مدل قدیمی هم Automatic backup دارد . حتی مدلهای my book essential هم چنین قابلیتی رو دارند (بشرط نصب نرم افزار WD smartware) .
نه از قیمتهاش خبر ندارم ولی با جیب پر برید خرید![]()
مدل قدیمی هم Automatic backup دارد . حتی مدلهای my book essential هم چنین قابلیتی رو دارند (بشرط نصب نرم افزار WD smartware) .
نه از قیمتهاش خبر ندارم ولی با جیب پر برید خرید![]()
یه سوال آماتوری:
پورت های لپ تاپ من usb2 هست. این پورت ها هاردهای usb3 رو هم ساپورت می کنن؟ مشکلی از این بابت پیش نمیاد اگه هارد usb3 بخرم؟
هیچ مشکلی نیست ولی هاردتون با سرعت USB2 کار می کنه. اینجا رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
is backwards compatible with USB 2.0
من یه هارد اکسترنال ویسترن دیجیتال WD دارم که امروز دچار مشکل شده، مشکلشم اینطوری که یکم که وصل میشه به بعد از چند دقیقه قطع میشه و مجدد که وصلش میکنم چراغش روشن نمیشه و درایوش نمایش داده نمیشه، ولی دست که میزارم روش متوجه روشن بودنش میشم چون یه لرزش خفیف داره که انگار موتورش روشنه ولی هم چراغش خاموش میشه هم چیزی نمایش نمیده
باید حتما چند دقیقه بزارم خاموش بمونه بعد بزنم تا دوباره هم چراغش روشن بشه هم درایوش نمایش بده
اطلاعاتم رو خارج کردم و فرمت هم کردم ولی بازم مشکل حل نشد
مشخصات هارد هم به شرح زیر میباشد:
My Passport Essential SE 1 TB USB 2.0/USB 3.0 Hard Drives ( WDBACX0010BBK)
شما هارد را با کابل بلند USB به کامپیوتر وصل کردی؟ یعنی از کابل خودش استفاده نمیکنی؟
به پورت usb 3 کامپیوتر وصلش میکنی یا از usb2 استفاده میکنی؟
کابل هم که خراب باشه این مشکل پیش میاد (فکر کنم)
يه هارد وسترن داشتم كه موقع copy/paste گاهي اوقات قطع ميكرد كه با آپديت كردن درايور usb3 مشكل حل شد . درايور قبلي براي سال 2009 بوده كه ورژن جديد براي 2011 هست (مدل لپتاپ هم asus هست).
دوستان 1TB تو شهر خودمون حداقل 60 تومن گرونه
چطور می تونم از تهران سفارش بدم ؟
تو یه سایتی زده 125 تومنwestern 1tb elite
عطا جان، لینک آموزش باز کردن هارد Seagate Freeagent Desk را دوباره میگذاری.
هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
از سایتهای معتبر خرید اینترنتی میتوانی سفارش بدی. البته هزینه پست و ... را هم در نظر بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)