تبریک برای قهرمانی در بازی جوانمردانه.
مسی همراه نانی آقای پاس گل اروپا شد.![]()
تبریک برای قهرمانی در بازی جوانمردانه.
مسی همراه نانی آقای پاس گل اروپا شد.![]()
محتوای مخفی: ادامه
May 24, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UPDATED: Barça expected to move up London travel plans
May 24, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كريستيانو رونالدو برنده كفش طلاي سال 2011
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
مهاجم پرتغالي ركورد با كسب 80 امتياز ركورد كسب امتياز را در تاريخ مسابقات شكست و همچنين هشتمين بازيكني شد كه موفق شده 2 بار اين عنوان را كسب كند.
40 گل رونالدو در اين فصل از سري رقابتهاي لاليگا،كفش طلاي سال 2011 را برايش به ارمغان آورد و آقاي گل ليگهاي اروپايي شد.كريستيانو اولين كسي است كه توانسته 80 امتياز كسب كند و همچنين هشتمين بازيكني است كه 2 بار اين عنوان را كسب كرده كه نخستين بار سال 2008 با پيراهن منچستريونايتد اين عنوان را كسب كرد.
رونالدو با 40 گل زده جايزه پي چي چي(آقاي گلي لاليگا)را هم كسب كرده كه 9 گل بيشتر از رقيبش ليونل مسي به ثمر رسانده.2 برابر بودن ارزش هر گل زده در ليگ اسپانيا به او اين اجازه را داد كه ركورد جديد كسب امتياز در تاريخ كفش طلا را با 80 امتياز كسب كند.
كريستيانو پيش از اين در سال 2008 با 31 گل در ليگ جزيره اين عنوان را براي نخستين بار كسب كرده بود.او در آن فصل نقشي كليدي در قهرماني تيمش در ليگ انگلستان و ليگ قهرمانان اروپا داشت.ساير فوتباليستهايي كه موفق شده اند اين عنوان را 2 بار كسب كنند عبارتند از اوزه بيو،مولر،گورگسكو،فرناندو گومز،خاردل،آنري و فورلان.
رونالدو همچنين دومين مادريديستايي است كه صاحب اين عنوان شده.فقط هوگو سانچز در سال 1990 توانسته بود با 38 گل زده اين عنوان را كسب كند.ركورد 47 گل زده گورگسكو در سال 1977 همچنان پابرجا مانده اما با اين وجود فقط 10 بار برنده اين عنوان توانسته 40 گل به ثمر برساند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کایخون:"به بهترین باشگاه جهان ملحق شدم"
"رئال مادرید قطاری است که باید آنرا گرفت؛هیجان زده هستم که سخت تلاش کنم و برای این تیم فداکاری کنم"
خوزه ماریا کایخون چند ساعت پس از اعلام رسمی پیوستنش به رئال مادرید با رسانه ها به مصاحبه پرداخت.
"رئال مادرید قطاری است که باید آنرا گرفت.من بسیار خوشحالم زیرا به بهترین باشگاه جهان ملحق شدم.نمیتوانید به رئال مادرید نه بگویید"
"آنها بازیکنان باکیفیتی در خط حمله دارند اما هیجان زده هستم که سخت تلاش کنم و برای این تیم فداکاری کنم.تصمیم نهایی با سرمربی تیم است"
"فقط به رئال مادرید و فوتبال بازی کردن فکر میکنم.برنامه ام این است که در پیش فصل با آنها کار کنم و پس از آن در تیم بمانم."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآگرو همسایه رونالدو خواهد شد
آگرو تصمیم گرفته مادرید را ترک نکند و در حقیقت هفته گذشته قرارداد خانه جدید خود را امضا کرده است.ویلای او در منطقه منحصر بفرد "لا فینکا" در پوزوِلو دِ آلارکون است.ستاره آرژانتینی مدتی در یکی از ویلاهای مجلل منطقه "ماخاداهوندا" خانه ای را اجاره کرده بود اما مدتی به دنبال خانه جدیدی است.
همسایه های آگرو رونالدو،کاکا،مورینیو،بنزم ا و خورخه مندس خواهند بود.قیمت خانه 4.7 میلیون یورو است و به نام یک شرکت ثبت شده است.
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت خونه آگوئرو رو داشته باشین، اندازه نصف مبلغی هست که به باشگاه دورتموند برای خرید شاهین دادیم، همچنین بیش از دو برابر دستمزد سالیانه شاهین تو رئال هست![]()
ماسیمو آلگری: مورینیو رقت انگیز است
سر مربی تیم میلان در حمله ای تازه به خوزه مورینیو، مربی رئال مادرید را انسانی رقت انگیز خواند.
در یک برنامه ی تلویزیونی در ایتالیا که قرار بود چهارشنبه برروی آنتن برود، آلگری نظر خود را درباره ی آقای خاص رئال مادرید پنهان نکرد.
وی درباره مربی سابق تیم های پورتو، چلسی و اینترمیلان گفت: " اغلب اوقات اون رقت انگیز هست "
" من همیشه این مساله را تکرار میکنم و کم کم داره پیش پا افتاده میشه "
" من فکر میکنم اون مربی خیلی خوبیه، اما پشت شخصیت متکبرش، یه عدم اعتماد به نفسی هست که پنهانش میکنه "
مورینیو دو فصل رو در سری آ با تیم اینترمیلان گذراند و موفق به کسب دو قهرمانی لیگ و یک قهرمانی CL در فصل گذشته شد.
اگه بجای نگاه کردن به کارت زرد و قرمز...به شبیه سازی ها و فریب داور و توهین های نژادپرستانه نگاه می کردن...اینطور نمی شد!
همه مثل شما دیدشون منفی نیست و رو هوا فرضیه ای را قبول نمیکنند!
و بارسلونا به حق تیم اخلاق شد :ایکس
فرضیه؟!! شما یه نگاه به فیلم اون صحنه ها بندازی گوشی میاد دستت! به هر حال تیمی که داور نیمه نهایی سی ال رو عوض می کنه اینها که دیگه چیز مهمی نیست براش.
این ویدئو هم تقدیم همه دوستانی که دنبال تئوری توطئه هستن امیدوارم جوابتون رو با دیدنش بگیرین.
FC Barcelona Uefa, Unicef, or Just Football
پی نوشت: گوشی اومد دستتون؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by fr0st; 25-05-2011 at 15:09.
رستوران زن مارکت چهارشنبه در برنابئو افتتاح خواهد شد
بزرگترین رستوران غذای لوکس اسیایی در اروپا با مساحت 2000 متر مربع و ظرفیت 380 میهمان افتتاح خواهد شد .
استادیوم سانتیاگو برنابئو یکی از مقصد های محبوب و پر بازدید در شهر مادرید محسوب میشود , این استادیوم در روز چهارشنبه شاهد افتتاح زن مارکت بزرگترین رستوران غذای لوکس اسیایی در اروپا خواهد بود . این رستوران توسط تیم راجر چان که مشهور ترین و با تجربه ترین گروه رستوران داران اسیایی در مادرید محسوب میشوند تاسیس شده است .
زن مارکت با مساحت 2000 متر مربع ظرفیت 380 میهمان را دارد . این مکان فریبنده به هزار قطعه چندین هزار ساله مزین شده است . اشپز هایی از ژاپن و چین در این رستوران فعالیت دارند و غذاهای مخصوص همچون اردک چینی و سوشی به همراه 350 نوع مشروب داخلی و خارجی سرو میشود .
غذاهای مختلف و داشتن 11 محل مشرف به زمین برنابئو تنها بخشی از ویژگی های زن مارکت محسوب میشود . این رستوران توسط ناچو گارسیا ونوسا معار اسپانیایی دکور بندی شده است . چندین قطعه مهم چینی در رستوران گنجانده شده است که از جمله انها میتوان به ایوان چندین هزار ساله در ورودی اصلی و مجسمه تماشایی مادو زدونگ که از یک فروشگاه منحصر به فرد عتیقه جات در شهر پکن تهیه شده است اشاره کرد . مجموعه ای بزرگ از شیرهای سنگی با تزئینات هنری و با ارزش از دیگر جلوه های قابل توجه این رستوران محسوب میشود .
باشگاه با افزودن رستوران زن مارکت به جمع رستورانهای پوئرتا 57 , کافه برنابئو رئال و اسادور دلا اسکوئینا مراکز غذایی و تنوع انها را گسترش داده است .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتیم منتخب لالیگا ; 6 بازیکن از بارسا و 5 بازیکن از رئال
رقابتهای لالیگا به اتمام رسید و خوانندگان مارکا در یک نظرسنجی تیم منتخب لالیگا را انتخاب کردند . همانطور که انتظار میرفت تمام 11 بازیکن این ترکیب از دو تیم بارسلونا و رئال مادرید انتخاب شدند . ویکتور والدز که جایزه زامورا را به خود اختصاص داده است به عنوان دروازه بان انتخاب شد . الوز , مارسلو (دو دفاع کناری) , پیکه , کاروالیو ( دو دفاع وسط ) , الونسو , ژاوی , اینیستا , اوزیل (خط هافبک ) و دو بازیکن برتر جهان (خط حمله) اعضای این تیم را تشکیل میدهند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)