درود
اين شمع ها پايه بلند هستند و براي موتور اي اف 7 كاملاً مناسبند و قيمت هم مناسب است .
گپ حتماً 0.9 ميليمتر باشد.
درود
اين شمع ها پايه بلند هستند و براي موتور اي اف 7 كاملاً مناسبند و قيمت هم مناسب است .
گپ حتماً 0.9 ميليمتر باشد.
درود
ديروز رفتم روغن ماشينو به همراه ف ي ل ت ر روغن عوض كردم و4 ليتر روغن الف ريختم و يه دوري زدم و رفتم خونه و عصر كه ماشين خنك بود گيج رو كشيدم و ديدم از خط ماكزيمم هم بالاتره ، گيجو با دستمال پاك كردم و دوباره روغنو چك كردم و بازهم ديدم بالاي خط ماكزيممه واين يعني خطاي بسيار زياد گيج روغن . تازه هنوز بايد يك ليتر ديگه سر ريز كنم تا بشه 5ليتر . شما هم اين موضوع رو چك كنيد و ببينيد گيج روغن شما هم اينقدر خطا داره
آقا این محفظه رو چطور از جاش در آوردین؟ من هرچی زور زدم نتونستم درش بیارم. دیگه میترسم بشکنه اگر بیشتر فشار بیارم
ادیت:
همونجا بزور بریدمش. فقط یه مهره ی محفظه افتاد و نتونستم پیداش کنم. امیدوارم از اونجا هوا نکشه!
Last edited by afshin b; 04-07-2015 at 16:59.
من 4.75 ریختم گیج دقیقا روی H قرار میگیره.
والا فروشنده میگفت پایه کوتاه هستن. بعد یه نوع پایه بلند که برای TU5 بود آورد که نزدیک 3 سانت طول این قسمت رزوه شده بود. اونا رو میگفت پایه بلند.
گپ فابریکش 1 هست. به نظرتون مشکلی رو ایجاد میکنه اگه با همین گپ ببندمش. میترسم نتونن گپش رو تنظیم کنن بزنن الکترود و همش رو نابود کنن.
منم خیلی زور زدم تا هر دو تا با هم دربیان ولی دیدم نمیشه. برای همین اول سمت چپ رو درآوردم( کم کم فشار آوردم تا خارش آزاد شد) و بعد هم سمت راست. موفع جا زدن هم یه مقدار بهشون روغن زدم بی دردسر جا رفت. موقعی که خواستم بندازمش سرجاش فیلتر رو جا انداختم و پیجاش رو بستم و خیلی راحت جا زدم.![]()
شما موازی محفظه را بگیرید محکم بکشید بالا در میاد
ولی قبل از بستن تیزی خارهاش را با سمباده بگیرید و هم نری و هم مادگی را با گریس چرب کنید دیگه راحت باز و بسته میشه
امروز باز هم ماشین را تست کردم و عملکرد بسیار راضی کننده بود
البته هنوز یک کپ بسیار کم در نیم ثانیه اول حرکت دارم که اصلا به چشم نمیاد(توضیح اینکه با کولر روشن با دور 1500 راه می افتم)
ضمنا برای اولین بار اگر در دنده یک بعد از رها کردن کلاچ یکدفعه گاز را تخته کنم چرخ های جلو هرزگردی خواهند داشت
اما به نظرم این موتور باگ ها و اشکالات طراحی بسیار زیاد داره این تازه یکی از ساده ترین هاش هست
من که فکر نمی کنم حتی دست یک آلمانی هم به این موتور خورده باشه چه برسه به اینکه طراحیش کرده باشه
خودم هم هنوز موندم اون لوله به اون درازی برای چی توی باکس فیلتر طراحی شده!؟
-----------------
در مورد شمع :
تجربه به من ثابت کرده شمع های سری 6 از NGK باید با گپ 1 تا 1.05 ست بشن تا بهترین کارایی را داشته باشند
ضمن اینکه این شمع دقیقا هم به ال90 می خوره و هم به موتور ملی
گپ فابریک این نوع شمع هم 0.8 هست که به نظرم برای موتور ملی یکمی تنگه
شمعی که رزوه اش بلند تر ههست هم در صورتی که روی این موتور نصب بشه موتور بلافاصله پس از استارت باید بره برای تعویض احتمالی پیستون و شاتون و میللنگ
سلام خدمت دوستان عزیز. داشتم مطالب اساتید انجمن EF7 رو میخوندم که منم کرمش به جونم افتاد مسیر هوا رو مثل خودرو های شما اصلاح کنم. مطالب اینجا و فروم همسایه رو خوندم و میخوام
کار رو شروع کنم ولی اطلاعات فنی خاصی ندارم. به نظرتون تجربه خاصی میخواد؟ و اینکه نمیدونم اون سوراخی که ظاهرا اسمش رزوناتور هست رو باید مسدود کنم یا نه؟ چون پست های ضد و نقیض زیاد دیدم و واقعا گیج شدم و از طرفی واااقعا دوست دارم شتاب ماشینم درست بشه. ممنون میشم یه راهنمایی مختصر بفرمایید که از صفر چیکار کنم. و اگر خرابش کردم قیمت این تیکه پلاستیکه چقدر هست؟
با تشکر.
![]()
Last edited by M.Amorous; 04-07-2015 at 20:40.
نترس داداش خراب نمیشه. باید محفظه رو از جاش دربیاری و پیچ ها رو باز کنی و لوله داخلی رو برش بدی. من با بستن رزوناتور مخالفم ولی شاید بقیه دوستان موافق باشن. تو فروم همسایه شیوه کار کاملا توضیح داد شده.
هیچ دانش فنی خاصی هم نمیخواد. یه کم زور میخواد با بلد بودن اینکه پیچ باز کنی و اینکه سلیقه و حوصله داشته باشی.
Last edited by mohamadamin77; 04-07-2015 at 21:23.
مرسی از پاسختون. اختلاف نظر بستن یا نبستن رزوناتور به چه دلیل هست؟ و آیا بستنش تاثیری توی شتاب داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)