با سلام.
پست اول و دوم رو کامل مطالعه فرمائيد. دوستان کامل توضيح دادن. بخش تنظيمات رو بخونيد جوابتون رو ميگيريد.
با سلام.
پست اول و دوم رو کامل مطالعه فرمائيد. دوستان کامل توضيح دادن. بخش تنظيمات رو بخونيد جوابتون رو ميگيريد.
سلام.کسی با این Browser جدید Comodo یعنی Comodo Dragon کار کرده؟سرعتش چطوره؟
از لحاظ امنیت کامل باید باشه دیگه چون محصول کمودو هست.
سلام
من مدتیست که از دراگون استفاده میکنم. دقیقاً همون کرومه؛ یعنی مثلاً بعد از مدتی پس از کروم آپدیت میشه.
(الآن کروم آزمایشی 20 اومده و دراگون18.3)
فقط به بعضی سایتها بیشتر از کروم گیر میده و باز نمیکنه که بخاطر همون امنیته. اگر از phishing میترسید، بهترین گزینه است.
فکر کنم بخاطر همین چک کردن سایت سرعتش کمتر از کروم باشه.
defence+>computer security policy>protected files and folders
فقط کسانی که میخواند کنترل بیشتری روی سیستم داشته باشند. بقیه اضافه نکنند چون سوالات زیاد میشه ممکنه گیج بشند.COM
Audio REC.
\RPC Control\AudioSrv
files folders
USB CAM Rec.
\Device\Usb#Vid*
Recycler TEMP
?:\Recycle?\*|
?:\$Recycle.Bin\*|
System restore
?:\System Volume Information\*|
?:\Recovery\*|
Program DATA
%PROGRAMFILES%\*|
%ALLUSERSPROFILE%\*|
%APPDATA%\*|
%USERPROFILE%\AppData\LocalLow\*|
%USERPROFILE%\Documents\*|
%USERPROFILE%\My Documents\*|
%USERPROFILE%\Contacts\*|
%USERPROFILE%\Cookies\*|
%USERPROFILE%\Favorites\*|
%USERPROFILE%\Links\*|
%PUBLIC%\Documents\*|
Registry
Software registration
HKCU\Software\*
HKLM\SOFTWARE\*
HKLM\SYSTEM\Software\*
HKU\*\Software\*
با تشکر
سلام در مورد این فایل کسی اطلاعاتی داره از وقتی که از کومودو استفاده میکنم چه از دراگون وچه از سی ای اس این اولین باره که میبینمش
موفق باشید
سلام
من يه مشکلي دارم با اين برنامه که جديدا پيش اومده
گوگل کروم رو که باز ميکنم cpu 100% ميشه تو تسک هم ميبينم که cmdagent.exe داره همه cpu رو مصرف ميکنه چيکار کنم؟:( کل کامپيوتر هم تا چند لحظه فريز ميشه
کروم با نسخه 19 / 20 خودش را خراب کرد ، منم کسپر دارم و موقع لود شدنش کروم کسپر رم را تا 200 مگ استفاده میکرد و من فکر کردم مشکل از کسپر هست و در فروم کسپر هم گزارش دادم و باز مشکل پابرجا بود تا اینکه با کجکاوی موقع ران کردن کروم دیدم که سی پی یو تا مرز 90 درصد میرسه و کسپر هم د اره از رم 160 مگ استفاده میکنه و تا کروم بسته میشه ، مشکل رفع میشه ، پیشنهاد میکنم فایرفاکس نصب بکنید چون در نسخه 13 واقعا ترکونده و مشکل من با فایرفاکس رفع شد
بدرود
Last edited by Karkas20; 06-06-2012 at 17:29.
سلام.
نحوه ذخیره آپدیت برای استفاده در سیستم دیگه چطوریه؟
فایل bases.cav رو از مسیر زیر کپی کرده و به همان مسیر در کامپیوتر دیگر منتقل کنید
C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
بعد از رفتن به مسیر بالا دیتابیس قدیمی را که در همین مسیر وجود داره پیدا کنید و اسم اون رو از bases.cav به bases.old تغییر بدید و یا اینکه کلا میتونید آنرا پاک کنید و یا از داخل این فولدر به جایی دیگه منتقلش کنید.
سلام دوستان
آیا فایروال قدرتمند COMODO میتونه IP سیستمون رو پنهان کنه کاملا؟؟؟
طوری که هیچ سایتی نتونه IP سیستم رو نشون بده؟؟
یا در کنار این فایروال قدرتمند به این نرم افزار نیاز پیدا میکنه آدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)