نکردن

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه سربازای عزیز
    درست زمانی که میخوایم بریم سوار اتوبوس بشیم و بریم آموزشی، چه چیزایی باید با خودمون ببریم
    لطفا مختصر و مفید بگید.... تنکس.

ضرف غذا + قاشق

لباس زیر

خوراکی با خودت ببر که اگه ارتش باشی که واجبه.

چون یه غذایی بهت میدن که به عمرت ندیدی.

پول که دیگه ببر ولی مواظب باش جایی بزار که دست کسی بهش نرسه چون میدزدن ازت .

اونجا همه چیز بهت میده وسایل حمام.

یه واکس پوتین بر با فرچه و بقیه وسایل.

در کل اونجا بهت میگن که چی بیاری.

8. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

العان که میبینم این تایپیک اینقدر شلوغ شده و بچه ها دارن خودشونو برا اعزام اماده میکنن گفتم این توصیه دوستانه رو هم بکنم که خدمت اینقدر ها هم بد نیست احتمال داره شما یه جایه خیلی سخت خدمت بکنی ولی چند تا رفیق داشته باشی که واسه همدیگه جونم بدین رفیق خدمت مثل رفیق دانشگاه نیست که تو روزهای خوشی باهات باشه من که سه ماهه خدمتم تموم شده اونقدر دلم برا یگان تنگ شده که حد نداره ولی چندتا توصیه
    1--وقتی تو خدمت بهتون آش دادن نگین بذار برم کاسه بیارم بریزی تو کاسه از دستت جای کاسه استفاده کن. اگه ده دقیقه مرخصی هم دادن برو واینستا.
    2-اصلا به کسی پول قرض ندین خیلی میشه که شما به یه نفر پول میدی چند روز بعد میبینی طرف تبعید شده به یبه جایه دیگه
    3-شما بهر حال 18 ماه از عمرتون بایید به عنوان سرباز بگذره خوبه که از این مدت به بهترین نحو استفاده کنید. حالا با خوندن کتاب یا یاد گرفتن فرهنگ جاهایی که رفیقاتون ازش اومدن یا کارهای دیگه
    4- حرف زور اصلا تو کتتون نره که اگه یه بار کوتاه اومدی یه عمر باید سواری بدی
    به امضای من توجه کنید.

10. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

العان که میبینم این تایپیک اینقدر شلوغ شده و بچه ها دارن خودشونو برا اعزام اماده میکنن گفتم این توصیه دوستانه رو هم بکنم که خدمت اینقدر ها هم بد نیست احتمال داره شما یه جایه خیلی سخت خدمت بکنی ولی چند تا رفیق داشته باشی که واسه همدیگه جونم بدین رفیق خدمت مثل رفیق دانشگاه نیست که تو روزهای خوشی باهات باشه من که سه ماهه خدمتم تموم شده اونقدر دلم برا یگان تنگ شده که حد نداره ولی چندتا توصیه
    1--وقتی تو خدمت بهتون آش دادن نگین بذار برم کاسه بیارم بریزی تو کاسه از دستت جای کاسه استفاده کن. اگه ده دقیقه مرخصی هم دادن برو واینستا.
    2-اصلا به کسی پول قرض ندین خیلی میشه که شما به یه نفر پول میدی چند روز بعد میبینی طرف تبعید شده به یبه جایه دیگه
    3-شما بهر حال 18 ماه از عمرتون بایید به عنوان سرباز بگذره خوبه که از این مدت به بهترین نحو استفاده کنید. حالا با خوندن کتاب یا یاد گرفتن فرهنگ جاهایی که رفیقاتون ازش اومدن یا کارهای دیگه
    4- حرف زور اصلا تو کتتون نره که اگه یه بار کوتاه اومدی یه عمر باید سواری بدی
    به امضای من توجه کنید.
    کجا خدمت کردی رفیق و تاریخ اعزامت؟

تو خدمت مخصوصا ارتش چیزی تحویل نگیرید چون به بدترین شکل تحویلتون میدن ولی هر وقت خواستی تحویل بدی باید اک تحویل بدی.

شما خدمت که میرید خودتون رو یه بچه فقیر جلوه بدین که از سر و کولتون بالا نرن(درجه دارها همون کادریای ارتش)

به کسی باج ندین.همه ی کسایی که اونجا هستن پولکی هستن.

یه چیز مهم برای مرخصی زیر اب کسی رو نزنید.

تنها چیزی که هوس میکنم برگردم به خدمت دوستایی که داشتم اونجا.وگرنه نه دل خوشی از درجه داراش دارم نه اون جنگ اعصاب هایی که کار میکردن.بازدیداشون و چیزایی دیگه که کسایی که تو یگان رزمی ارتش خدمت کردن و حرفم رو میفهمن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    ممنون

بستگي داره....

اگه نيمه اول 71 باشي هموني گفتن....اگر نميه دوم باشي نترس....وقت داري....

13. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •