سلام.
میخاستم یه لپ تاپ اپل تا 1.600.000 بخرم.چه مدلیشو بگیرم؟
سلام.
میخاستم یه لپ تاپ اپل تا 1.600.000 بخرم.چه مدلیشو بگیرم؟
سلام دوستان من میخواستم مک بوک پرو 723 بگیرم گارانتی شاب و نقش و اسپیناس هست فکر میکنید کدوم یکی بهتره در ضمن بسته بندی جیا چیه و ایا موقع خرید چیز خاصی هست که باید بهش دقت کنم روی جعبه یا خود جعبه و لپتاپ
خیلی ممنون میشم اگه یکی اینارو کامل بهم توضیح بده میخوام همین روزا بخرم واسه همون احتیاج فوری به جوابتون دارم
هیچ مدل گارانتی لازم نداره
فقط و فقط و هزار و دویست درصد جعبه ی لپ تاپ پلمپ باشه
یه چسب مستطیلی شکل نسبتا ضخیم که به صورت صاف و قرینه جعبه رو پلمپ کرده که کار دست نیست و با دستگاه زده شه که خیلی مرتبه و با چسب کاری دست قطعا فرق داره
اونو باز کردی دور خود لپ تاپ هم یه پلاستیک داره که دور تا دور لپ تاپ کشیده شده و اگه باز شده باشه قطعا روش خاک می شینه
و نکته ی سوم که لپ تاپ رو روشن کنی و خوش آمد رو به چند زبان می نویسه بعد یه جور لاگین کردن داره که مثلا ساعت و منطقه ی تایمی رو بهش می دی و یه یوزر و پسوورد و یه عکس
این مراحل طی بشه وارد محیط مک می شه و لپ تاپت سالم بوده و می تونی با خیال راحت خاموشش کنی و بری حالشو ببری
اگه 2 . 3 صفحه ی قبل رو بخونی همه چی رو توضیح دادیم
درود بر شما ،
در سری ۲۰۱۱ مک بوک پرو ، مشکلاتی دیده شده ، برای اطمینان بیشتر حتما با گارانتی تهیه کنید :
نقش مک شما رو سه سال گارنتی میکنه ،
الماس پایتخت هم به شما یکسال گارنتی تعویض میده ،
بقیه رو هم بیخیال بشین ،
موقع خرید لیبل رو چک کنید ، که باز نشده باشه ، همین !
بقیه رو بسپرین به اپل و شرکت گارانتی کننده ،
با تشکر
ممنون دوستان جواباتون خیلی برام مهم بود پس سعی میکنم یا گارانتی نقش بگیرم یا الماس پایتخت به پلمپ جعبه هم دقت میکنم
یه سوال دیگه داشتم اونم اینکه الان تو سایت اپل لپتاپ مک بوک پرو 723 با لاین به صورت پیش فرض روی لپتاپ عرضه میشه میخواستم ببینم اونایی که الان تو ایران هست با لاین هستن یا اسنو لیپرد . اونایی که با لاین هستن وارد ایران شدن یا نه و ممکنه به این زودی بیان مثلا تو چند هفته آینده چون اگه بدونم تو چند هفته اینده میان منتظر میشم یه بار از اونا میخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید با عرضه لاین طرح جعبه مک بوک پروها کمی تفییر کرد و با لاین سازگار شدهشما از ظاهر ( کارتون ) دستگاه میتونید متوجه بشید
![]()
میشه یه کسی قیمت macbook air 13اینچی و macbook pro 15اینچی رو بزاره؟(2011)
نمیدونم قیمتش چنده؟!
با سلام خدمت دوستان یک موردی برای یکی از نزدیکان بنده پیش اومد که لازم دیدم اینجا برای شما بازگو کنم تا در خرید دچار مشکل نشید.
من هم مثل اغلب دوستان اعتقاد داشتم محصولات اپل نیاز به گارانتی نداره ولی هفته گذشته یکی از نزدیکانم یک مکبوک پرو 723 با گارانتی نقش خرید و بعد از یک هفته وقتی روشن کرد سیستم عامل بالا نیومد و وقتی به گارانتی مراجعه کردند معلوم شد اشکال از رم بوده و بدون هزینه برایش تعویض کردند. بعد از مراجعه به گارانتی فهمیدم 1- گارانتی نیاز است. 2- دستگاه های اپل مثل همه ی وسایل الکترونیکی خراب می شوند. 3- گارانتی معتبر واقعا در ایران وجود دارد و کار شما رو راه می اندازد.
در ضمن با قیمت 2780000 لپ تاپ مذکور خریداری شد و قیمت بدون گارانتی 2680000 بود.
درسته، ممکنه این مسایل پیش بیاد، اما خب ۱ مورد در هزاران خرید هست، در ضمن نقش گارانتی معتبری هست اما الماس سابقه اش بیشتر از نقش ه و گارانتی اش ارزونتر هم هست ، اما دوستانی که قصد خرید با گارانتی دارند به نظر بنده شاب یکی از بهترین های ارائه خدمات پس از فروش هست، که به تازگی رو به سوی محصولات اپل هم آورده.
راستی مطمئن هستید که رم رو تعویض کردند؟ چون یکم بعید به نظر میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)