سلام
میشه لینک Crack معتبر بازی رو بدید
Reloaded معتبره یا نه؟
اینکه گفتید فایل اورجینال نصبی باید چیکارش کنیم؟ پست 2 منظورمه
سلام
میشه لینک Crack معتبر بازی رو بدید
Reloaded معتبره یا نه؟
اینکه گفتید فایل اورجینال نصبی باید چیکارش کنیم؟ پست 2 منظورمه
Last edited by juve-reza; 17-10-2010 at 20:10.
حقیقتش من ADSL 512 دارم و سرعت دانلودم در حالت معمولی 55-60 هست ولی وقتی از همون جایی که لینک رو مستقیم کردم دانلود میکنم سرعتم به 70-80 میرسه و یک دو روز هم نیست که دارم ازش استفاده میکنم و کاملا ارش راضیم...
به هر حال اگر دوستانی دیگری می تونند جاهای دیگه هم قرار بدند چه بهتر
هدف ما ، راحتی شماست![]()
اكه منظورت dlc هست بايدكپي كني توشه img بازي
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
با فايل اضافي 330 مگ
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
سلام خسته نباشید
من این بازی رو می خواستم با کیبورد بازی کنم و از شما می خوام کمک کنید کلید توپ ربایی که تو فیفا با کلید d هستش واسه این بازی هم تعریفش کنم.
منظورم از توپ ربایی وقتی هست که توی پای حریف میری و بدون تکل توپ رو ازش می گیری.
مرسی.
با پچ جدید همه لباسا درست میشه؟؟؟
اگه بتوني نسخه ارجينال گير بياري ميتوني با خيال راحت بازي كني + اينترنت پر سرعت هم لازم داري
میشه یکی بگه پچ 300 مگی رو اگه دانلود کنم چه جوری باید به بازی اضافه کنم ؟؟
2- از کجا اورجینالشو گیر بیارم بازی رو ؟
رو تنظیمات اورجینال هستش....وقتی برای اولین بار میری بازی مثل فیفا سه حالت رو جلوت قرار میده،یکی تنظیماتش مثل فیفای قدیمه یکی مثل پی اس قدیم و یکی رو هم خودت میتونی تعریف کنی...من مال پی اس قدیم رو برداشتم....حالا فکر کنم تو ستینگ بازم بشه اینو حلش کرد،فقط یادت باشه وقتی lt رو گرفتی و میخوای با انالوگ سمت راست دریبل بزنی باید اون چراغ دسته روشن باشه....
اون دوستی هم که گفته با کیبرد بازی میکنه خوب یه دسته بگیر دیگه،الان با 4 5 تومن میتونی دسته انالوگ دار بخری![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم ببینم پچی آپشنی چیزی نیومده که تیما و بازیکنای کلاسیک روآزادبکنه ممنون میشم اگه جوابمو بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)