این سوال من رو کسی جواب نمیده ؟
بعد این ایرانسل سیستم تیکتی ، پشتیبانی ای چیزی غیر از 707 نداره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سوال من رو کسی جواب نمیده ؟
بعد این ایرانسل سیستم تیکتی ، پشتیبانی ای چیزی غیر از 707 نداره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید جسارتا من یه سوال دارم ازت ... شما موقعی که ثبت نام کردی .. بعدش رفتی توی ecare تایید کنی ثبت نامت رو؟؟!! ... وقتی میری توی ecare اون بالا یه دکمه است نوشته ارسال ( یا تائید ) .. یه چیزی تو این مایه ها .... این روزها ایرانسل اس ام اس فرستادنش مشکل داره ها .... رمز عبور رو برات ایمیل کرده ....
دوستان ایرانسلی اگر زحمتی نیست یک اسکرین شات از speedtest بگیرید ببینید سرعت شما هم افت کرده یا نه؟ برای من که به شدت افت کرده و اکانت 512 به صورت زیر هست.
تصویر زیر بهترین نتیجه امروز من هست. بقیه تست ها به مراتب بدتر بودند.
![]()
خوب امروز باسه تست (بدون اکانت ) یک مودم قرض گرفتم باسه بررسی شبکه نزدیک خونم
اینها را بهم داد (با چهار چراغ)
RSSI : -66 dBm
CINR : 15 dB
Max RSSI : -64 dBm Min RSSI : -67 dBm
Max CINR : 18 dB Min CINR : 14 dB
البته هنوز جاش بده ( رو زمین گذاشتم )
بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان اوضاع من فکر کنم خوب باشه .درست است؟
حالا ببرم جایی که قراره مودم اسکان یابد تست کنم. اگر انجا هم جواب درست بده درخواست رو بدم.
پ ن:
سایت ایرانسل رو اوردم چشمم به این خورد
چی می شد سرعتمون تو حالت عادی هم به این اعداد نزدیک می شد........
ویرایش :
انگار این ضد سیگنال دست از سر من برنمی داره......
همش یا یک خط میده یا چشمک زن می شه.
Max RSSI : -77 dBm Min RSSI : -80 dBm
Max CINR : 10 dB Min CINR : 7 dB
Max RSSI : -75 dBm Min RSSI : -88 dBm
Max CINR : 12 dB Min CINR : -2 dB
RSSI : -80 dBm
CINR : 7 dB
Max RSSI : -77 dBm Min RSSI : -87 dBm
Max CINR : 9 dB Min CINR : 3 dB
RSSI : -87 dBm
CINR : 4 dB
Max RSSI : -85 dBm Min RSSI : -89 dBm
Max CINR : 7 dB Min CINR : 2 dB
RSSI : -73 dBm
CINR : 12 dB
Max RSSI : -67 dBm Min RSSI : -77 dBm
Max CINR : 14 dB Min CINR : 9 dB
انگار فقط یک جای خونه من می تونم سیگنال بگیرم.البته دیگر ان چهار خط رو هم بهم نمیده ( ظاهرا چشم خورد
دوستان من یک مشکلی پیدا کرده وایمکسم...دو هفته پیش کاملا قطع شد مودمم با اینکه چراغهاش روشن بود بعد از 7-8 دفعه زنگ زدن به این اپراتور مسخره ی ایرانسل بلاخره از پشتیبانیش با من تماس گرفتند و یه سری تغییرات انجام داد بعد درست شد...تغییراتش هم این بود که مودم رو از حالت TLS به حالتTTLS تغییر داد...بعد من فکر کردم درست شده ...بعد از یه روز فهمیدم هیچکدوم از صفحه هایی که secured هستن یعنی پیشوند HTTPS دارند رو باز نمی کنه... و به وی پی ان هم وصل نمیشه...دوباره الان یه 10 روزیه دارم هرروز به اپراتور زنگ می زنم هنوز هیچ جوابی نگرفتم...کسی اگه می دونه مشکل از کجاس خواهش می کنم راهنماییم کنه...تمام کارهام مونده رو زمین...متشکرم.
خوب ابنم از شانس ما زنگ زدن میگن که شما تو زردهستی مودم خارجی لازم هست به نظر منم اصلا مودم خارجی با اون قیمت صرف نداره ! و دیگه اینکه امکان جابجایی هم که نداره آدم بخواد یه مودم داخلی هم بگیره 80 تومن پولش که میکنه 280 تومن فقط پول مخلفات که اصلا نمیصرفه حیف نامه شرکت که به اسم ایرانسل گرفتم !
![]()
آقا نگیرین ایرانسل من که حسابی شاکیم!!! کلی سرم کلاه رفته! بخور بخوره حسابی!!!
من 6 ماهه دانلود نا محدود گرفتم 210 هزار تومن . مشکل قطعی و اینا که خیلی کم داشت ولی شبا که میزاشتی رو دانلود میدیدی یه بار ریست شده!!
دردسر منم بهد این که 6 ماهه تموم شد شزوع شد!!! من بعد تموم شدن دوره هیچ پولی نریختم به حساب چون یه مدت نت نمیتونستم استفاده کنم!!! اما خود ایرانسل واسم طرح 1 ماهه دانلود نا محدود رو ثبت کرد اتومات از جلو خودش!! من بازم هیچی نریختم و استفاده هم نکردم تا اینکه روز آخر ماه که دوره داشت تموم میشد اس ام اس اومد اگه 40 تومن نریزین به حساب ایرانسل نتتون قطع میشه!!!
این از این بعدذ من 40 تومن ریختم بعد رفتم تو سایت ایرانسل طرحمو تغییر دادم کردم به 6 ماهه دانلود 3 گیگ! اس ام اس اومد 57 تومن بریزین به حساب ریختم! بعد دو روز اس ام اس اومد متاسفانه درخواست شما برای تغییر طرح با مشکل مواجه شده و طرح 1 ماهه دانلود نامحدود برای شما ثبت شده!40 تومن از حساب شما کاسته شد!
و به اینجا ختم نشد! من حسابمو که چک کردم دیدم 57-40=17 تومن مونده تو حسابم و بستانکار بودم! 14 روز از این دوره گذشت و تا اینکه روز 15 ام دوره که من کانکت شدم ارور داد موجودی حساب شما کافی نیست لطفا دوباره شارژ کنید!!! رفتم تو حسابم دیدم 17 تومن شده صفر!!! من موندم با طرح 1 ماهه دانلود نا محمدود موجودی چجوری صفر میشه!؟؟؟؟؟؟؟؟ دزدی به این تابلوی؟!!!! منم اعصابم خورد شد مودم وایمکسو از طبقه 4 پرت کردم پایین!
مسخره هست من قبلا 512 4گیگ داشتم تغییر سرویس دادم به 256 3 گیگ 2 3 هفته پیش درخواست دادم برای تغییر سرویس به256مصرف ازاد بعد چند روز دیدم خبری نشد امروز دوباره درخواست دادم میگه درخواست شما انجام نشد لطفا بعدا امتحان کنید(مشترک واجد شرايط طرح تعرفه درخواستي نميباشد)
من که دیگه با وجود adsl دیگه شارژ نمیکنم... حتما دلیلشون هم اینه که مودم را نصف قیمت دادن
سلام
من یک مودم وایرلس وایمکس دارم این علت چیه بعضی وقت ها با اینکه انتن دهی خوبه و اینترنت وصل است ولی لپ تاپ های که می خواهند با وایر لس کانکت بشن با اینکه اسم مودم را پیدا کرده اند و کانکت شده اند رو ی علامت انتن ( ویندوز 7 ) علامت تعجب می اید و نمی توانند از اینترنت استفاده کنند. روی خیلی از لپ تاپ های دیگه با مودم های دیگه این اتفاق افتاده بعد از چند دقیقه یا چند ساعت خودش درست میشه ؟ علت؟
ممنون
من برد WiFi مودم ام FBR105 چند وقتیه ضعیف شده و یه کم دردسر ساز شده. دیروز زنگ زدم ایرانسل میگم اینطوری شده یارو شاخ در آورد. انگار چیز عجیبی بهش گفتم
بعدش فرم پر کرده میگه توی بخش پشتیبانی بررسی میکنن که ببینن اشکال از مودم است یا نه
من نفهمیدم چجوری میخوان بررسی کنن . WiFi توی خونه مائه نه ایرانسل!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)