چند ساعت بعد سایتو باز کنید، دوباره IMEI رو وارد کنید، یه پیغام جدید میده! حالا اون بالا دو سه تا لینک فعال به زبون چینی هست ... فکر کنم سمت چپیه یه فایل rar. هست، اونو دانلود کن، توش cer و key هست ...
چند ساعت بعد سایتو باز کنید، دوباره IMEI رو وارد کنید، یه پیغام جدید میده! حالا اون بالا دو سه تا لینک فعال به زبون چینی هست ... فکر کنم سمت چپیه یه فایل rar. هست، اونو دانلود کن، توش cer و key هست ...
بیخودی خودتون رو خسته نکنید
در حال حاضر هیچ سایتی فایل cer و key نمیده...
همه ي اين در دسرا به خاطر سوني اريكسون ها... تمام نيروش رو گزاشته تا اين گوشي قابل ه ك شدن نباشه به جايه اين كه بياد يه اپديت براش بده
وحید جان تست کردی ؟ دوستان کی سایت بالایی رو تست کرد ؟
والا من دیروز IMEI رو دادم الان چند بار میشه خواستم برم بگیرم حی میگه IMEI شما ثبت شد شما بعد 12 ساعت فلان و بهمان نمیدونم اشتباه میزینم یا نمیده
من تو S60cetkey.com هم حدود 40 روز پیش یا بیشتر 3 تا IMEI دادم هنوز نداده در صورتی که برای خودم تو عرض چند ساعت حدود 3 ماه پیش داد همش به خاط ر سونی اریکسون ه
اینو دو ماه پیش تست کردم، کار میکرد ...
الان هم واسه خودم رو وارد میکنم، چون قبلاً ثبت شده، key و cer ام رو میده! نمیگه صبر کنم ...
شاید جدیداً از کار افتاده! نمیدونم ...
بچه ها یه چند تا سوال دیگه ! الان از 2 گیگ رم حدود 1 گیگ فضا خالی دارم ؛ این نرم افزار هایی که رو رم گوشین رو میشه کات کنم تو پی سی ؟ حدود 250 مگ هم PDF راهنمای گوشیه ! اونا رو هم میشه ور دارم ؟
فایل های با پسوند SIS ساین میخوان دیگه ؟
اگه میبینین لازمش ندارین، مشکلی پیش نمیاد اگه نرم افزار و PDFها رو وردارین
فایلهای SIS بیشترشون باید ساین بشه، مگر اینکه خود برنامه ساین شده باشه (اینجور برنامه ها زیاد پیدا میشه![]()
با سلام
دوستاني كه دنبال ساين نرم افزار هاشون هستن به لينك زير يه نگاهي بندازن:
يا عليکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)